Belus Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Witam. Kolejny raz nie wiem czy dobry dział wybrałem i czego jest tu więcej 3d czy 2d;-) Nie ma działu 2,5 D więc podpinam tu... zresztą jak zawsze. Soft to Photoshop i max... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gientekwl Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Jak zwykle świetnie. Mi osobiście w ogóle to nie przeszkadza, że mieszasz techniki 2D/3D, świetnie Ci to wychodzi, zgrabnie i lekko a co najważniejsze obraz zachowuje spójność. Osobiście drażnią mni tylko efekt chropowatości chmur, ale może i tak powinno być. Oczywiście możesz pokazać co jest robione PS'em a co już w maxie, każdy przecież ciekaw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stachu Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 praca świetna, co tu duzo gadać. :) podzielisz się bazą 3d? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touch Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Ale *********:)))) Znowu wypas Panie, gratsy! Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter_f Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Rewelacja! Co za klimat! To subtelne przejście chłodu chmur z lewej w rysujące się ciepło z prawej - przepiękne! Poza tym pięknie podkreślona skala tym stateczkiem no i pięknie skontrastowana kanciastość bramy z tym okrągłym 'wyjściem'. Przepiękna praca i absolutny artyzm! Śliczne!! Ode mnie 5*****. Zapisuję w teczce inspiracji. P.S. Pokażesz wyjściową geometrię 3D? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz3ds Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Śliczne... Też chętnie zobaczyłbym bazę. :) Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariushO Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 dolaczam sie do poprzednikow, pokaz baze 3d. Swoja droga, swietnie wychodzi ci laczenie 3d z 2d, czego bym sie czepil to to ostre volume light po prawej stronie. Reszta wymiata. Widze ze sklaniasz sie pod matte painting i wychodzi ci to super, choc teraz wyglada to bardziej jak koncept niz finalne matte painting. Oczywiscie to nie zarzut tylko spostrzezenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tores Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Pięknie łączysz obie techniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blinq Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Super! Świetnie Ci wychodzi to łączenie technik. Podpisuje się pod petycją o pokazanie bazy 3d ;) pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartolomeo Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 przypomniały mi się Fantastyki stare i to jak mnie jarały grafiki tam zamieszczane :) Bardzo moje klimaty,bardzo mi się podoba :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korbol Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Jak zawsze świetne, szczególnie kompozycja. Brawo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
goat91 Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 taaak...tez kompozycja strasznie mi sie podoba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Super praca, zasłużony front. Też chciałbym obejrzeć ile w tym 3D. Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek_ Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 a ja też bym chciał... ale zobaczyć ile w tym 2D :D Very nice ofkoz ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nao Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 super klimat Link to comment Share on other sites More sharing options...
gientekwl Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Belus dawaj siatkę ;P my tu wszyscy czekamy ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orangegraphics Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 ciekawe w twoich pracach jest to że zawsze bardzo mocno idą w jakiś odcień, jest to taki ich znak rozpoznawczy. jak zawsze ładnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belus Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Dzięki chłopaki za komentarze. Jeśli chodzi o " bazę" na której pracowałem to naprawdę nie ma co pokazywać. Kilka prostych brył z Maxa i tyle... Siatki to już w ogóle nie ma sensu dawać;-) http://img222.imageshack.us/i/ax1a.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mallow Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Super praca. Fajna kompozycja, kolory i klimat. Wspomniana wcześniej "chropowatość" chmur w ogóle mi nie przeszkadza. Uważam, że dodaje to pracy malarskości. Jednym słowem rewelka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts