Napisano 15 Październik 201014 l Witam po raz pierwszy. Choć jestem stałym bywalcem forum to zazwyczaj wole czytać niż pisać;) Co do renderów. Model powstał w modo, displace na fotelach wykonany na mudbox'ie, render to maya z vray. Post czyli dodanie a occlusion pass i dofa w ps. Marcin. Edytowane 16 Październik 201014 l przez marcin.m
Napisano 15 Październik 201014 l soczyscie:D swietny interior:) tego mi wlasnie brakuje w portfolio:) chyba miales dobre refki, bo wnetrze naprawde swietnie wymodelowane (nie porownujac kropka w kropke do fot). dorzuc tez jakas miniaturke do tego watku bo zaraz zniknie w tym gaszczu;) Edytowane 15 Październik 201014 l przez vision3d
Napisano 15 Październik 201014 l Autor vision3d: Dzięki piękne! Refek miałem od groma z BMW press clubu ale do fotek lepiej nie porównywać;) błędów jest od groma. Marcin.
Napisano 15 Październik 201014 l imo pelen proffesional 5* :) miniaturke wrzuc do pierwszego posta, aby wyswietlała sie w galerii
Napisano 16 Październik 201014 l Bombastycznie bracie! Materiały jak i dobór kolorystyczny znakomite :) Gdzie exterior? :)
Napisano 16 Październik 201014 l Wypas pierwszej klasy. I teraz jak grzybki po deszczu zaczną pojawiać się interiory innych grafików. Wypas, wypas, wypas. Kocham to ujęcie na gałkę zmiany biegów. Genial.
Napisano 16 Październik 201014 l wow genialne. jedyne co mi przeszkadza i odrazu rzucilo sie w oczy, to za bardzo jaskrawy czerwony kolor przy pasach
Napisano 16 Październik 201014 l Ślicznie. Mam jedynie takie małe jedno zastrzeżenie do tego, co odbija się w drążku na 2gim renderze - powinno to być zblurowane :)
Napisano 16 Październik 201014 l NEBULA-Grafika - nie martw się, robisz błędy na takim samym poziomie. Jest i front. Całkowicie zasłużony, bo szczena opada! To są Panie foty a nie rendery :)
Napisano 16 Październik 201014 l dzięki Podstavsky :) Ja jestem ciekawy efektu jakby Marcin na jakimś unbiasie to wnętrze pociągnął...
Napisano 17 Październik 201014 l Super renderki, full profeska :) Swietne wejscie na forum i od razu front, gratuluje ! :) Kiedy bedzie exterior ?
Napisano 17 Październik 201014 l Autor Bardzo, bardzo dziękuję za pozytywne opinie!!! - pecet: proszę bardzo, jest siateczka, smooth jest na 0 bo inaczej nic nie widać;) - Podstavsky: myśle nad exteriorem w wersji animowanej- mayka dostała ostatnio crafta wiec można pokusić się o coś w ruchu;) - kakaku: faktycznie, czerwony jara. Przeoczyłem to. - NEBULA: Twoje interiory zabijają!!! miód na oczy. Co do unbiasów to jestem na TAK. Muszę fry wziąć na warsztat;) Raz jeszcze wielkie dzięki dla wszystkich i za fronta oczywiście.
Napisano 17 Październik 201014 l swietne gratki. Jak bym mial byc upierdliwy ale to jak dla mnie te refleksy na drewnie troche nie pasuja. Chociaz moze sa ok...hmm. sam nie wiem. Nie no swietna praca:)
Napisano 17 Październik 201014 l Bardzo ładna siateczka. Mi szczerze mówiąc wszystko bardzo się podoba i DOF bardzo elegancko wygląda. Okna tylko na pierwszym rendery bym oczyścił ... jest jakaś niby to przebitka lasy ale nie wiadomo co to. 5*
Napisano 17 Październik 201014 l noooo , robi wrazenia, gratulacje! jak dlugo zajela ci praca nad tym modelem?
Napisano 21 Październik 201014 l Autor DiO: Dzięki! Jak długo? bardzo trudno powiedzieć, ponieważ nie robiłem longiem tylko wolnymi wieczorami. Sumując te wieczory z ok. 2 tyg. by wyszło. asblaze: dzięki Stary!!! Swinger76: hehe;)
Napisano 21 Październik 201014 l wogole to jakies oswietlales ta scenke? hdri? jakies softboxy? I'm curious:)
Napisano 21 Październik 201014 l Autor Co do oświetlenia to użyłem domelight bez hdr- biały kolor i dopaliłem area light przez szyberdach. To wszystko. Render to Irmap+lc i jeden dodatkowy pass z occlusion.
Napisano 22 Październik 201014 l całkiem tłuste, można by z tego dużo więcej wycisnąć w ps ale i tak jest na serio bardzo ładnie, brawo! :)
Napisano 22 Październik 201014 l BRAWO piękna robota ale to już wiesz teraz fajnie by było zobaczyć zewnętrze pozdrawiam.