Gość User190 Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 Efekt oczu zamierzony, pani leżała na jakiejś sofie, włoski chyba miała troszk inaczej... takie szybciutkie.. tapetkowe wycinanko/rysowanko ;)
dr Ug Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 To ja dorzuce swoje... Prawda, ze sugestywne? Mozna dac sie nabrac. Kazdy robilem 2 godziny, zeby efekt byl jak najbardziej realistyczny.
Ebor Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 hehe DruG wrzucił czarnobiałe więc dla odmiany kolorowo - różowo :D Moja banda i Wanda
everyman Napisano 30 Lipiec 2004 Napisano 30 Lipiec 2004 dr Ug: nie sadzilem ze cos takiego tobie powiem ale mogles chociaz udawac ze sie starasz... nie wiem moze cos chciales udowodnic/zamanifestowac swoimi prackami ale ja tego nie lapie (oswiec mnie)... bo co jak co ale ty akurat warsztat masz... ps cytujac ciebie "Tak tez jest i tym razem."
conraderro Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 dr Ug - hehe, 2 godziny, niezła bestja z ciebie :] mogłeś wrzucić to do speedów. Ebor - fajne, ale razi mnie troszkę zmienny kontrast postaci.
chveti Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 dr Ug: nie sadzilem ze cos takiego tobie powiem ale mogles chociaz udawac ze sie starasz... nie wiem moze cos chciales udowodnic/zamanifestowac swoimi prackami ale ja tego nie lapie (oswiec mnie)... bo co jak co ale ty akurat warsztat masz... ps cytujac ciebie "Tak tez jest i tym razem." eeeeee....drug chciał pokazać że nie jest gorszy? a pozatym Drug ludzi wkurzasz i tyle .... everyman przezwyczjaj się..
Gotham Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 Ludziska brać się za pałaszowanie bo dupsko z żalu kipnie zaduszone...
darkelf Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 a pozatym Drug ludzi wkurzasz i tyle hehhehe ale sie usmialem :>. gotham: a to co? :P zaklety krag orzechow? ;)
Gotham Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 Hmmmm... Wredny obrazek z szczyptą samokrytyki... Pozdrawiam ;),
Gość User190 Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 Gotham - to ja już wiem czemu do respiratora Cię przypięli :) Dobrze, że w kaftanik nie dałeś się włożyć :P
Ebor Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 Gotham : hehe dobre ale ja sobie nie przypominam żebym dał Ci prawa autorskie na wykorzystanie tej pracy ;) Płacić mi tu płacić :P
everyman Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 chveti: ".... everyman przezwyczjaj się.." - ja juz sie dawno do tego przyzwyczailem ;-D ale czy dr Ug ma monopol na cos takiego (wkurzanie)? oj zdaje mi sie ze nie ;-p... poza tym te jego ostatnie pracki byly podswiadomym blaganiem o krytyke - czul sie niezauwazony i balablabla (tzn -> itd itp)... wiec napisalem mu te "trzy" skromne zdania zeby go "podbudowac" ;-p... hehehe... Gotham: swietne teksty - takie zyciowe ... co do praw autorskich to znam dobrego adwokata ;-p - dasz jedna koperte tu druga tam i sie okaze ze to Ebor bedzie musial tobie placic ;-p
Bobby_digital Napisano 1 Sierpień 2004 Napisano 1 Sierpień 2004 drug ale badziewie zes wypuscil ! ze wstydu powinnienes sie juz nie pojawiac tutaj, odrazu poznalem ze dokleiles swoja glowe do tych zdjec. HA !
dr Ug Napisano 2 Sierpień 2004 Napisano 2 Sierpień 2004 Niiieeeemowzliwe! Toz to z Was rrrrrasowi graficy, skoro nie daliscie sie nabrac na taki majstersztyk! Zeby sie zrehabilitowac zrobilem jeszcze jeden. Tym razem siedzialem 3 godziny! Teraz powiedzcie madrale co jest doklejone. HA!
chveti Napisano 2 Sierpień 2004 Napisano 2 Sierpień 2004 M@ti jest łądny twój montażyk ------ patrzcie z kąd :http://www.wallpapers4u.com/pictures/caprice05_hd.jpg natknełem się przypadkiem :>
everyman Napisano 2 Sierpień 2004 Napisano 2 Sierpień 2004 chveti: jasne jasne przypadkiem ;-p M@Ti: no rzeczywiscie ladnie... teraz widac to czego nie bylo widac (czyt. to co ty zrobiles) dr Ug: no widzisz - jak chcesz to potrafisz... ale i tak widac ze wstawiles twarz tej dziewczyny po lewej i te drzewka w tle... pracuj tak dalej bo idzie tobie coraz lepiej ;-p
Carioca Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 kolegaalek:Juz nie dziwi mnie napis na twoim avatarze...
Vorek Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 Może i ja cosik dorzucę...kilka fotomontaży wykonanych jako zadania do szkólki :) Prawie wszystkie zdjęcia pochodzą ze stronki http://www.sxc.hu Mam nadzieję że nikt się nie obrazi że nr. 3 to reklama ale taki był temat :)
Vorek Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 A to wrzucam osobno i tylko jako ciekawostkę ;) Fotka zrobiona moim zenitkiem w Zagórzu Śląskim. Reszta to podli Orkowie z Władcy Pierścieni i mamy oblężenie zamku w Zagórzu Śląskim :D Pozdrawiam
leander Napisano 14 Sierpień 2004 Napisano 14 Sierpień 2004 mysz z gwozdzikami bardzo fajnie wykonana :) (poza napisami)
Marcin Y Napisano 15 Sierpień 2004 Napisano 15 Sierpień 2004 mysz z gwozdzikami bardzo fajnie wykonana :) (poza napisami) No i tego blura na lewym gwoździu trochę za dużo... aczkolwiek napisy hmm nie są takie złe - ale Graphire i tak jest lepszy :)
lumaq Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 A tu wrzucam cos od siebie. Ot prosciutki fotomontaz ale wydal mi sie przyjemny wiec go zamieszczam
lumaq Napisano 17 Sierpień 2004 Napisano 17 Sierpień 2004 AA i powiedzcie mi jezeli wiecie dlaczego nie chce mi uploadowac obrazkow z serwera ftp republiki??? Dobry adres wpisuje a wyskakuje mi ze blad w wysylaniu.:(
asfalton Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 jest to zart, polegajocy na odwrotnnj tresci reklam benetona tylko zdjecie moglo by byc inne nie do konca to co chcialem
Salvator Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 chveti - piękna rzecz, ale jak zwykle w takiej sytuacji, kuleje stosunek wielkości twarzy do reszty... asfalton - nie do końca jarzę humor.
asfalton Napisano 19 Sierpień 2004 Napisano 19 Sierpień 2004 beneton to firma produkujaca ubrania ,slynaca z reklam o tematach zjednywania sie ras miedzy innymi ,czego nie widac w moim plakacie. hhe he he nie to zebym byl rasista, bo nie jestem...
lumaq Napisano 20 Sierpień 2004 Napisano 20 Sierpień 2004 A skoro juz jestesmy przy (anty)reklamach to dorzucam reklame pzu. 2 wersje kolorystyczne bo nie moglem sie zdecydowac ktora lepsza:D
kolegaalek Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Napisano 20 Sierpień 2004 kolegaalek:Juz nie dziwi mnie napis na twoim avatarze... Czemu dopiero teraz? Kiedy nie miałem żadnych postów od tygodni?!!
Obywatel Napisano 22 Sierpień 2004 Napisano 22 Sierpień 2004 To nie foto montaz, tylko nauka macro ;> No moze akurat ktos ten film ogladal... wiec nie pytajcie co pisze na tym olowku bardziej z tylu ;>
Orcher Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 a to moja stara pracka, która przypadkiem znalazlem :)
kolegaalek Napisano 23 Sierpień 2004 Autor Napisano 23 Sierpień 2004 No Lumaq, dopiero co wczoraj okiełznałeś clona i już takie cuda wyczzyniasz:p
lumaq Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 No niestety nie bede wiecej pokazow moich cudów:P z clonem bo musialem skasowac posta. Zdjecie moje to nie bylo wiec postapilem wedle rozkazow MarGa;]
sly Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 e tam... (niektórzy nie mają poczucia chumoru) pozdrawiam
Gość User190 Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 Hehehe.. już wie, dlaczego nigdy nie słuchałem rodziców ;) Fajny montaż.. :)
MegaKozAK Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 Jak sie tu wkleja obrazki ? Niby obsługuje wstawki z html-a ale jak daje prev. message to qpa nie wkleja obrazków. A dawanie jako załacznik tez bez sensu. HELP please :)
Drakula Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 [.img]ADRES OBRAZKA[./img] tylko bez kropek :)
MegaKozAK Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 Fenks za helpa to zobaczmy czy to działa :D
kolegaalek Napisano 22 Wrzesień 2004 Autor Napisano 22 Wrzesień 2004 OSTATNI CZŁOWIEK NA ZIEMII: Mandaryna;) P.s tło z jakiegoś 2d artwoeku z tego forum, chyba Amruna
Rekomendowane odpowiedzi