Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Witam.

Kolejny raz nie wiem czy dobry dzia艂 wybra艂em i czego jest tu wi臋cej 3d czy 2d;-) Nie ma dzia艂u 2,5 D wi臋c podpinam tu... zreszt膮 jak zawsze.

Soft to Photoshop i max...

rekonesans2.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wy艣wietle艅 7,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak zwykle 艣wietnie. Mi osobi艣cie w og贸le to nie przeszkadza, 偶e mieszasz techniki 2D/3D, 艣wietnie Ci to wychodzi, zgrabnie i lekko a co najwa偶niejsze obraz zachowuje sp贸jno艣膰.

Osobi艣cie dra偶ni膮 mni tylko efekt chropowato艣ci chmur, ale mo偶e i tak powinno by膰.

Oczywi艣cie mo偶esz pokaza膰 co jest robione PS'em a co ju偶 w maxie, ka偶dy przecie偶 ciekaw.

Napisano

Rewelacja! Co za klimat! To subtelne przej艣cie ch艂odu chmur z lewej w rysuj膮ce si臋 ciep艂o z prawej - przepi臋kne! Poza tym pi臋knie podkre艣lona skala tym stateczkiem no i pi臋knie skontrastowana kanciasto艣膰 bramy z tym okr膮g艂ym 'wyj艣ciem'. Przepi臋kna praca i absolutny artyzm! 艢liczne!! Ode mnie 5*****. Zapisuj臋 w teczce inspiracji.

P.S. Poka偶esz wyj艣ciow膮 geometri臋 3D?

Napisano

dolaczam sie do poprzednikow, pokaz baze 3d.

Swoja droga, swietnie wychodzi ci laczenie 3d z 2d, czego bym sie czepil to to ostre volume light po prawej stronie. Reszta wymiata. Widze ze sklaniasz sie pod matte painting i wychodzi ci to super, choc teraz wyglada to bardziej jak koncept niz finalne matte painting. Oczywiscie to nie zarzut tylko spostrzezenie.

Napisano

Super! 艢wietnie Ci wychodzi to 艂膮czenie technik.

Podpisuje si臋 pod petycj膮 o pokazanie bazy 3d ;)

pozdro!

Napisano

przypomnia艂y mi si臋 Fantastyki stare i to jak mnie jara艂y grafiki tam zamieszczane :) Bardzo moje klimaty,bardzo mi si臋 podoba :)

Napisano

Super praca, zas艂u偶ony front.

Te偶 chcia艂bym obejrze膰 ile w tym 3D.

Pozdr

Napisano

Super praca. Fajna kompozycja, kolory i klimat. Wspomniana wcze艣niej "chropowato艣膰" chmur w og贸le mi nie przeszkadza. Uwa偶am, 偶e dodaje to pracy malarsko艣ci. Jednym s艂owem rewelka.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci