Napisano 11 Grudzień 201113 l No ja też czekam. Chociaż intro w zupełnie innym klimacie niż poprzednie. Nie wiem jeszcze czy w lepszym czy gorszym. No ale samo diablo bardzo sie zmieniło... jestem ciekaw czy mi się spodoba.
Napisano 11 Grudzień 201113 l decarda kometa zabila? to kto teraz bedzie identyfikował przedmioty?;] kurde, jednak filmik z diablo bez potworow/demonow itp to nie to samo;/ czuje niedosyt;/
Napisano 11 Grudzień 201113 l Jak zwykle Blizzard rozwala na łopakti... Podaliby w końcu date premiery ;)
Napisano 11 Grudzień 201113 l Mam tylko nadzieję, że zwolnili "fabularzystów" ze Starcrafta. No, filmik spełnił swoje zadanie. Nie ma co za dużo pisać, chylę czoła zawodowo, zazdroszczę i Kupię tą grę, czego do tej pory nie byłem taki pewny.
Napisano 11 Grudzień 201113 l Autor @Mariossan: Nie przejmuj się :) Mnie też to czeka. Jednakże liczę na to iż gra pojawi się w styczniu.
Napisano 11 Grudzień 201113 l spoko z polskiego jest chyba zawsze jeden wolny temat to napiszecie o diabolo!
Napisano 11 Grudzień 201113 l zainteresowanym mogę powiedzieć że od ok miesiąca jestem w becie i gra jest rewelacyjna!!! Jeśli chodzi o Caina to ma się dobrze, ratuje się go w jednej z misji w becie, nie jest on nam potrzebny do identyfikacji przedmiotów, zresztą ta kwestia dość diametralnie się zmieniła - na lepsze moim zdaniem :)
Napisano 11 Grudzień 201113 l Czy mi się wydaje, czy ta dziewczyna ma takie trochę współczesne odzienie? [edit] A nie.. Wydaje mi się.
Napisano 11 Grudzień 201113 l slizgi - o szczesciarzu. Tez na to liczylem ale najwyrazniej olano mnie :D
Napisano 11 Grudzień 201113 l początek z rysunami zaje***ty... ;) ja to jak nicponim mam niedosyt że nie było super wyrenderowanych monsterów
Napisano 11 Grudzień 201113 l zainteresowanym mogę powiedzieć że od ok miesiąca jestem w becie i gra jest rewelacyjna!!! Jeśli chodzi o Caina to ma się dobrze, ratuje się go w jednej z misji w becie, nie jest on nam potrzebny do identyfikacji przedmiotów, zresztą ta kwestia dość diametralnie się zmieniła - na lepsze moim zdaniem :) szczerze Cie nienawidzę. ;) fajny filmik, ale jakoś bez tupnięcia :) i tak kupię diablo.
Napisano 12 Grudzień 201113 l Jakościowo rewelacja, ale czego się można było spodziewać - w końcu Blizzard to ścisła czołówka jeśli chodzi o growe animki. A jeśli już mówicie o samej grze to ja dołączę do sceptyków. Jako wielki fan klimatu Diablo 1 boję się o trójkę, zewsząd zalatuje mi WoWem którego nie trawię :( Zmiany systemu i mechaniki - tak. Zmiany klimatu graficznego - nie.
Napisano 12 Grudzień 201113 l Kurczę, czy tylko mi się wydaje, że to jest jednak jakoś bez ikry? Fajny "rysowany" początek, i ogólnie technicznie super, ale emocjonalnie nijako. Gdzie temu do intra Return of the Lich King chociażby. Mówię to z pozycji gracza, który w Diablo akurat grywał niewiele, ale zawsze się jarałem filmikami. Tym razem, to nie bardzo. t.
Napisano 12 Grudzień 201113 l Nie podoba mi się wogóle, jeśli chodzi o fabułę w tym cinematicu. Mroczny meteoryt robi dziurę w katedrze wtf? Mam nadzieję, że to tylko wyrwany z du**y fragmet intra, które w całości może i będzie miało jakiś sens. Z technicznego punktu widzenia to pierwsza klasa, jak zwykle zresztą. Poza tym jesli Blizz się nie pospieszy to świat zostanie zalany kopiami Diablo ( może nawet ładniejszymi): http://www.youtube.com/watch?v=lvSYmNj6URA
Napisano 12 Grudzień 201113 l A gdzie ma skrzydla ludek z MU? Pozytywnie mnie to zaskoczylo. na diablo czekam z utesknieniem....
Napisano 12 Grudzień 201113 l No no, przy tych linkach które podałeś Bad Moon rzeczywiście, jak dla mnie diablo trochę bardziej blado wypada. Gdybym miał wybierać to chyba padło by własnie na Lineage Eternal G-Star.
Napisano 12 Grudzień 201113 l Ja jak Baggins. Z kazdym kolejnym cinematikiem Blizzarda mysle "naah". Jestem rozpieszczony.
Napisano 12 Grudzień 201113 l @Bad Moon Pierwsze słyszę o Lineage Eternal ale wygląda świetnie, szkoda tylko że to mmo :/
Napisano 12 Grudzień 201113 l Mi się za to wykonanie decarda nie podoba. Na koncepcie jest dużo bardziej odjechany, psychodeliczny. A tu w filmie to taki stary poczciwy dziadzio skryba, a wystarczyło włoski zbliżyć do konceptu i byłby lepszy efekt o niebo. Eh.. a laska za to jak Sintel wygląda:D W każdym razie.. ja już chcę grać a tu końca nie widać, można się pochlastać, tym razem uważam blizzard przesadza z tym hype'm:D
Napisano 12 Grudzień 201113 l No, pokazać fajny gameplay, dać czas konkurencji na wypuszczenie takich gier. Biznesplany równie epickie jak zwiastuny ;)