beny Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 Trochę za stary dla niej jestem, ale 15 lat temu chętnie bym ją pocieszył :) Piękna robota Luki Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolomeo Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 beny, jak to mówił żyłka? "może mieć nawet 13 lat, byleby młodo wyglądała..." :D praca kozak :) subtelność jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 28 Styczeń 2011 Share Napisano 28 Styczeń 2011 I like it! :) Masz swój styl Luki, graty za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stradivalius Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 (edytowane) Edit: Ok! Jednak usunę swoją podmalówkę, bo pewnie robi więcej złego niż dobrego prawdziwej pracy. Pierwszy raz robiłem coś takiego w Photoshopie, chciałem zobaczyć czy dam radę... Co złego to nie ja... A może ja... W każdym bądź razie jeszcze raz gratulacje Luki Luki. panie Chasdiel - takie było założenie... (po tym jak przeczytałem niektóre powyższe komentarze) To miał być raczej manifest! Edytowane 30 Styczeń 2011 przez Stradivalius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan P Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 przesadziles z tymi zwisami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chasdiel Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 Bez przesady panie Stradivaliusie. Obraz był bardzo subtelny, a pan tu dziewkę obozową z niej zrobił... Tak w ogóle to gratuluję autorowi. Jak widzę takie prace, to się utwierdzam w przekonaniu, że warto uczyć się malować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 5***** bez dwóch zdań! Piękna i modelka i robota! I bardzo ładny grading! Gratki fronta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 1 Luty 2011 Share Napisano 1 Luty 2011 świetna praca. ma mega klimat. masz bardzo rozpoznawalny styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 2 Luty 2011 Share Napisano 2 Luty 2011 fajnie adfa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 5 Kwiecień 2011 Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Nie chciałbym zawracać głowy, ale mógł byś dać model bez wygładzenia siatki ? p.s Fantastyczna praca aż się zastanawiałem czy nie wsadzić jej na tapetę w pracy, na szczęście poratowałeś nas light wersją :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50Groszy Napisano 8 Kwiecień 2012 Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Jaka ona jest piękna ! Nie mogę przestać na nią patrzeć, no ideał po prostu ! Wylądowała już w każdym urządzeniu którego używam :D Względy artystyczne poziom mistrzowski , techniczne bardzo dobry :) Masz dobry gust :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 8 Kwiecień 2012 Share Napisano 8 Kwiecień 2012 i nagroda zlotego gornika znow przyznana, wielkie brawa!!! :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvin Napisano 8 Kwiecień 2012 Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Chyba odkopane nie bez przyczyny http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=82986 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50Groszy Napisano 8 Kwiecień 2012 Share Napisano 8 Kwiecień 2012 Wybaczcie, po prostu po rozmowie z kolegą przypomniałem sobie (na szczęście) o tej pracy. Faktycznie mogłem nie odkopywać wątku z zeszłego roku no ale :) Wyrażam skruchę i to już się więcej nie powtórzy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 8 Kwiecień 2012 Share Napisano 8 Kwiecień 2012 50Groszy za co skrucha? ;) czy w regulaminie jest gdzieś napisane, że nie można komentować prac, które mają kilka miesięcy? Rozumiem jakby to był jakiś głupi problem, który dawno już został rozwiązany... a praca jest bardzo fajna i dobrze, że podbiłeś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitamo Napisano 27 Kwiecień 2012 Share Napisano 27 Kwiecień 2012 A ja bez skruchy, tylko z pokłonami powiem krotko - jedna z najlepszych prac jakie tu widzialem. Szczególnie uroczo prezetują się te piegi hehe Jak zobaczyłem tą buzie odrazu skojarzył mi sie inny utwór :D Az wstydem by bylo pozwolic by tak znakomita praca została gdzies na forum zakopana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 27 Kwiecień 2012 Share Napisano 27 Kwiecień 2012 To kwalifikuje się do klasy: Górnik 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitamo Napisano 27 Kwiecień 2012 Share Napisano 27 Kwiecień 2012 I to swiadczy o sukcesie autora ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infected Napisano 27 Kwiecień 2012 Share Napisano 27 Kwiecień 2012 O ciekawym sukcesie to świadczy instalator Mudboxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi