Napisano 4 Marzec 201114 l Witam. Kolejny raz nie wiem czy dobry dzia艂 wybra艂em i czego jest tu wi臋cej 3d czy 2d;-) Nie ma dzia艂u 2,5 D wi臋c podpinam tu... zreszt膮 jak zawsze. Soft to Photoshop i max... 聽
Napisano 4 Marzec 201114 l Jak zwykle 艣wietnie. Mi osobi艣cie w og贸le to nie przeszkadza, 偶e mieszasz techniki 2D/3D, 艣wietnie Ci to wychodzi, zgrabnie i lekko a co najwa偶niejsze obraz zachowuje sp贸jno艣膰. Osobi艣cie dra偶ni膮 mni tylko efekt chropowato艣ci chmur, ale mo偶e i tak powinno by膰. 聽 Oczywi艣cie mo偶esz pokaza膰 co jest robione PS'em a co ju偶 w maxie, ka偶dy przecie偶 ciekaw.
Napisano 5 Marzec 201114 l Rewelacja! Co za klimat! To subtelne przej艣cie ch艂odu chmur z lewej w rysuj膮ce si臋 ciep艂o z prawej - przepi臋kne! Poza tym pi臋knie podkre艣lona skala tym stateczkiem no i pi臋knie skontrastowana kanciasto艣膰 bramy z tym okr膮g艂ym 'wyj艣ciem'. Przepi臋kna praca i absolutny artyzm! 艢liczne!! Ode mnie 5*****. Zapisuj臋 w teczce inspiracji. 聽 P.S. Poka偶esz wyj艣ciow膮 geometri臋 3D?
Napisano 5 Marzec 201114 l dolaczam sie do poprzednikow, pokaz baze 3d. Swoja droga, swietnie wychodzi ci laczenie 3d z 2d, czego bym sie czepil to to ostre volume light po prawej stronie. Reszta wymiata. Widze ze sklaniasz sie pod matte painting i wychodzi ci to super, choc teraz wyglada to bardziej jak koncept niz finalne matte painting. Oczywiscie to nie zarzut tylko spostrzezenie.
Napisano 5 Marzec 201114 l Super! 艢wietnie Ci wychodzi to 艂膮czenie technik. Podpisuje si臋 pod petycj膮 o pokazanie bazy 3d ;) 聽 pozdro!
Napisano 5 Marzec 201114 l przypomnia艂y mi si臋 Fantastyki stare i to jak mnie jara艂y grafiki tam zamieszczane :) Bardzo moje klimaty,bardzo mi si臋 podoba :)
Napisano 6 Marzec 201114 l ciekawe w twoich pracach jest to 偶e zawsze bardzo mocno id膮 w jaki艣 odcie艅, jest to taki ich znak rozpoznawczy. 聽 jak zawsze 艂adnie
Napisano 6 Marzec 201114 l Autor Dzi臋ki ch艂opaki za komentarze. Je艣li chodzi o " baz臋" na kt贸rej pracowa艂em to naprawd臋 nie ma co pokazywa膰. Kilka prostych bry艂 z Maxa i tyle... Siatki to ju偶 w og贸le nie ma sensu dawa膰;-) http://img222.imageshack.us/i/ax1a.jpg/
Napisano 8 Marzec 201114 l Super praca. Fajna kompozycja, kolory i klimat. Wspomniana wcze艣niej "chropowato艣膰" chmur w og贸le mi nie przeszkadza. Uwa偶am, 偶e dodaje to pracy malarsko艣ci. Jednym s艂owem rewelka.