mały królik Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Witam, chciałabym pokazać kolejną moją pracę - butów wspinaczkowych ciąg dalszy, czyli Optimus prime firmy Evolv. To już chyba ostatni, bo na razie mam ich dosyć :) soft: 3ds Max + mental ray, Photoshop czas renderu jednego buta ok. 35 minut c&c mile widziane :) pozdrawiam >>hi-res tutaj 1
buczer Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 kurcze, już chciałem wołać syna, żeby mu pokazać transformera, no trudno. piękna praca.
Tores Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Model i render extra lecz głowa mi się skręca przez ten odwrócony but więc coś tu jest nie tak.
pionix Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Świetny model jak i jego prezentacja. ...ech jak patrzę na te botki to się łza w oku kręci że jakieś 20 kg temu coś się działało w tym temacie... ;)
Meedo_pl Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Świetna praca, model , tekstury oświetlenie po prostu rewelacyjne. oczywiście 5*
wroniec Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 bardzo fajna prezentacja wywołuje chęć wymiany obecnych ;]
mały królik Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 dziękuję za komentarze, miło mi, że się podoba i cieszę się mnie tym bardziej, że trafia do kolegów wspinaczy ;) peter_muler, bo on to jeszcze przed transformacja to nie wygląda tak imponująco ;P
vision3d Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 wyszlo swietnie, materialy pierwsza klasa!
Pionier Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 jak dla mnie to jest bardzo tluste ^ ^ tak trzymać :)
tweety Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 no Mały Króliku, butki robisz coraz lepsze ;) good job!
NV Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 mam te buty, w realu nie wyglądają tak fajnie ! :)
peter_f Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Miazga Aniu! Po raz kolejny! Świetny model, tekstury jeszcze bardziej, a z prezentacją jeszcze i jeszcze i jeszcze! No właśnie jeszcze więcej takich! Piątka z braku laku! 5*****
velopl Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 Fantastyczna sprawa, gratulacje !! Wlasnie ogladam sobie Twoja strone i widze, ze tez robisz jakies swiecidelka ?
mały królik Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Napisano 8 Grudzień 2010 dziękuję za kolejne komentarze :) peter_f, zawstydzasz mnie ;) no mam nadzieję, że będzie więcej i takich i lepszych prac. velopl, robię to za dużo powiedziane chyba, na razie takie nieśmiałe pierwsze próby :) aczkolwiek temat bardzo mi się podoba i mam nadzieję na powrót do niego jeszcze nie raz. a Ty masz jeszcze coś w zanadrzu z biżuterii?
velopl Napisano 9 Grudzień 2010 Napisano 9 Grudzień 2010 velopl, robię to za dużo powiedziane chyba, na razie takie nieśmiałe pierwsze próby :) aczkolwiek temat bardzo mi się podoba i mam nadzieję na powrót do niego jeszcze nie raz. a Ty masz jeszcze coś w zanadrzu z biżuterii? Super ! Tak na prawde to malo jest ludzi ktorych to kreci. Mnie kreci i to bardzo ;) Nie wiem czy widzialas moj tutejszy post http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=69396 ale troche wiecej moich swiecidelek mozna zobaczyc na forum thei http://www.thearender.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=2626 Jak bys chciala zobaczyc wiecej albo pogadac o bizuterii to wal na priv :) Pozdrawiam Lukasz
gof Napisano 10 Grudzień 2010 Napisano 10 Grudzień 2010 Pierwsza klasa obrazki! Powiedz gdzie się tak nauczyłaś renderować w Mentalu to też się tam zgłoszę :)
mały królik Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Napisano 11 Grudzień 2010 gof, nauczyłam się w domu ;P aczkolwiek tutaj to raczej żadnych cudów nie ma, raptem parę podstawowych opcji ruszyłam i tyle, w końcu to nie jest żadna skomplikowana scena, bardziej to chyba kwestia materiałów.
radekD Napisano 14 Grudzień 2010 Napisano 14 Grudzień 2010 Fajne fajne daje VI.5 za renderek, tylko pokaż siatkę hmm :)
Rekomendowane odpowiedzi