Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

chciałabym pokazać kolejną moją pracę - butów wspinaczkowych ciąg dalszy, czyli Optimus prime firmy Evolv. To już chyba ostatni, bo na razie mam ich dosyć :)

soft: 3ds Max + mental ray, Photoshop

czas renderu jednego buta ok. 35 minut

c&c mile widziane :)

pozdrawiam

>>hi-res tutaj

optimus_prime_ilustracja_small.jpg

• Like 1
  • Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Świetny model jak i jego prezentacja.

...ech jak patrzę na te botki to się łza w oku kręci że jakieś 20 kg temu coś się działało w tym temacie... ;)

Napisano

dziękuję za komentarze, miło mi, że się podoba i cieszę się mnie tym bardziej, że trafia do kolegów wspinaczy ;)

peter_muler, bo on to jeszcze przed transformacja to nie wygląda tak imponująco ;P

Napisano

Miazga Aniu! Po raz kolejny! Świetny model, tekstury jeszcze bardziej, a z prezentacją jeszcze i jeszcze i jeszcze! No właśnie jeszcze więcej takich! Piątka z braku laku! 5*****

Napisano

dziękuję za kolejne komentarze :)

peter_f, zawstydzasz mnie ;) no mam nadzieję, że będzie więcej i takich i lepszych prac.

velopl, robię to za dużo powiedziane chyba, na razie takie nieśmiałe pierwsze próby :) aczkolwiek temat bardzo mi się podoba i mam nadzieję na powrót do niego jeszcze nie raz. a Ty masz jeszcze coś w zanadrzu z biżuterii?

Napisano

velopl, robię to za dużo powiedziane chyba, na razie takie nieśmiałe pierwsze próby :) aczkolwiek temat bardzo mi się podoba i mam nadzieję na powrót do niego jeszcze nie raz. a Ty masz jeszcze coś w zanadrzu z biżuterii?

Super ! Tak na prawde to malo jest ludzi ktorych to kreci. Mnie kreci i to bardzo ;) Nie wiem czy widzialas moj tutejszy post http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=69396 ale troche wiecej moich swiecidelek mozna zobaczyc na forum thei http://www.thearender.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=2626

Jak bys chciala zobaczyc wiecej albo pogadac o bizuterii to wal na priv :)

Pozdrawiam

Lukasz

Napisano

gof, nauczyłam się w domu ;P aczkolwiek tutaj to raczej żadnych cudów nie ma, raptem parę podstawowych opcji ruszyłam i tyle, w końcu to nie jest żadna skomplikowana scena, bardziej to chyba kwestia materiałów.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności