Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Kolejny raz nie wiem czy dobry dział wybrałem i czego jest tu więcej 3d czy 2d;-) Nie ma działu 2,5 D więc podpinam tu... zresztą jak zawsze.

Soft to Photoshop i max...

rekonesans2.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 7,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak zwykle świetnie. Mi osobiście w ogóle to nie przeszkadza, że mieszasz techniki 2D/3D, świetnie Ci to wychodzi, zgrabnie i lekko a co najważniejsze obraz zachowuje spójność.

Osobiście drażnią mni tylko efekt chropowatości chmur, ale może i tak powinno być.

Oczywiście możesz pokazać co jest robione PS'em a co już w maxie, każdy przecież ciekaw.

Napisano

Rewelacja! Co za klimat! To subtelne przejście chłodu chmur z lewej w rysujące się ciepło z prawej - przepiękne! Poza tym pięknie podkreślona skala tym stateczkiem no i pięknie skontrastowana kanciastość bramy z tym okrągłym 'wyjściem'. Przepiękna praca i absolutny artyzm! Śliczne!! Ode mnie 5*****. Zapisuję w teczce inspiracji.

P.S. Pokażesz wyjściową geometrię 3D?

Napisano

dolaczam sie do poprzednikow, pokaz baze 3d.

Swoja droga, swietnie wychodzi ci laczenie 3d z 2d, czego bym sie czepil to to ostre volume light po prawej stronie. Reszta wymiata. Widze ze sklaniasz sie pod matte painting i wychodzi ci to super, choc teraz wyglada to bardziej jak koncept niz finalne matte painting. Oczywiscie to nie zarzut tylko spostrzezenie.

Napisano

Super! Świetnie Ci wychodzi to łączenie technik.

Podpisuje się pod petycją o pokazanie bazy 3d ;)

pozdro!

Napisano

przypomniały mi się Fantastyki stare i to jak mnie jarały grafiki tam zamieszczane :) Bardzo moje klimaty,bardzo mi się podoba :)

Napisano

Super praca, zasłużony front.

Też chciałbym obejrzeć ile w tym 3D.

Pozdr

Napisano

Super praca. Fajna kompozycja, kolory i klimat. Wspomniana wcześniej "chropowatość" chmur w ogóle mi nie przeszkadza. Uważam, że dodaje to pracy malarskości. Jednym słowem rewelka.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności