Napisano 31 Sierpień 201113 l Mam nadzieje ze bedzie pasowal do tematu ;) Uploaded with ImageShack.us Edytowane 2 Październik 201113 l przez AkkA
Napisano 4 Wrzesień 201113 l Autor Maly update, narazie taki placeholder. Uploaded with ImageShack.us
Napisano 14 Wrzesień 201113 l Autor powoli zaieram sie za high-poly, maly update zeby niebylo ze nic nie robie ;) Uploaded with ImageShack.us
Napisano 16 Wrzesień 201113 l za mały chamfer na krawędziach. będzie ci się krawędź gubiła przy wypaleniu.
Napisano 17 Wrzesień 201113 l Autor racja co do chamfera ;), mam to na uwadze robie wieksze, do tamtych dzialek jeszcze wroce, wrzucam kolejne elementy Uploaded with ImageShack.us
Napisano 23 Wrzesień 201113 l Autor wlasnie koncze HP, jutro zrobie model low w niedziele textury, mam nadzieje ze sie wyrobie ;) Uploaded with ImageShack.us
Napisano 24 Wrzesień 201113 l Mięsssoooo. Patrząc na progress z wczorajszego modelu na dzisiejszy to normalnie miazga! Fajne fajne, czekam na LP i tekstury. Pozdrawiam!
Napisano 24 Wrzesień 201113 l Autor dzieki za komentarze ;) siatka HP bo ktos tam bardzo chcial Uploaded with ImageShack.us
Napisano 24 Wrzesień 201113 l za nazwanie mnie "ktos tam" masz w glowe:P A tak to wyszlo bardzo zacnie:P
Napisano 24 Wrzesień 201113 l No to ja będę mentosem. Że dżenial, świetny model. Musze przyznać, że jak na razie najlepszy HP w całej bitwie.
Napisano 24 Wrzesień 201113 l Robi wrażenie:) a detal normalnie cudo. Oby więcej takich prac bo motywują mnie do dalszej pracy nad umiejętnościami i poznawania świata 3D;)
Napisano 25 Wrzesień 201113 l Autor dzieki za takie pozytywne komentarz :), wrzucam model low poly, ma 8074 tris, moze jeszcze troszke dojdzie gdy beda problemy z wypalaniem ale spokojnie w limice sie zmiesci, skoro termin zostal wydluzony to niewiem czy bedzie mi sie chcialo dzisiaj konczyc
Napisano 29 Wrzesień 201113 l Wygląda dobrze, choć gdzie niegadzie, na płaskich powierzchniach, blisko detalu, cieniowanie jest lekko zepsute. Z teksturą i tak to nie będzie zbytnio widoczne, więc myślę, że nie ma co się martwić.
Napisano 2 Październik 201113 l Autor No i wreszcie koniec wrzucam finalna wersje ;) [/url] Uploaded with ImageShack.us Edytowane 2 Październik 201113 l przez AkkA
Napisano 2 Październik 201113 l Miaaaazga! And the winner is .... :D Dla mnie naprawde 5* Nie masz przypadkiem jakiegos step by stepu do teksturek? Naprawde świetnie wyglądają - z trudem odrózniłem referke od rendera:D
Napisano 2 Październik 201113 l Super textury. Chyba nie mam co wrzucać swojego koptera. Gratki wygranej ;)
Napisano 2 Październik 201113 l @Kubajaniak Masz wrzucić! Bo będę zły :) @AkkA Bajer :D gratuluje ukończenia z dużym WOW!
Napisano 2 Październik 201113 l Miazga, lepszy niż z refki. Z ilu zdjęć korzystałeś przy modelowaniu ?
Napisano 2 Październik 201113 l zamiotles....motywujesz do robienia czegos, ale i demotywujesz troche:P
Napisano 3 Październik 201113 l Autor Wieelkie dzieki za taki pozytywny odzew :) Karkosik: step by stepu do teksturek niemam i raczej nie planuje bo za leniwy jestem. Dagonet: co do refek to bylo spoko mialem widok z kazdej strony, link ponizej. http://imageshack.us/photo/my-images/163/ref1.jpg/
Napisano 27 Październik 201113 l Autor dziekuje wszystkim za komentarze i glosy;), oby w nastepnej bitwie wiecej uczestnikow ukonczylo swoje modele i frekwecja byla wieksza pozdrawiam