Napisano 10 Grudzień 201014 l Tygodniowy Speedpainting 107: Żywot grafika poczciwego Żywot każdego z nas :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 17.12.2010 godz. 23:59. SONDA: od 18.12 do 21.12 (3 dni)
Napisano 10 Grudzień 201014 l znowu kolejny wycudowany temat... nawet nie wiem o co chodzi, mam narysowac grafika ktory siedzi przed kompem? no bez jaj Ludzie skonczcie w koncu byc oryginalni, stesknilem sie za czasami kiedy to byly takie tematy jak: dziki zachod, wampir, bunt maszyn, halloween itp. czyli cos scisce okreslonego bez wydziwania dobra, wystarczy z tym marudzeniem juz..
Napisano 10 Grudzień 201014 l Mówisz tak, jakby minęło kilka lat od "tych czasów", kiedy były te tematy które opisałeś :) Takie tematy jakie były ostatnio nie sprawiają że osoba je wymyślająca jest oryginalna, tylko zmusza uczestników do wysiłku i to na nich spoczywa konieczność bycia oryginalnym i kreatywnym Edytowane 10 Grudzień 201014 l przez noiprox
Napisano 10 Grudzień 201014 l refka: http://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki/s/Stanczyk_Matejko.JPG ołwerpainting Edytowane 11 Grudzień 201014 l przez Vaticinator
Napisano 10 Grudzień 201014 l Witam, Taki speed ode mnie Link do hi-res tu Pozdrawiam. (na szybko walnąłem edita bo najpierw wrzuciłem wersję z przed 30 min a miałem wrzucić tą z przed 20 min :) sorki za to :) Edytowane 10 Grudzień 201014 l przez Aryk
Napisano 10 Grudzień 201014 l Aryk pokazał najprawdziwszą prawdę ; ) ... brakuje paczki fajek i innych śmieci
Napisano 10 Grudzień 201014 l Hehe, dobrze by było, jeszcze miał być jakiś dysk zewnętrzny, może budzik, ale czasu nie starczyło :(
Napisano 10 Grudzień 201014 l Dzięki Drakul, może i over ;P Chyba najwyższa pora nauczyć się tych wszystkich pojęć ;)
Napisano 11 Grudzień 201014 l aryk: bamboo przynajmniej mają ładny design ;) ja mam starszego brata bamboo; Graphire4 ;) grube to cholerstwo na potęgę ;)
Napisano 11 Grudzień 201014 l Uuu, Drakula widzę ciągnie mleko przy tablecie. Czy to może pianka od browara? =]
Napisano 11 Grudzień 201014 l to kawa, Panie! Zrobilem z pianka, ale odstawala od reszty, wiec zamazialem. Zalozmy, ze to vibovit, okej? :D Aryk - przynajmniej nie masz pentagrama ;-)
Napisano 12 Grudzień 201014 l Autor trzeba coś rozruszać temat a mogłem dać temat Ork w szale... no nic takie coś bez refek ;]
Napisano 12 Grudzień 201014 l a, to nie jest autoportret, nie zarastam tak na twarzy.. ;) podoba mi się 'death list' chudka :] Edytowane 12 Grudzień 201014 l przez sucharek
Napisano 12 Grudzień 201014 l w edicie cień dodałem, bo jakoś za jasno na wieczorową porę mi się wydało. Edytowane 12 Grudzień 201014 l przez stHEAD
Napisano 13 Grudzień 201014 l Chudek, sucharek - bajka. Patrząc po prackach rodzi się zapytanie dla tych co kiedyś myślą o freelansie - w co my się kurczę* ładujemy? =]. *piórko cenzorskie ]:-> edit...będę pamiętał =] Edytowane 13 Grudzień 201014 l przez emmilius
Napisano 13 Grudzień 201014 l Autor stHEAD lepiej byłoby: "pokój grafika NN godzina 1 w nocy..." -Ja idę spać. Na kiedy to? -Na wczoraj ;)
Napisano 13 Grudzień 201014 l -Na wczoraj ;) haha to samo pomyślałam po zobaczeniu tej pracy :) i od razu skojarzyło mi się z pytaniem "dużo Ci jeszcze zostało?"...
Napisano 13 Grudzień 201014 l Autor haha to samo pomyślałam po zobaczeniu tej pracy :) i od razu skojarzyło mi się z pytaniem "dużo Ci jeszcze zostało?"... i odpowiedź: "Nie no maksymalnie dwie godzinki" a w myślach grafika: "Jezuuu trza jakieś foty znaleźć i po nich posmarować bo nie zdążę" ;)
Napisano 13 Grudzień 201014 l Jakbym umiał rysować narysowałbym efekt 'obrazka w obrazku'. A piszę to tylko dlatego, że męczy mnie to że nie mogę sobie przypomnieć nazwy tego efektu... pochodziła ona bodajże od nazwy jakiegoś produktu spożywczego. Pomocy? :P //Na razie moim faworytem jest stHEAD i chudek ;). Ciężko będzie wybrać :P.
Napisano 13 Grudzień 201014 l Myślę, że każdy miał podobne chwile zanim nie wyrobił sobie nawyku saveowania po każdej operacji ;)
Napisano 13 Grudzień 201014 l świetny temat, rewelacyjne pomysły macie , takie życiowe... będę obserwowal
Napisano 14 Grudzień 201014 l sucharek - dokładnie tak, dokładnie! DO-KŁA-DNIE! tylko tego o plamkach nigdy jeszcze nie usłyszałem - co to kurdęł są plamki?
Napisano 14 Grudzień 201014 l "Nie no maksymalnie dwie godzinki" :D deshu, to o plamkach to a propos pewnego komentarza na digarcie pod pracą ManiakSa, z pretensją dlaczego nie namalował wszystkiego dokładnie tylko jakieś plamki porobił na drugim planie :D dla mnie to przykład-mistrz tego jak można się najbardziej absurdalnie przyczepić do czegoś co jest oznaką kunsztu autora - dlatego wcisnęłam te plamki bo od razu mi to się nasunęło na myśl w związku z przyczepianiem się ;) z góry przepraszam za taki konkretny przykład ale w życiu nie widziałam bardziej absurdalnej 'krytyki' ;) Edytowane 14 Grudzień 201014 l przez sucharek
Napisano 14 Grudzień 201014 l To ja scenkę rodzajową z życia grafika warsztatowego. Prasy, papier, farba drukarska, matryce... I można bez prądu ;) Bardzo prawdopodobne, że powstanie kolejna scenka, bo przy tej się za bardzo guzdrałem.
Napisano 15 Grudzień 201014 l jak się zwykle nie wypowiadam w speed paintingach tu musze. Temat jest bajeczny, daje świetne pole do popisu. pięknie sobie poczynacie;)
Napisano 15 Grudzień 201014 l :D deshu, to o plamkach to a propos pewnego komentarza na digarcie pod pracą ManiakSa, z pretensją dlaczego nie namalował wszystkiego dokładnie tylko jakieś plamki porobił na drugim planie :D dla mnie to przykład-mistrz tego jak można się najbardziej absurdalnie przyczepić do czegoś co jest oznaką kunsztu autora - dlatego wcisnęłam te plamki bo od razu mi to się nasunęło na myśl w związku z przyczepianiem się ;) z góry przepraszam za taki konkretny przykład ale w życiu nie widziałam bardziej absurdalnej 'krytyki' ;) Spoko, tylko bylem ciekaw, czy coś mnie może jednak ciekawego jeszcze czeka:P
Napisano 16 Grudzień 201014 l dbajcie o zdrowie fizyczne... Edytowane 16 Grudzień 201014 l przez serio