Napisano 24 Październik 201014 l Kurde kolejny, jużdrugi speed, w którym nie wziąłem udziału, muszę się za siebie wziąć i na tą specjalną edycję coś wyskrobać. Mój głos poszedł dla miszcza, świetnie Ci wyszło. Reszta prac też na bardzo fajnym poziomie :] Pozdrawiam Kuba.
Napisano 24 Październik 201014 l Głos na miszcza. [ciekawostka] - ponieważ trudno było o decyzję, wybrałem pracę przy której najszybciej przewijałem stronę.
Napisano 25 Październik 201014 l W 100% zgadzam sie z @sly co do [ciekawostki]. ciezko jest sie zdecydowac bo poziom bardzo rowny. Niech bedzie @vrocker
Napisano 25 Październik 201014 l Ja glosuje na Lukanusa. Twarz paskudna, ale ladna forma. Super:) Kaczynskiego, chociaz niezle wyszedl, uznaje za zagranie pod publiczke ;)))
Napisano 25 Październik 201014 l Ja na miszcza, morda nie jest taka obleśna, po prostu macho:) ale sculpcik fantazyjny:p
Napisano 25 Październik 201014 l Zawsze głosując mam dylemat czy docenić najbardziej finezyjną i dopracowaną pracę czy też najwierniej odzwierciedlającą temat. Tym razem postawiłem na ten drugi aspekt. Vrocker - twoja twarz jest paskudna (w sensie zaproponowana przez ciebie;))
Napisano 26 Październik 201014 l Głos na lukanusa, bardzo mi się podoba forma, fajnie byłoby zobaczyć całą postać takiego nerda.
Napisano 27 Październik 201014 l Gratki Kirian i miszcz :) Uznanie dla wszystkich, którzy wzięli udział. Teraz przez tydzień dłubiemy baboki, a potem temat wybiera Kirian czy ten kto zmiażdży, zgniecie i stłamsi rywali w tygodniowym speedzie z babokami?
Napisano 27 Październik 201014 l lol jarek wygral?? bez jaj! any way dziekuje bardzo za glosy:) naprawde fajny, wyrownany, byl to speedzik...chyba jak zaden z poprzednich
Napisano 27 Październik 201014 l Autor Wygrał Vega :D Odwróć tabelę Vega na czele :) Graty Kirian. Myśl nad tematem.
Napisano 27 Październik 201014 l To jak to w końcu jest, majstrze Vega? Jest ten tygodniowy speed helołinowy czy go nie ma? W ogóle tygodniowy speed w miejsce dwutygodniowego byłby (moim skromnym zdaniem) bardziej emocjonujący i motywujący. Jasna, sprawa,ze nie każdy może mieć czas. Z drugiej strony to TYLKO 4 h, a tydzień ma ich 168. Fajnie też, gdyby od czasu do czasu pojawiła się baza do ściągnięcia, od której należałoby wyjść.
Napisano 28 Październik 201014 l o lol @lukanus! Pomysl z gotowa baza bardzo mi sie podoba, szkoda ze nikt na to wczesniej nie wpadl (?). Mniej wprawieni mieli by wiecej czasu na sculpt, a wprawieni na dopieszcznie i masakrowanie detalami swoich prac. Wlasnie @Vega co z tym konkursem poza konkursem ? może dwa rownoczesnie, tygodniowy special edition i normalny dwutygodniowy speed 23? EDIT: Wlasnie wlasnie, gratki dla Jarka (Kiriana). Edytowane 28 Październik 201014 l przez fishinthewater
Napisano 28 Październik 201014 l dziekuje chlopaki;) miszczu itak zrobil fajniejszy model, a jaki jarek jest kazdy widzi.. w takich 'anty wyborach' to se moze wygrywac... zgadzam sie z lukanusem ze speed powinien byc tygodniowy! a teraz jezeli jest duzo chetnych na ten special edition to jedziemy np 4 dni do wtorku! a nastepny temat mialem ochote "CZASZKA" jakies istoty (czlowiek, pies, malpa, vampir, alien, predator itd....) co myslicie?
Napisano 28 Październik 201014 l to rzuc haslo "czaszka" a kazdy sobie wybierze czaszke czy to wampira, predatora czy teletubisia.. wg. mnie super temat
Napisano 28 Październik 201014 l Autor Edycja specjanlna będzie :) dzisiaj się pojawi temat. Nie wiem jaka nagroda będzie, ale jakieś pomysły mam ;)
Napisano 29 Październik 201014 l Gratulacje Kirjan! Pomysl z tygodniowym speedem wydaje sie byc znacznie ciekawszy,anizeli 2 tygodniowa zamula...
Napisano 29 Październik 201014 l Autor jest już edycja specjalna :) do wygrania +30min w edycji 23 :)
Napisano 29 Październik 201014 l lol. ciekawy bonus. fajniejszy byłby czar spowolnienia odejmujący wybranemu userowi 30min na sculpta :)
Napisano 30 Październik 201014 l Vega w wątku gdzie się wrzucało prace pod sondę dał link do inspiracji.
Napisano 1 Listopad 201014 l A to ja przepraszam :) coś tak po polsku z mordą wyjechałem, aż się sam sobie dziwię ;)