Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

23vba6e.jpg

Chodzi o zrobienie własnej wersji postaći np. młody Gargamel, sexy Smerfetka, czy też jakiś pokemon...

Edytowane przez JoseConseco

• Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 11,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jest błąd :)

1. Deadline 3 luty :) Deadline to 3 marzec :)

2. Jeżeli ankieta odbędzie się w weekend to deadline do 4 marca :) do godz. 20:00 i wtedy na weekend :) Bo tak to mamy 1 dzień wolny (pt.). 3 marzec to czw.

Napisano

Jak dla mnie temat kiepściutki, jak bym chciał coś robić w temacie Kryzys to bym robił coś na obecną Bitwę.

Napisano

No i poza tym spróbuj wyrzeźbić kryzys. Daj coś trudnego ale jasnego: "wściekłe psy", "zabójca o twarzy dziecka" , "chuligan", coś w ten deseń.

Napisano

Eee tam,właściwie temat taki ogólny że mozna cokolwiek wyrzeżbic od zombie do smoka,dołożyć jakąś naciąganą ideologie i przejdzie:D

A najlepiej sexi laske bez stanika bo w kryzysie nie ma kasy na bielizne,to sie zawsze sprzeda:p

Napisano
  • Autor

No dobra, myślałem że będzie więcej osób co chciały by ulepić coś na kryzys, ale w takim razie daję 'postać z bajki'.

Napisano

Dobrze, że temat zmieniłeś. Kryzys jest chyba zbyt ogólny jak na konkursik tego typu. Na pewno dałoby się coś wyrzeźbić, ale... Trudne to było i tyle.

Postać z bajki, no to można coś pomyśleć ciekawego.

Pozdrawiam Kuba.

Napisano

Taki temat już był ale jestem jak najbardziej za żeby go powtórzyć :D

Super.

Napisano

hmmm... niezły pomysł, bo nie będzie ćkania zmarszczek na oślep, a próba odwzorowania już wymyślonej postaci... zaś trzeba będzie 4 godzinki wygospodarować... ale to się da ;]

Napisano

nie ma jak plakat przygotowany przez grafika :)

warto by ten link umiescic w postaci tekstu a nie obrazka azeby mozna bylo go sobie latwo skopiowac.

Napisano

Oj, slabiutko panowie, a temat sluszny....

Tu odemnie, chyba da rade rozpoznac kto to mial byc(mam nadzieje :) )

speedb.png

No i przy okazji sie przypne - nowy ZStoper1.1:

http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=1012517#post1012517

Napisano

To jest chyba ta z Tangled :P Śnieżka? Z Tangled miała dłuższe włosy więc śnieżka lub śpiąca madonna ;) Królewna.

Napisano

ta, to musi byc piekna... nigdy tej bajeczki nie ogladalem i nie mam zamiaru ogladac ;] ale ryjek pasuje jak w morde strzelil, zagadka rozwiazana ;P nastepna prosimy! ;]

Napisano

cukierek leci do kolegi Creatora! taa w zamiarze miala byc to Bella z Pieknej i Bestii.

@trybuh - klasyk disneyowskiej animacji, ja jak bylem maly uwielbialem wszystko, mala syrenka, krol lew, alladyn. Jak sam nie chcesz ogladac to przynajmniej pusc dzieciaczkom swoim o ile masz/ dorobisz sie w przyszlosci, bo warto. W tamtych animacjach byla magia. Tangled troche przywrocilo mi wiare w disneya, zobaczymy co bedzie dalej.

Napisano

Morte nie znasz się i tyle. Najlepsza jest Anastazja i Pocahontas. Wtedy były filmy animowane a nie to co teraz - słoń i pszczoła w 3D, wielkie halo. A ile świetnych piosenek było z tych bajek, miazga.

Napisano

Morte: zeby nie bylo ze wyjde na kogos plytkiego ktory swoja postawa manifestuje idee ze starsze filmy i bajki sa "be" a wszystko co nowe to "cacy", to naprostuje ze ja po prostu... nie cierpie bajek ;] nowych tez unikam jak ognia ;] nie dla mnie szreki, madagaskary itd. tak po prostu.. dziwne ale prawdziwe ;] jedynie co moge wytrzymac to simpsonowie i south park ;]

Napisano

No dobra.. o 4:45 dziś wstałem, żeby wreszcie ruszyć z tym bitem... 1,5 h i na razie efekt mocno kulawy, więc nie pokażę... o której jutro ten deadline?... może dziś wieczorem coś skrobnę i najwyżej jutro znowu wczesna pobudka... ale nie damy Mortemu wygrać walkowerem ;]... wygra przynajmniej ze mną :P

Napisano

O ile pamietam to 3 marzec czyli do 23:59. Zawsze mozna przedluzyc o 1 dzien.

Napisano
  • Autor

Ano, 3 marce jest dedline. Ale skoro tak mało uczestników to może do weekendu przedłużyć konkurs? Chociaż z drugiej strony to i tak pewnie nie będzie więcej prac :/

Napisano

Jose to wrzuc cos zeby bylo wiecej, to ze wymysliles temat to nie znaczy ze nie mozesz wziasc udzialu ;]

Napisano

Dzieki za komentarze chlopaki:)

Luki Luki - good point, poprawie, dzieki:)

Napisano

No to sru... Ode mnie obiekt westchnień wszystkich chłopaków w wieku 7-10

lat... Ideał kobiecości ze szczenięcych lat... podobno są nawet sekty które ją uwielbiają...

4 godziny wykorzystane - nie starczyło na stopy...

Jak zwykle Blender i mysz... no i oczywiście powalająca baza ;]

gadetnastron.jpg

Edytowane przez Papa Pio

Napisano
  • Autor

Szacun Papa Pio, za zrobienie całej postaci. Chyba bajki z tą postacią nie oglądłem ale wygląda bardzo dobrze. Tylko oświetlnie słabe, pewnie dałeś jej lampę prosto przed głową. Lepiej odsuń ją, unieś wyżej i zmień fallof na inverse linear - da ci bardziej miękkie oświetlenie, bez takich przepaleń.

Napisano

Tak jest :) Jeśli jednak robisz coś to dobroczyńca Vega przedłuży :) Zresztą ja tu nie rządzę :)

Napisano

Niestety nie udalo sie... stanowczo za duzo do zrobienia a czasu za malo, mimo wszystko wrzucam

griffz.jpg

Napisano

Czemu sie nie udało,to ten z family guy,nie?Jak idzie poznać to sie udało:)

Gadżet też poznałem z brygady RR:D

Napisano

Jose nie oglądałeś Brygady RR? w sumie to dość stara baja... z Tym światłem to masz rację... będę musiał nad tym trochę popracować... choć to pewnie już przy następnych speedach

ieeeeemages.jpg

A tu jeśli się zakochasz i żyć bez niej nie możesz... znajdziesz towarzyszy w tej ciężkiej doli

http://gadzetomania.pl/2010/08/13/najdziwniejsze-gadzety-religijne-top-10/rosyjski-kult-gadzet-z-brygady-rr-ryzykownego-ratunku/top

Napisano

ok, tyle ode mnie na szybko.

zippersm_hrnsxpa.png

pozdrawiam.