Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Edit:

Ok! Jednak usunę swoją podmalówkę, bo pewnie robi więcej złego niż dobrego prawdziwej pracy.

Pierwszy raz robiłem coś takiego w Photoshopie, chciałem zobaczyć czy dam radę... Co złego to nie ja... A może ja... W każdym bądź razie jeszcze raz gratulacje Luki Luki.

panie Chasdiel - takie było założenie... (po tym jak przeczytałem niektóre powyższe komentarze) To miał być raczej manifest!

Edytowane przez Stradivalius
Napisano

Bez przesady panie Stradivaliusie. Obraz był bardzo subtelny, a pan tu dziewkę obozową z niej zrobił...

Tak w ogóle to gratuluję autorowi. Jak widzę takie prace, to się utwierdzam w przekonaniu, że warto uczyć się malować:)

Napisano

Nie chciałbym zawracać głowy, ale mógł byś dać model bez wygładzenia siatki ?

p.s Fantastyczna praca aż się zastanawiałem czy nie wsadzić jej na tapetę w pracy, na szczęście poratowałeś nas light wersją :)

Napisano

Jaka ona jest piękna ! Nie mogę przestać na nią patrzeć, no ideał po prostu ! Wylądowała już w każdym urządzeniu którego używam :D Względy artystyczne poziom mistrzowski , techniczne bardzo dobry :)

Masz dobry gust :D

• Like 1
Napisano

Wybaczcie, po prostu po rozmowie z kolegą przypomniałem sobie (na szczęście) o tej pracy. Faktycznie mogłem nie odkopywać wątku z zeszłego roku no ale :)

Wyrażam skruchę i to już się więcej nie powtórzy !

Napisano

50Groszy za co skrucha? ;)

czy w regulaminie jest gdzieś napisane, że nie można komentować prac, które mają kilka miesięcy? Rozumiem jakby to był jakiś głupi problem, który dawno już został rozwiązany...

a praca jest bardzo fajna i dobrze, że podbiłeś:)

Napisano

A ja bez skruchy, tylko z pokłonami powiem krotko - jedna z najlepszych prac jakie tu widzialem. Szczególnie uroczo prezetują się te piegi hehe

Jak zobaczyłem tą buzie odrazu skojarzył mi sie inny utwór :D

Az wstydem by bylo pozwolic by tak znakomita praca została gdzies na forum zakopana.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności