Vega Napisano 24 Październik 2010 Napisano 24 Październik 2010 (edytowane) Edytowane 25 Październik 2010 przez Vega
Cyanide Napisano 24 Październik 2010 Napisano 24 Październik 2010 Kurde kolejny, jużdrugi speed, w którym nie wziąłem udziału, muszę się za siebie wziąć i na tą specjalną edycję coś wyskrobać. Mój głos poszedł dla miszcza, świetnie Ci wyszło. Reszta prac też na bardzo fajnym poziomie :] Pozdrawiam Kuba.
sly Napisano 24 Październik 2010 Napisano 24 Październik 2010 Głos na miszcza. [ciekawostka] - ponieważ trudno było o decyzję, wybrałem pracę przy której najszybciej przewijałem stronę.
Gość fishinthewater Napisano 25 Październik 2010 Napisano 25 Październik 2010 W 100% zgadzam sie z @sly co do [ciekawostki]. ciezko jest sie zdecydowac bo poziom bardzo rowny. Niech bedzie @vrocker
Reanimator Napisano 25 Październik 2010 Napisano 25 Październik 2010 Ja glosuje na Lukanusa. Twarz paskudna, ale ladna forma. Super:) Kaczynskiego, chociaz niezle wyszedl, uznaje za zagranie pod publiczke ;)))
Levus Napisano 25 Październik 2010 Napisano 25 Październik 2010 Ja na miszcza, morda nie jest taka obleśna, po prostu macho:) ale sculpcik fantazyjny:p
Stradivalius Napisano 25 Październik 2010 Napisano 25 Październik 2010 Zawsze głosując mam dylemat czy docenić najbardziej finezyjną i dopracowaną pracę czy też najwierniej odzwierciedlającą temat. Tym razem postawiłem na ten drugi aspekt. Vrocker - twoja twarz jest paskudna (w sensie zaproponowana przez ciebie;))
vrocker Napisano 26 Październik 2010 Napisano 26 Październik 2010 Głos na lukanusa, bardzo mi się podoba forma, fajnie byłoby zobaczyć całą postać takiego nerda.
lukanus Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 Gratki Kirian i miszcz :) Uznanie dla wszystkich, którzy wzięli udział. Teraz przez tydzień dłubiemy baboki, a potem temat wybiera Kirian czy ten kto zmiażdży, zgniecie i stłamsi rywali w tygodniowym speedzie z babokami?
Kirian Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 lol jarek wygral?? bez jaj! any way dziekuje bardzo za glosy:) naprawde fajny, wyrownany, byl to speedzik...chyba jak zaden z poprzednich
Vega Napisano 27 Październik 2010 Autor Napisano 27 Październik 2010 Wygrał Vega :D Odwróć tabelę Vega na czele :) Graty Kirian. Myśl nad tematem.
lukanus Napisano 27 Październik 2010 Napisano 27 Październik 2010 To jak to w końcu jest, majstrze Vega? Jest ten tygodniowy speed helołinowy czy go nie ma? W ogóle tygodniowy speed w miejsce dwutygodniowego byłby (moim skromnym zdaniem) bardziej emocjonujący i motywujący. Jasna, sprawa,ze nie każdy może mieć czas. Z drugiej strony to TYLKO 4 h, a tydzień ma ich 168. Fajnie też, gdyby od czasu do czasu pojawiła się baza do ściągnięcia, od której należałoby wyjść.
Gość fishinthewater Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 (edytowane) o lol @lukanus! Pomysl z gotowa baza bardzo mi sie podoba, szkoda ze nikt na to wczesniej nie wpadl (?). Mniej wprawieni mieli by wiecej czasu na sculpt, a wprawieni na dopieszcznie i masakrowanie detalami swoich prac. Wlasnie @Vega co z tym konkursem poza konkursem ? może dwa rownoczesnie, tygodniowy special edition i normalny dwutygodniowy speed 23? EDIT: Wlasnie wlasnie, gratki dla Jarka (Kiriana). Edytowane 28 Październik 2010 przez fishinthewater
mafida Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 Jarek w końcu zwyciężył w wyborach:D Gratulacje Kirian:)
Kirian Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 dziekuje chlopaki;) miszczu itak zrobil fajniejszy model, a jaki jarek jest kazdy widzi.. w takich 'anty wyborach' to se moze wygrywac... zgadzam sie z lukanusem ze speed powinien byc tygodniowy! a teraz jezeli jest duzo chetnych na ten special edition to jedziemy np 4 dni do wtorku! a nastepny temat mialem ochote "CZASZKA" jakies istoty (czlowiek, pies, malpa, vampir, alien, predator itd....) co myslicie?
tr3buh Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 to rzuc haslo "czaszka" a kazdy sobie wybierze czaszke czy to wampira, predatora czy teletubisia.. wg. mnie super temat
Vega Napisano 28 Październik 2010 Autor Napisano 28 Październik 2010 Edycja specjanlna będzie :) dzisiaj się pojawi temat. Nie wiem jaka nagroda będzie, ale jakieś pomysły mam ;)
miszczualmavera Napisano 29 Październik 2010 Napisano 29 Październik 2010 Gratulacje Kirjan! Pomysl z tygodniowym speedem wydaje sie byc znacznie ciekawszy,anizeli 2 tygodniowa zamula...
Vega Napisano 29 Październik 2010 Autor Napisano 29 Październik 2010 jest już edycja specjalna :) do wygrania +30min w edycji 23 :)
olaf Napisano 29 Październik 2010 Napisano 29 Październik 2010 lol. ciekawy bonus. fajniejszy byłby czar spowolnienia odejmujący wybranemu userowi 30min na sculpta :)
RaVirr Napisano 30 Październik 2010 Napisano 30 Październik 2010 Vega w wątku gdzie się wrzucało prace pod sondę dał link do inspiracji.
Gość Tomasz Karelus Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 A to ja przepraszam :) coś tak po polsku z mordą wyjechałem, aż się sam sobie dziwię ;)
Rekomendowane odpowiedzi