JoseConseco Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 (edytowane) Chodzi o zrobienie własnej wersji postaći np. młody Gargamel, sexy Smerfetka, czy też jakiś pokemon... Edytowane 17 Luty 2011 przez JoseConseco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Jest błąd :) 1. Deadline 3 luty :) Deadline to 3 marzec :) 2. Jeżeli ankieta odbędzie się w weekend to deadline do 4 marca :) do godz. 20:00 i wtedy na weekend :) Bo tak to mamy 1 dzień wolny (pt.). 3 marzec to czw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Jak dla mnie temat kiepściutki, jak bym chciał coś robić w temacie Kryzys to bym robił coś na obecną Bitwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 No i poza tym spróbuj wyrzeźbić kryzys. Daj coś trudnego ale jasnego: "wściekłe psy", "zabójca o twarzy dziecka" , "chuligan", coś w ten deseń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Eee tam,właściwie temat taki ogólny że mozna cokolwiek wyrzeżbic od zombie do smoka,dołożyć jakąś naciąganą ideologie i przejdzie:D A najlepiej sexi laske bez stanika bo w kryzysie nie ma kasy na bielizne,to sie zawsze sprzeda:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 17 Luty 2011 Autor Share Napisano 17 Luty 2011 No dobra, myślałem że będzie więcej osób co chciały by ulepić coś na kryzys, ale w takim razie daję 'postać z bajki'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Dobrze, że temat zmieniłeś. Kryzys jest chyba zbyt ogólny jak na konkursik tego typu. Na pewno dałoby się coś wyrzeźbić, ale... Trudne to było i tyle. Postać z bajki, no to można coś pomyśleć ciekawego. Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 Taki temat już był ale jestem jak najbardziej za żeby go powtórzyć :D Super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 hmmm... niezły pomysł, bo nie będzie ćkania zmarszczek na oślep, a próba odwzorowania już wymyślonej postaci... zaś trzeba będzie 4 godzinki wygospodarować... ale to się da ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 23 Luty 2011 Share Napisano 23 Luty 2011 nie ma jak plakat przygotowany przez grafika :) warto by ten link umiescic w postaci tekstu a nie obrazka azeby mozna bylo go sobie latwo skopiowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 Eh idzie weekend ... trzeba by obrać jakiś koncept... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Oj, slabiutko panowie, a temat sluszny.... Tu odemnie, chyba da rade rozpoznac kto to mial byc(mam nadzieje :) ) No i przy okazji sie przypne - nowy ZStoper1.1: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=1012517#post1012517 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 Nie mam pojecia kto to jest ale wiem ze sculpt niszczy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 To jest chyba ta z Tangled :P Śnieżka? Z Tangled miała dłuższe włosy więc śnieżka lub śpiąca madonna ;) Królewna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Alicja :D tylko musisz przemalować włosy na blond :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Przypomina trochę Alinoe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 kumpel mówi że to laska z "Piękna i Bestia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 ta, to musi byc piekna... nigdy tej bajeczki nie ogladalem i nie mam zamiaru ogladac ;] ale ryjek pasuje jak w morde strzelil, zagadka rozwiazana ;P nastepna prosimy! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 cukierek leci do kolegi Creatora! taa w zamiarze miala byc to Bella z Pieknej i Bestii. @trybuh - klasyk disneyowskiej animacji, ja jak bylem maly uwielbialem wszystko, mala syrenka, krol lew, alladyn. Jak sam nie chcesz ogladac to przynajmniej pusc dzieciaczkom swoim o ile masz/ dorobisz sie w przyszlosci, bo warto. W tamtych animacjach byla magia. Tangled troche przywrocilo mi wiare w disneya, zobaczymy co bedzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Morte nie znasz się i tyle. Najlepsza jest Anastazja i Pocahontas. Wtedy były filmy animowane a nie to co teraz - słoń i pszczoła w 3D, wielkie halo. A ile świetnych piosenek było z tych bajek, miazga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 Morte: zeby nie bylo ze wyjde na kogos plytkiego ktory swoja postawa manifestuje idee ze starsze filmy i bajki sa "be" a wszystko co nowe to "cacy", to naprostuje ze ja po prostu... nie cierpie bajek ;] nowych tez unikam jak ognia ;] nie dla mnie szreki, madagaskary itd. tak po prostu.. dziwne ale prawdziwe ;] jedynie co moge wytrzymac to simpsonowie i south park ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 1 Marzec 2011 Autor Share Napisano 1 Marzec 2011 wow Morte, byłem pewien, że gdzieś ją widziałem, ale nie skojarzyłem pięknej i bestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 No dobra.. o 4:45 dziś wstałem, żeby wreszcie ruszyć z tym bitem... 1,5 h i na razie efekt mocno kulawy, więc nie pokażę... o której jutro ten deadline?... może dziś wieczorem coś skrobnę i najwyżej jutro znowu wczesna pobudka... ale nie damy Mortemu wygrać walkowerem ;]... wygra przynajmniej ze mną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 no wlasnie o ktorej ten deadline? bo tez bym cos skrobnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 O ile pamietam to 3 marzec czyli do 23:59. Zawsze mozna przedluzyc o 1 dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 Ano, 3 marce jest dedline. Ale skoro tak mało uczestników to może do weekendu przedłużyć konkurs? Chociaż z drugiej strony to i tak pewnie nie będzie więcej prac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Jose to wrzuc cos zeby bylo wiecej, to ze wymysliles temat to nie znaczy ze nie mozesz wziasc udzialu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luki Luki Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Morte - rozszerz jej trochę tył głowy za uszami. Tu co prawda facet, ale kobiety nie różnią się aż tak bardzo. http://www.zbrushcentral.com/attachment.php?attachmentid=219160 A poza tym do od razu poznałem, że to Bella i buźka miażdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 Dzieki za komentarze chlopaki:) Luki Luki - good point, poprawie, dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) No to sru... Ode mnie obiekt westchnień wszystkich chłopaków w wieku 7-10 lat... Ideał kobiecości ze szczenięcych lat... podobno są nawet sekty które ją uwielbiają... 4 godziny wykorzystane - nie starczyło na stopy... Jak zwykle Blender i mysz... no i oczywiście powalająca baza ;] Edytowane 3 Marzec 2011 przez Papa Pio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoseConseco Napisano 3 Marzec 2011 Autor Share Napisano 3 Marzec 2011 Szacun Papa Pio, za zrobienie całej postaci. Chyba bajki z tą postacią nie oglądłem ale wygląda bardzo dobrze. Tylko oświetlnie słabe, pewnie dałeś jej lampę prosto przed głową. Lepiej odsuń ją, unieś wyżej i zmień fallof na inverse linear - da ci bardziej miękkie oświetlenie, bez takich przepaleń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 to dzisiaj o polnocy jest deadline czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Tak jest :) Jeśli jednak robisz coś to dobroczyńca Vega przedłuży :) Zresztą ja tu nie rządzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Niestety nie udalo sie... stanowczo za duzo do zrobienia a czasu za malo, mimo wszystko wrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Czemu sie nie udało,to ten z family guy,nie?Jak idzie poznać to sie udało:) Gadżet też poznałem z brygady RR:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Jose nie oglądałeś Brygady RR? w sumie to dość stara baja... z Tym światłem to masz rację... będę musiał nad tym trochę popracować... choć to pewnie już przy następnych speedach A tu jeśli się zakochasz i żyć bez niej nie możesz... znajdziesz towarzyszy w tej ciężkiej doli http://gadzetomania.pl/2010/08/13/najdziwniejsze-gadzety-religijne-top-10/rosyjski-kult-gadzet-z-brygady-rr-ryzykownego-ratunku/top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Ktoś jeszcze robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 ok, tyle ode mnie na szybko. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi