Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Trochę za stary dla niej jestem, ale 15 lat temu chętnie bym ją pocieszył :) Piękna robota Luki Luki

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 20,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

beny, jak to mówił żyłka? "może mieć nawet 13 lat, byleby młodo wyglądała..."

:D

praca kozak :) subtelność jest :)

Napisano

Edit:

Ok! Jednak usunę swoją podmalówkę, bo pewnie robi więcej złego niż dobrego prawdziwej pracy.

Pierwszy raz robiłem coś takiego w Photoshopie, chciałem zobaczyć czy dam radę... Co złego to nie ja... A może ja... W każdym bądź razie jeszcze raz gratulacje Luki Luki.

panie Chasdiel - takie było założenie... (po tym jak przeczytałem niektóre powyższe komentarze) To miał być raczej manifest!

Edytowane przez Stradivalius

Napisano

Bez przesady panie Stradivaliusie. Obraz był bardzo subtelny, a pan tu dziewkę obozową z niej zrobił...

Tak w ogóle to gratuluję autorowi. Jak widzę takie prace, to się utwierdzam w przekonaniu, że warto uczyć się malować:)

Napisano

5***** bez dwóch zdań! Piękna i modelka i robota! I bardzo ładny grading! Gratki fronta!

Napisano

Nie chciałbym zawracać głowy, ale mógł byś dać model bez wygładzenia siatki ?

p.s Fantastyczna praca aż się zastanawiałem czy nie wsadzić jej na tapetę w pracy, na szczęście poratowałeś nas light wersją :)

Napisano

Jaka ona jest piękna ! Nie mogę przestać na nią patrzeć, no ideał po prostu ! Wylądowała już w każdym urządzeniu którego używam :D Względy artystyczne poziom mistrzowski , techniczne bardzo dobry :)

Masz dobry gust :D

Napisano

Wybaczcie, po prostu po rozmowie z kolegą przypomniałem sobie (na szczęście) o tej pracy. Faktycznie mogłem nie odkopywać wątku z zeszłego roku no ale :)

Wyrażam skruchę i to już się więcej nie powtórzy !

Napisano

50Groszy za co skrucha? ;)

czy w regulaminie jest gdzieś napisane, że nie można komentować prac, które mają kilka miesięcy? Rozumiem jakby to był jakiś głupi problem, który dawno już został rozwiązany...

a praca jest bardzo fajna i dobrze, że podbiłeś:)

Napisano

A ja bez skruchy, tylko z pokłonami powiem krotko - jedna z najlepszych prac jakie tu widzialem. Szczególnie uroczo prezetują się te piegi hehe

Jak zobaczyłem tą buzie odrazu skojarzył mi sie inny utwór :D

Az wstydem by bylo pozwolic by tak znakomita praca została gdzies na forum zakopana.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.