marcin.m Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) Witam po raz pierwszy. Choć jestem stałym bywalcem forum to zazwyczaj wole czytać niż pisać;) Co do renderów. Model powstał w modo, displace na fotelach wykonany na mudbox'ie, render to maya z vray. Post czyli dodanie a occlusion pass i dofa w ps. Marcin. Edytowane 16 Październik 2010 przez marcin.m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) soczyscie:D swietny interior:) tego mi wlasnie brakuje w portfolio:) chyba miales dobre refki, bo wnetrze naprawde swietnie wymodelowane (nie porownujac kropka w kropke do fot). dorzuc tez jakas miniaturke do tego watku bo zaraz zniknie w tym gaszczu;) Edytowane 15 Październik 2010 przez vision3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.m Napisano 15 Październik 2010 Autor Share Napisano 15 Październik 2010 vision3d: Dzięki piękne! Refek miałem od groma z BMW press clubu ale do fotek lepiej nie porównywać;) błędów jest od groma. Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 imo pelen proffesional 5* :) miniaturke wrzuc do pierwszego posta, aby wyswietlała sie w galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Render, model, detale konkretny wypas. Można siateczki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 no jest piękniście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podstavsky Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Bombastycznie bracie! Materiały jak i dobór kolorystyczny znakomite :) Gdzie exterior? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Wypas pierwszej klasy. I teraz jak grzybki po deszczu zaczną pojawiać się interiory innych grafików. Wypas, wypas, wypas. Kocham to ujęcie na gałkę zmiany biegów. Genial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wharp Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 bardzo ladne rendery, milo popatrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 wow genialne. jedyne co mi przeszkadza i odrazu rzucilo sie w oczy, to za bardzo jaskrawy czerwony kolor przy pasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blomd Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Ślicznie. Mam jedynie takie małe jedno zastrzeżenie do tego, co odbija się w drążku na 2gim renderze - powinno to być zblurowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEBULA-Grafika Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Wypas! Chciałbym robić takie błędy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podstavsky Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 NEBULA-Grafika - nie martw się, robisz błędy na takim samym poziomie. Jest i front. Całkowicie zasłużony, bo szczena opada! To są Panie foty a nie rendery :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEBULA-Grafika Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 dzięki Podstavsky :) Ja jestem ciekawy efektu jakby Marcin na jakimś unbiasie to wnętrze pociągnął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Pozamiatane!! 5 starów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 masakrator az chce sie usiąść :] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Super renderki, full profeska :) Swietne wejscie na forum i od razu front, gratuluje ! :) Kiedy bedzie exterior ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.m Napisano 17 Październik 2010 Autor Share Napisano 17 Październik 2010 Bardzo, bardzo dziękuję za pozytywne opinie!!! - pecet: proszę bardzo, jest siateczka, smooth jest na 0 bo inaczej nic nie widać;) - Podstavsky: myśle nad exteriorem w wersji animowanej- mayka dostała ostatnio crafta wiec można pokusić się o coś w ruchu;) - kakaku: faktycznie, czerwony jara. Przeoczyłem to. - NEBULA: Twoje interiory zabijają!!! miód na oczy. Co do unbiasów to jestem na TAK. Muszę fry wziąć na warsztat;) Raz jeszcze wielkie dzięki dla wszystkich i za fronta oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Dzięki, naprawdę kawał świetnej roboty, jeszcze raz gratki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 swietne gratki. Jak bym mial byc upierdliwy ale to jak dla mnie te refleksy na drewnie troche nie pasuja. Chociaz moze sa ok...hmm. sam nie wiem. Nie no swietna praca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Bardzo ładna siateczka. Mi szczerze mówiąc wszystko bardzo się podoba i DOF bardzo elegancko wygląda. Okna tylko na pierwszym rendery bym oczyścił ... jest jakaś niby to przebitka lasy ale nie wiadomo co to. 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiO Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 noooo , robi wrazenia, gratulacje! jak dlugo zajela ci praca nad tym modelem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 :) ... qqqrde ..... gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swinger76 Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 Ty "Szwagier"... ale nie wskoczył Ci do tego nie? Dobre 5* :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.m Napisano 21 Październik 2010 Autor Share Napisano 21 Październik 2010 DiO: Dzięki! Jak długo? bardzo trudno powiedzieć, ponieważ nie robiłem longiem tylko wolnymi wieczorami. Sumując te wieczory z ok. 2 tyg. by wyszło. asblaze: dzięki Stary!!! Swinger76: hehe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 21 Październik 2010 Share Napisano 21 Październik 2010 wogole to jakies oswietlales ta scenke? hdri? jakies softboxy? I'm curious:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.m Napisano 21 Październik 2010 Autor Share Napisano 21 Październik 2010 Co do oświetlenia to użyłem domelight bez hdr- biały kolor i dopaliłem area light przez szyberdach. To wszystko. Render to Irmap+lc i jeden dodatkowy pass z occlusion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 całkiem tłuste, można by z tego dużo więcej wycisnąć w ps ale i tak jest na serio bardzo ładnie, brawo! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZJAWA Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 BRAWO piękna robota ale to już wiesz teraz fajnie by było zobaczyć zewnętrze pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati-bor Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Świetne. 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magdzik Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Niesamowite! Masz może jeszcze jakieś inne prace? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cg_monkey Napisano 28 Październik 2010 Share Napisano 28 Październik 2010 Ujme to kolokfialnie - absolutny wypas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 Rewelacja! Zdradzisz mi jakich materiałów użyłes tutaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi