Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam po raz pierwszy.

Choć jestem stałym bywalcem forum to zazwyczaj wole czytać niż pisać;)

Co do renderów. Model powstał w modo, displace na fotelach wykonany na mudbox'ie, render to maya z vray. Post czyli dodanie a occlusion pass i dofa w ps.

Marcin.

5gt_insidea.jpg

5gt_insideb.jpg

5gt_insidec.jpg

Edytowane przez marcin.m
  • Odpowiedzi 32
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

soczyscie:D swietny interior:) tego mi wlasnie brakuje w portfolio:)

chyba miales dobre refki, bo wnetrze naprawde swietnie wymodelowane (nie porownujac kropka w kropke do fot).

dorzuc tez jakas miniaturke do tego watku bo zaraz zniknie w tym gaszczu;)

Edytowane przez vision3d
Napisano

wow genialne. jedyne co mi przeszkadza i odrazu rzucilo sie w oczy, to za bardzo jaskrawy czerwony kolor przy pasach

Napisano

Bardzo, bardzo dziękuję za pozytywne opinie!!!

- pecet: proszę bardzo, jest siateczka, smooth jest na 0 bo inaczej nic nie widać;)

- Podstavsky: myśle nad exteriorem w wersji animowanej- mayka dostała ostatnio crafta wiec można pokusić się o coś w ruchu;)

- kakaku: faktycznie, czerwony jara. Przeoczyłem to.

- NEBULA: Twoje interiory zabijają!!! miód na oczy. Co do unbiasów to jestem na TAK. Muszę fry wziąć na warsztat;)

Raz jeszcze wielkie dzięki dla wszystkich i za fronta oczywiście.

5gt_wire.jpg

5gt_shade.jpg

Napisano

swietne gratki. Jak bym mial byc upierdliwy ale to jak dla mnie te refleksy na drewnie troche nie pasuja. Chociaz moze sa ok...hmm. sam nie wiem. Nie no swietna praca:)

Napisano

Bardzo ładna siateczka. Mi szczerze mówiąc wszystko bardzo się podoba i DOF bardzo elegancko wygląda. Okna tylko na pierwszym rendery bym oczyścił ... jest jakaś niby to przebitka lasy ale nie wiadomo co to. 5*

Napisano

DiO: Dzięki! Jak długo? bardzo trudno powiedzieć, ponieważ nie robiłem longiem tylko wolnymi wieczorami. Sumując te wieczory z ok. 2 tyg. by wyszło.

asblaze: dzięki Stary!!!

Swinger76: hehe;)

Napisano

Co do oświetlenia to użyłem domelight bez hdr- biały kolor i dopaliłem area light przez szyberdach. To wszystko. Render to Irmap+lc i jeden dodatkowy pass z occlusion.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności