Napisano 30 Lipiec 200420 l Efekt oczu zamierzony, pani leżała na jakiejś sofie, włoski chyba miała troszk inaczej... takie szybciutkie.. tapetkowe wycinanko/rysowanko ;)
Napisano 30 Lipiec 200420 l To ja dorzuce swoje... Prawda, ze sugestywne? Mozna dac sie nabrac. Kazdy robilem 2 godziny, zeby efekt byl jak najbardziej realistyczny.
Napisano 30 Lipiec 200420 l hehe DruG wrzucił czarnobiałe więc dla odmiany kolorowo - różowo :D Moja banda i Wanda
Napisano 30 Lipiec 200420 l dr Ug: nie sadzilem ze cos takiego tobie powiem ale mogles chociaz udawac ze sie starasz... nie wiem moze cos chciales udowodnic/zamanifestowac swoimi prackami ale ja tego nie lapie (oswiec mnie)... bo co jak co ale ty akurat warsztat masz... ps cytujac ciebie "Tak tez jest i tym razem."
Napisano 31 Lipiec 200420 l dr Ug - hehe, 2 godziny, niezła bestja z ciebie :] mogłeś wrzucić to do speedów. Ebor - fajne, ale razi mnie troszkę zmienny kontrast postaci.
Napisano 31 Lipiec 200420 l dr Ug: nie sadzilem ze cos takiego tobie powiem ale mogles chociaz udawac ze sie starasz... nie wiem moze cos chciales udowodnic/zamanifestowac swoimi prackami ale ja tego nie lapie (oswiec mnie)... bo co jak co ale ty akurat warsztat masz... ps cytujac ciebie "Tak tez jest i tym razem." eeeeee....drug chciał pokazać że nie jest gorszy? a pozatym Drug ludzi wkurzasz i tyle .... everyman przezwyczjaj się..
Napisano 31 Lipiec 200420 l a pozatym Drug ludzi wkurzasz i tyle hehhehe ale sie usmialem :>. gotham: a to co? :P zaklety krag orzechow? ;)
Napisano 31 Lipiec 200420 l Gotham - to ja już wiem czemu do respiratora Cię przypięli :) Dobrze, że w kaftanik nie dałeś się włożyć :P
Napisano 31 Lipiec 200420 l Gotham : hehe dobre ale ja sobie nie przypominam żebym dał Ci prawa autorskie na wykorzystanie tej pracy ;) Płacić mi tu płacić :P
Napisano 1 Sierpień 200420 l chveti: ".... everyman przezwyczjaj się.." - ja juz sie dawno do tego przyzwyczailem ;-D ale czy dr Ug ma monopol na cos takiego (wkurzanie)? oj zdaje mi sie ze nie ;-p... poza tym te jego ostatnie pracki byly podswiadomym blaganiem o krytyke - czul sie niezauwazony i balablabla (tzn -> itd itp)... wiec napisalem mu te "trzy" skromne zdania zeby go "podbudowac" ;-p... hehehe... Gotham: swietne teksty - takie zyciowe ... co do praw autorskich to znam dobrego adwokata ;-p - dasz jedna koperte tu druga tam i sie okaze ze to Ebor bedzie musial tobie placic ;-p
Napisano 1 Sierpień 200420 l drug ale badziewie zes wypuscil ! ze wstydu powinnienes sie juz nie pojawiac tutaj, odrazu poznalem ze dokleiles swoja glowe do tych zdjec. HA !
Napisano 2 Sierpień 200420 l Niiieeeemowzliwe! Toz to z Was rrrrrasowi graficy, skoro nie daliscie sie nabrac na taki majstersztyk! Zeby sie zrehabilitowac zrobilem jeszcze jeden. Tym razem siedzialem 3 godziny! Teraz powiedzcie madrale co jest doklejone. HA!
Napisano 2 Sierpień 200420 l M@ti jest łądny twój montażyk ------ patrzcie z kąd :http://www.wallpapers4u.com/pictures/caprice05_hd.jpg natknełem się przypadkiem :>
Napisano 2 Sierpień 200420 l chveti: jasne jasne przypadkiem ;-p M@Ti: no rzeczywiscie ladnie... teraz widac to czego nie bylo widac (czyt. to co ty zrobiles) dr Ug: no widzisz - jak chcesz to potrafisz... ale i tak widac ze wstawiles twarz tej dziewczyny po lewej i te drzewka w tle... pracuj tak dalej bo idzie tobie coraz lepiej ;-p
Napisano 14 Sierpień 200420 l Może i ja cosik dorzucę...kilka fotomontaży wykonanych jako zadania do szkólki :) Prawie wszystkie zdjęcia pochodzą ze stronki http://www.sxc.hu Mam nadzieję że nikt się nie obrazi że nr. 3 to reklama ale taki był temat :)
Napisano 14 Sierpień 200420 l A to wrzucam osobno i tylko jako ciekawostkę ;) Fotka zrobiona moim zenitkiem w Zagórzu Śląskim. Reszta to podli Orkowie z Władcy Pierścieni i mamy oblężenie zamku w Zagórzu Śląskim :D Pozdrawiam
Napisano 15 Sierpień 200420 l mysz z gwozdzikami bardzo fajnie wykonana :) (poza napisami) No i tego blura na lewym gwoździu trochę za dużo... aczkolwiek napisy hmm nie są takie złe - ale Graphire i tak jest lepszy :)
Napisano 17 Sierpień 200420 l A tu wrzucam cos od siebie. Ot prosciutki fotomontaz ale wydal mi sie przyjemny wiec go zamieszczam
Napisano 17 Sierpień 200420 l AA i powiedzcie mi jezeli wiecie dlaczego nie chce mi uploadowac obrazkow z serwera ftp republiki??? Dobry adres wpisuje a wyskakuje mi ze blad w wysylaniu.:(
Napisano 19 Sierpień 200420 l jest to zart, polegajocy na odwrotnnj tresci reklam benetona tylko zdjecie moglo by byc inne nie do konca to co chcialem
Napisano 19 Sierpień 200420 l chveti - piękna rzecz, ale jak zwykle w takiej sytuacji, kuleje stosunek wielkości twarzy do reszty... asfalton - nie do końca jarzę humor.
Napisano 19 Sierpień 200420 l beneton to firma produkujaca ubrania ,slynaca z reklam o tematach zjednywania sie ras miedzy innymi ,czego nie widac w moim plakacie. hhe he he nie to zebym byl rasista, bo nie jestem...
Napisano 20 Sierpień 200420 l A skoro juz jestesmy przy (anty)reklamach to dorzucam reklame pzu. 2 wersje kolorystyczne bo nie moglem sie zdecydowac ktora lepsza:D
Napisano 20 Sierpień 200420 l Autor kolegaalek:Juz nie dziwi mnie napis na twoim avatarze... Czemu dopiero teraz? Kiedy nie miałem żadnych postów od tygodni?!!
Napisano 22 Sierpień 200420 l To nie foto montaz, tylko nauka macro ;> No moze akurat ktos ten film ogladal... wiec nie pytajcie co pisze na tym olowku bardziej z tylu ;>
Napisano 23 Sierpień 200420 l Autor No Lumaq, dopiero co wczoraj okiełznałeś clona i już takie cuda wyczzyniasz:p
Napisano 24 Sierpień 200420 l No niestety nie bede wiecej pokazow moich cudów:P z clonem bo musialem skasowac posta. Zdjecie moje to nie bylo wiec postapilem wedle rozkazow MarGa;]
Napisano 25 Sierpień 200420 l Hehehe.. już wie, dlaczego nigdy nie słuchałem rodziców ;) Fajny montaż.. :)
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Jak sie tu wkleja obrazki ? Niby obsługuje wstawki z html-a ale jak daje prev. message to qpa nie wkleja obrazków. A dawanie jako załacznik tez bez sensu. HELP please :)
Napisano 22 Wrzesień 200420 l Autor OSTATNI CZŁOWIEK NA ZIEMII: Mandaryna;) P.s tło z jakiegoś 2d artwoeku z tego forum, chyba Amruna