chudek Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Tygodniowy Speedpainting 107: Żywot grafika poczciwego Żywot każdego z nas :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 17.12.2010 godz. 23:59. SONDA: od 18.12 do 21.12 (3 dni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 znowu kolejny wycudowany temat... nawet nie wiem o co chodzi, mam narysowac grafika ktory siedzi przed kompem? no bez jaj Ludzie skonczcie w koncu byc oryginalni, stesknilem sie za czasami kiedy to byly takie tematy jak: dziki zachod, wampir, bunt maszyn, halloween itp. czyli cos scisce okreslonego bez wydziwania dobra, wystarczy z tym marudzeniem juz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 (edytowane) Mówisz tak, jakby minęło kilka lat od "tych czasów", kiedy były te tematy które opisałeś :) Takie tematy jakie były ostatnio nie sprawiają że osoba je wymyślająca jest oryginalna, tylko zmusza uczestników do wysiłku i to na nich spoczywa konieczność bycia oryginalnym i kreatywnym Edytowane 10 Grudzień 2010 przez noiprox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspenboy Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 think outside the box you have ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 (edytowane) refka: http://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki/s/Stanczyk_Matejko.JPG ołwerpainting Edytowane 11 Grudzień 2010 przez Vaticinator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryk Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 (edytowane) Witam, Taki speed ode mnie Link do hi-res tu Pozdrawiam. (na szybko walnąłem edita bo najpierw wrzuciłem wersję z przed 30 min a miałem wrzucić tą z przed 20 min :) sorki za to :) Edytowane 10 Grudzień 2010 przez Aryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Aryk pokazał najprawdziwszą prawdę ; ) ... brakuje paczki fajek i innych śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryk Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Hehe, dobrze by było, jeszcze miał być jakiś dysk zewnętrzny, może budzik, ale czasu nie starczyło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 matpejnting chyba over... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Dzięki Drakul, może i over ;P Chyba najwyższa pora nauczyć się tych wszystkich pojęć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaś0101 Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 Bolesna prawda z tym mrokiem:( Klawe prace panowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 (edytowane) Edytowane 12 Grudzień 2010 przez Drakula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryk Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 a ja tam mam bamboo.....:( :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 aryk: bamboo przynajmniej mają ładny design ;) ja mam starszego brata bamboo; Graphire4 ;) grube to cholerstwo na potęgę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 Uuu, Drakula widzę ciągnie mleko przy tablecie. Czy to może pianka od browara? =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 to kawa, Panie! Zrobilem z pianka, ale odstawala od reszty, wiec zamazialem. Zalozmy, ze to vibovit, okej? :D Aryk - przynajmniej nie masz pentagrama ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 Drakula - świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 12 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2010 trzeba coś rozruszać temat a mogłem dać temat Ork w szale... no nic takie coś bez refek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 Chudek miszcz :D Drakula brakuje bułek z serem!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 (edytowane) a, to nie jest autoportret, nie zarastam tak na twarzy.. ;) podoba mi się 'death list' chudka :] Edytowane 12 Grudzień 2010 przez sucharek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 grafik=masochista, jak nie jesteś...to odpadasz;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 chudek - genialne, a poza tym podsunelo mi to pewien pomysl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 sucharek haha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 chudek i sucharek świetne... może tym razem na kobite dam głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stHEAD Napisano 12 Grudzień 2010 Share Napisano 12 Grudzień 2010 (edytowane) w edicie cień dodałem, bo jakoś za jasno na wieczorową porę mi się wydało. Edytowane 12 Grudzień 2010 przez stHEAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 (edytowane) Chudek, sucharek - bajka. Patrząc po prackach rodzi się zapytanie dla tych co kiedyś myślą o freelansie - w co my się kurczę* ładujemy? =]. *piórko cenzorskie ]:-> edit...będę pamiętał =] Edytowane 13 Grudzień 2010 przez emmilius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2010 stHEAD lepiej byłoby: "pokój grafika NN godzina 1 w nocy..." -Ja idę spać. Na kiedy to? -Na wczoraj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 -Na wczoraj ;) haha to samo pomyślałam po zobaczeniu tej pracy :) i od razu skojarzyło mi się z pytaniem "dużo Ci jeszcze zostało?"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2010 haha to samo pomyślałam po zobaczeniu tej pracy :) i od razu skojarzyło mi się z pytaniem "dużo Ci jeszcze zostało?"... i odpowiedź: "Nie no maksymalnie dwie godzinki" a w myślach grafika: "Jezuuu trza jakieś foty znaleźć i po nich posmarować bo nie zdążę" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkhaor Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 Jakbym umiał rysować narysowałbym efekt 'obrazka w obrazku'. A piszę to tylko dlatego, że męczy mnie to że nie mogę sobie przypomnieć nazwy tego efektu... pochodziła ona bodajże od nazwy jakiegoś produktu spożywczego. Pomocy? :P //Na razie moim faworytem jest stHEAD i chudek ;). Ciężko będzie wybrać :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shin Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 Myślę, że każdy miał podobne chwile zanim nie wyrobił sobie nawyku saveowania po każdej operacji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 świetny temat, rewelacyjne pomysły macie , takie życiowe... będę obserwowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 macie złe podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 ja letkiego doła złapałem :] Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RybaSan Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 sucharek - dokładnie tak, dokładnie! DO-KŁA-DNIE! tylko tego o plamkach nigdy jeszcze nie usłyszałem - co to kurdęł są plamki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 (edytowane) "Nie no maksymalnie dwie godzinki" :D deshu, to o plamkach to a propos pewnego komentarza na digarcie pod pracą ManiakSa, z pretensją dlaczego nie namalował wszystkiego dokładnie tylko jakieś plamki porobił na drugim planie :D dla mnie to przykład-mistrz tego jak można się najbardziej absurdalnie przyczepić do czegoś co jest oznaką kunsztu autora - dlatego wcisnęłam te plamki bo od razu mi to się nasunęło na myśl w związku z przyczepianiem się ;) z góry przepraszam za taki konkretny przykład ale w życiu nie widziałam bardziej absurdalnej 'krytyki' ;) Edytowane 14 Grudzień 2010 przez sucharek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaticinator Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 To ja scenkę rodzajową z życia grafika warsztatowego. Prasy, papier, farba drukarska, matryce... I można bez prądu ;) Bardzo prawdopodobne, że powstanie kolejna scenka, bo przy tej się za bardzo guzdrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 jak się zwykle nie wypowiadam w speed paintingach tu musze. Temat jest bajeczny, daje świetne pole do popisu. pięknie sobie poczynacie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 :D deshu, to o plamkach to a propos pewnego komentarza na digarcie pod pracą ManiakSa, z pretensją dlaczego nie namalował wszystkiego dokładnie tylko jakieś plamki porobił na drugim planie :D dla mnie to przykład-mistrz tego jak można się najbardziej absurdalnie przyczepić do czegoś co jest oznaką kunsztu autora - dlatego wcisnęłam te plamki bo od razu mi to się nasunęło na myśl w związku z przyczepianiem się ;) z góry przepraszam za taki konkretny przykład ale w życiu nie widziałam bardziej absurdalnej 'krytyki' ;) Spoko, tylko bylem ciekaw, czy coś mnie może jednak ciekawego jeszcze czeka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 (edytowane) dbajcie o zdrowie fizyczne... Edytowane 16 Grudzień 2010 przez serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 Heh Serio super sprawa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi