Belus Napisano 4 Marzec 2011 Napisano 4 Marzec 2011 Witam. Kolejny raz nie wiem czy dobry dział wybrałem i czego jest tu więcej 3d czy 2d;-) Nie ma działu 2,5 D więc podpinam tu... zresztą jak zawsze. Soft to Photoshop i max... 1
gientekwl Napisano 4 Marzec 2011 Napisano 4 Marzec 2011 Jak zwykle świetnie. Mi osobiście w ogóle to nie przeszkadza, że mieszasz techniki 2D/3D, świetnie Ci to wychodzi, zgrabnie i lekko a co najważniejsze obraz zachowuje spójność. Osobiście drażnią mni tylko efekt chropowatości chmur, ale może i tak powinno być. Oczywiście możesz pokazać co jest robione PS'em a co już w maxie, każdy przecież ciekaw.
Stachu Napisano 4 Marzec 2011 Napisano 4 Marzec 2011 praca świetna, co tu duzo gadać. :) podzielisz się bazą 3d?
Touch Napisano 4 Marzec 2011 Napisano 4 Marzec 2011 Ale *********:)))) Znowu wypas Panie, gratsy! Pozdr
peter_f Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 Rewelacja! Co za klimat! To subtelne przejście chłodu chmur z lewej w rysujące się ciepło z prawej - przepiękne! Poza tym pięknie podkreślona skala tym stateczkiem no i pięknie skontrastowana kanciastość bramy z tym okrągłym 'wyjściem'. Przepiękna praca i absolutny artyzm! Śliczne!! Ode mnie 5*****. Zapisuję w teczce inspiracji. P.S. Pokażesz wyjściową geometrię 3D?
Miłosz3ds Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 Śliczne... Też chętnie zobaczyłbym bazę. :) Pozdrawiam!
MariushO Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 dolaczam sie do poprzednikow, pokaz baze 3d. Swoja droga, swietnie wychodzi ci laczenie 3d z 2d, czego bym sie czepil to to ostre volume light po prawej stronie. Reszta wymiata. Widze ze sklaniasz sie pod matte painting i wychodzi ci to super, choc teraz wyglada to bardziej jak koncept niz finalne matte painting. Oczywiscie to nie zarzut tylko spostrzezenie.
blinq Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 Super! Świetnie Ci wychodzi to łączenie technik. Podpisuje się pod petycją o pokazanie bazy 3d ;) pozdro!
bartolomeo Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 przypomniały mi się Fantastyki stare i to jak mnie jarały grafiki tam zamieszczane :) Bardzo moje klimaty,bardzo mi się podoba :)
Korbol Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 Jak zawsze świetne, szczególnie kompozycja. Brawo!
Smoku Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 Super praca, zasłużony front. Też chciałbym obejrzeć ile w tym 3D. Pozdr
Maciek_ Napisano 5 Marzec 2011 Napisano 5 Marzec 2011 a ja też bym chciał... ale zobaczyć ile w tym 2D :D Very nice ofkoz ;)
gientekwl Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 Belus dawaj siatkę ;P my tu wszyscy czekamy ;)
Orangegraphics Napisano 6 Marzec 2011 Napisano 6 Marzec 2011 ciekawe w twoich pracach jest to że zawsze bardzo mocno idą w jakiś odcień, jest to taki ich znak rozpoznawczy. jak zawsze ładnie
Belus Napisano 6 Marzec 2011 Autor Napisano 6 Marzec 2011 Dzięki chłopaki za komentarze. Jeśli chodzi o " bazę" na której pracowałem to naprawdę nie ma co pokazywać. Kilka prostych brył z Maxa i tyle... Siatki to już w ogóle nie ma sensu dawać;-) http://img222.imageshack.us/i/ax1a.jpg/
mallow Napisano 8 Marzec 2011 Napisano 8 Marzec 2011 Super praca. Fajna kompozycja, kolory i klimat. Wspomniana wcześniej "chropowatość" chmur w ogóle mi nie przeszkadza. Uważam, że dodaje to pracy malarskości. Jednym słowem rewelka.
Rekomendowane odpowiedzi