Jump to content

TSP 107: Żywot grafika poczciwego

chudek

Recommended Posts

Tygodniowy Speedpainting 107: Żywot grafika poczciwego

Żywot każdego z nas :)

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5 h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 17.12.2010 godz. 23:59.

SONDA: od 18.12 do 21.12 (3 dni)

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

znowu kolejny wycudowany temat... nawet nie wiem o co chodzi, mam narysowac grafika ktory siedzi przed kompem? no bez jaj

Ludzie skonczcie w koncu byc oryginalni, stesknilem sie za czasami kiedy to byly takie tematy jak: dziki zachod, wampir, bunt maszyn, halloween itp. czyli cos scisce okreslonego bez wydziwania

dobra, wystarczy z tym marudzeniem juz..

Mówisz tak, jakby minęło kilka lat od "tych czasów", kiedy były te tematy które opisałeś :)

Takie tematy jakie były ostatnio nie sprawiają że osoba je wymyślająca jest oryginalna, tylko zmusza uczestników do wysiłku i to na nich spoczywa konieczność bycia oryginalnym i kreatywnym

Edited by noiprox

Witam,

Taki speed ode mnie

grafik2lowres.jpg

Link do hi-res tu

Pozdrawiam.

(na szybko walnąłem edita bo najpierw wrzuciłem wersję z przed 30 min a miałem wrzucić tą z przed 20 min :) sorki za to :)

Edited by Aryk

haha to samo pomyślałam po zobaczeniu tej pracy :)

i od razu skojarzyło mi się z pytaniem "dużo Ci jeszcze zostało?"...

i odpowiedź: "Nie no maksymalnie dwie godzinki" a w myślach grafika: "Jezuuu trza jakieś foty znaleźć i po nich posmarować bo nie zdążę" ;)

Jakbym umiał rysować narysowałbym efekt 'obrazka w obrazku'. A piszę to tylko dlatego, że męczy mnie to że nie mogę sobie przypomnieć nazwy tego efektu... pochodziła ona bodajże od nazwy jakiegoś produktu spożywczego. Pomocy? :P

//Na razie moim faworytem jest stHEAD i chudek ;). Ciężko będzie wybrać :P.

"Nie no maksymalnie dwie godzinki"

:D

deshu, to o plamkach to a propos pewnego komentarza na digarcie pod pracą ManiakSa, z pretensją dlaczego nie namalował wszystkiego dokładnie tylko jakieś plamki porobił na drugim planie :D dla mnie to przykład-mistrz tego jak można się najbardziej absurdalnie przyczepić do czegoś co jest oznaką kunsztu autora - dlatego wcisnęłam te plamki bo od razu mi to się nasunęło na myśl w związku z przyczepianiem się ;)

z góry przepraszam za taki konkretny przykład ale w życiu nie widziałam bardziej absurdalnej 'krytyki' ;)

Edited by sucharek

:D

deshu, to o plamkach to a propos pewnego komentarza na digarcie pod pracą ManiakSa, z pretensją dlaczego nie namalował wszystkiego dokładnie tylko jakieś plamki porobił na drugim planie :D dla mnie to przykład-mistrz tego jak można się najbardziej absurdalnie przyczepić do czegoś co jest oznaką kunsztu autora - dlatego wcisnęłam te plamki bo od razu mi to się nasunęło na myśl w związku z przyczepianiem się ;)

z góry przepraszam za taki konkretny przykład ale w życiu nie widziałam bardziej absurdalnej 'krytyki' ;)

Spoko, tylko bylem ciekaw, czy coś mnie może jednak ciekawego jeszcze czeka:P