Scottero Napisano 27 Listopad 2010 Share Napisano 27 Listopad 2010 Elo Fajne, zwlaszcza kolorystyka mi bardzo lezy :) Plus komentarz mojej dziewczyny- "fajne ma burdelowki" :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2010 (edytowane) zrobilem sobie pare dni przerwy i mam nadzieje ze to pomoglo modelikowi: Edytowane 3 Styczeń 2011 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 Pomoglo, jednak malo kontrastowo to troszke wyglada. Troszke bym podrysowal jasniejszy bliki gdzieniegdzie na krawedziach. Odnosze sie do WOWa, wiec tak to widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 (edytowane) Dzieki Soda, bedziemy kontrastowac;) Macie jakis pomysl na co wydac 700 trisow?:D za malo przeznaczylem na model przy retopo:(( edit: ma ktos moze pomysl czemu alpha w viewporcie 3dsMaxa pokazuje mi na krawedziach mesha czarne krawedzie?(jak pod kolanami i rekawy) Edytowane 2 Grudzień 2010 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliterin Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 (edytowane) Ja bym się zastanowił na twoim miejscu nad dwoma sztyletami, które mają na sobie ornament, koloru i "błysku" oczek. Edytowane 2 Grudzień 2010 przez Sliterin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2010 Dzieki Sliterin:) tzn gosc ma byc mega kozakiem wiec bedzie duza kosa a nie sztyleciki ktore ma juz firebat;] a co myslicie o takich skrzydlach? ...wkoncu powraca ich temat;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Persh Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 miażdży suty Ale troszkę czerwieni mógłbyś dorzucić...tak myśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 2 Grudzień 2010 Share Napisano 2 Grudzień 2010 pro! :D moze wiecej warstw lisci zeby wygladaly plasko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 Ja bym je jasno niebieskie zrobil i gdzieniegdzie pourywal troszke pior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2010 (edytowane) lekki upik Edytowane 5 Grudzień 2010 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 (edytowane) na szybko finalna prezentacja to moj 'pierwszy raz' w DW i naprawde duzo sie nauczylem, o wiele wiecej niz tylko ogladajac poprzednie edycje moze nastepnym razem bedzie lepiej Edytowane 15 Grudzień 2010 przez Kirian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 mysle ze dizajnersko postac ma potencjał niewykorzystany. Ale technicznie piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Mi się bardzo podoba :D PS Co to za WTF? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2010 Ola-f zgadzam sie z Toba, a co bys zmienil? widocznie jeszcze za slaby jestem by zrobic ten model, w paru miejscach brakowalo mi skilla/pomyslu ale zawsze go chcialem zrobic, i bardzo sie ciesze ze mam go juz 'z glowy':) n-pigeon no to sie ciesze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 nie potrafię nigdy tego opisać. Zwykle zbywam to uwagą o komplementarności, nie wiem czy słusznie. Chodzi o to, ze wyglada jak zwykły NPC z jakiegos dobrze wykonanego cRPG. Brak mu jakiejś dopełniającej postać wizualnej koncepcji, ktora ją uwiarygadnia i pobudza wyobraźnie. ZObacz - skryte oczy sugerują postać mroczną lub działającą w cieniu, sylwetka sugeruje kogoś ostantacyjnie wojowniczego, ale brakuje agresji, ktore współgrałyby z ukrytymi oczami a zamiast tego mamy zbroję z ornamentami przywodząca na myśl strój paradny. Nie skleja się to do końca. Jedyne co teraz o nim wiadomo, to ze uzywa tego samego rozjaśniającego kremu pod oczy co Edyta Górniak ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wroniec Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Bardzo fajna postać, aż się napatrzeć nie mogę :] Odnośnie uwag ola-fa to faktycznie można by bardziej określić tą postać, ale tak też mi pasuje. Wygląda jak wojownik, który się dochrapał wysokiego stanowiska w armii, ale ma niezbyt jasną przeszłość ;] Jedyne co mi nie bardzo leży to wielkość oczu, dałbym trochę większe i niżej osadzone, bo tak głowa wydaje mi się bardzo mała. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Ej a gdzie miecz się podział? Bardzo fajna postać. Wcale nie wygląda na Diffuse-only. Olaf ma sporo racji. Brakuje akcentu identyfikującego bohatera ale jako bohater drugoplanowy (np. jednostrzalowiec) nadałby się świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kusanagi Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 technicznie cudo - wszystko pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 no ale urwał. przedobre to. Tak jak @lucek wspomnial, przydaloby mu sie cos do lapy. Impressive! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Wygląda świetnie. Brakuje mi tego samego co innym przede mną. Wydaje mi się, że to jednak kwestia tego, że strasznie się opierałeś przed przed przerysowaniem proporcji. Ale i tak jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faceless Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 Świetnie się prezentuje, szkoda że zrezygnowałeś z husarskich skrzydeł :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soda Napisano 17 Grudzień 2010 Share Napisano 17 Grudzień 2010 Jest gites gratki ukonczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAINbringer Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Robi bardzo fajne wrażenie, taki komiksowy styl. Podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Niesamowicie mocna postac. Wykonanie jest przepiekne, dobrze przerysowane proporcje, czyste formy, detalu w odpowiedniej ilosci. Cudo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Panie, piękności !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Bardzo fajna postać nie wiem czemu mi lekko się skojarzyła z asasynem ... chyba w mało gier gram i dla tego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 mnie troche denerwuje to ze low-poly od lat swoi w miejscu , Sprzęt jest 20 razy wydajniejszy niż te kilka lat temu a postacie dalej tak samo kanciaste.. Texturami tego sie nie oszuka od razu w oczy kole te kanty :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2010 :)dziekuje za froncika ola-f- rozumiem Cie, postać zdecydowanie nie pełna, tez z powodu braku miecza/skrzydeł breja- dzieki:) glówka mała, ogolna lekka stylizacja hero-comics like(patrz darksiders) ale tez nie zabardzo... chciałem zeby ciagle wygladał realistycznie nie ukrywam ze to troche moje alter ego;] lucek- miecz nie zdażył sie dopracować;) dlatego uznałem ze puki co go nie bedzie, by nie popsuł całości nie tylko Diffuse only, ale takze FULL FLAT render :), masa modeli na konkurs byla z dziesiatkami swiateł glowów i bajerow, a flaty juz gorzej np http://www.gameartisans.org/contests/minis/finals_polycount_3d_4142.html Kusanagi- thx Mate:) pokazuj ziomom z kanady, jak cos jestem chetny.. Słowiak- dzieki:) docelowo do folio dokończe mu kose, i moze skrzydła Luki Luki- fajnie ze sie podoba:) no w paru miejscach, tworząc go kompletnie nie wiedziałem w co bardziej iść Faceless- dzieki:) też załuje ze sie nie zrobiłem Soda- szkoda ze Ty sie nie wyrobiłes;/ koncept byl fajny i oryginalny PAINbringer - dzieki:) Morte, Jonasz_Real-dziekuje, przyjemność po mojej stronie:) Natas- pewnie wina kaptura;] MaxymilianMax- Max, pewnie nie zauważyłes, model ma tylko 2500 triss+only diff dzisiejsze modele postaci maja ok 12 000 czyli 5 razy tyle + pare kolejnych map jak normal, specc itp! dziekuje za support:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Wg mnie to zajeb... dobrze że zrezygnowałes ze skrzydeł Olaf chyba dobrze podsumował. Ogólnie troche zabrakło koncepcyjnej czy scenariuszowej spójności. A z detali to butki.. męskich nie było? :) Ale generalnie jak najbardziej świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Bardzo Darksiderowo to wygląda... ale dla mnie to wielki + Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 piekna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi