Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Animacja "Paths of Hate" zdobyła kolejne wyróżnienie, tym razem na włoskim festiwalu Imaginaria. Ale nie to w tej informacji jest najważniejsze. Bez wątpienia jest to film, który zdobył prawie wszystkiej najważniejsze nagrody na największych festiwalach filmowych w kategorii animacja. Nareszcie możemy film Damiana obejrzeć w internecie! Udostępniony został wczoraj na profilu tego festiwalu w serwisie Vimeo.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=2022

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tak wiec ze mam zaszczyt napisac pierwszego posta, napisze tylko tyle:

piekne!, swietny pomysl oraz wykonanie, jestem pod wielkim wrazeniem

Napisano

Cóż mogę powiedzieć...Szacunek ludzi ulicy Award!;;-)Prześwietne! Gratuluję!!!

Napisano

Cudny! Jest lepszy niż się spodziewałem, a spodziewałem się dużo.

Świetny montaż, genialna stylistyka i ciekawy scenariusz.

Gratuluję i życzę dużo czasu i pieniędzy na tworzenie kolejnych :]

Napisano

Cholera. Człowiek ma ochotę z samej zawiści się do czegoś przywalić i ... nie ma do czego :D

Mistrzowska robota, zasłużone nagrody.

Tyle lat w produkcji a w ogóle się nie zestarzał. Warto było czekać :)

Napisano

W kooońcuuu! :D To teraz jeszcze poproszę wersję w HD, żeby móc rozkoszować się tym obrazem na większym ekranie ;)

Napisano

Niesamowity filmek. Panowie, ogromne gratulacje - warto bylo czekac zeby w koncu go zobaczyc. Muzyka miejscami przypomina mi kawalki Rollins Band. Swietna, pasujaca - mozna gdzies wiecej posluchac czy powstala pod film?

Rewelacja.

Napisano

O matko... Nieprzyzwoicie dobry film... Praca kamery to mistrzostwo... i całość... OMG naprawdę nie ma się do czego przyczepić... niesamowite...

Wielki szacun!

Napisano

bardzo mocna rzecz, nie jestem fanem krotkich animacji (jakos nie przepadam za shortami ogolnie) ale po tym filmiku siedzialem i zastanawialem sie gdzie szukac szczeki... teraz tylko czekam niecierpliwie na HD :)

Napisano

najlepiej wydane pieniądze PISFu do tej pory! Przecudo! Stylistyka, animacja, montaż, prowadzenie kamery,muza... wszystko na totalnym wyku$#%@!!! ja się jaram niesamowicie!

Oczekiwania były wysokie, ale to... mocno lepiej niż się spodziewałem! wielkie gratulacje :)

Napisano
Sorry, you do not have permission to watch this private video.

No to sobie pooglądałem...

Napisano

film jest prywatny i nie da się go obejrzeć, mimo, że zalogowałem się na vimeo - coś się zmieniło, że wy widzieliście, a ja już nie mogę, czy jestem idiotą.

Napisano
  • Autor

Niestety, film nie został oficjalnie (i legalnie) udostepniony w internecie. Został zablokowany. Ekipa z festiwalu trochę się pośpieszyła.

Zamieściłem informację i tak dosyć późno, bo widziałem, że informacja o tym pojawiła się w co najmniej kilku miejscach w RSSach. Musicie się uzbroić w cierpliwość. Gdzieś tam wierzyłem, że jeśli to zrobił festiwal na którym film zwyciężył - miał na to zgodę.

Autor prosi jeszcze o cierpliwość, film pojawi się i to w zdecydowanie lepszej jakości niż był udostępniony tutaj. Trzeba się natomiast uzbroić w cierpliwość.

Edytowane przez Adek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności