Napisano 11 Grudzie艅 201113 l No ja te偶 czekam. Chocia偶 intro w zupe艂nie innym klimacie ni偶 poprzednie. Nie wiem jeszcze czy w lepszym czy gorszym. No ale samo diablo bardzo sie zmieni艂o... jestem ciekaw czy mi si臋 spodoba.
Napisano 11 Grudzie艅 201113 l decarda kometa zabila? to kto teraz bedzie identyfikowa艂 przedmioty?;] 聽 kurde, jednak filmik z diablo bez potworow/demonow itp to nie to samo;/ czuje niedosyt;/
Napisano 11 Grudzie艅 201113 l Jak zwykle Blizzard rozwala na 艂opakti... Podaliby w ko艅cu date premiery ;)
Napisano 11 Grudzie艅 201113 l Mam tylko nadziej臋, 偶e zwolnili "fabularzyst贸w" ze Starcrafta. No, filmik spe艂ni艂 swoje zadanie. Nie ma co za du偶o pisa膰, chyl臋 czo艂a zawodowo, zazdroszcz臋 i Kupi臋 t膮 gr臋, czego do tej pory nie by艂em taki pewny.
Napisano 11 Grudzie艅 201113 l Autor @Mariossan: Nie przejmuj si臋 :) Mnie te偶 to czeka. Jednak偶e licz臋 na to i偶 gra pojawi si臋 w styczniu.
Napisano 11 Grudzie艅 201113 l spoko z polskiego jest chyba zawsze jeden wolny temat to napiszecie o diabolo!
Napisano 11 Grudzie艅 201113 l zainteresowanym mog臋 powiedzie膰 偶e od ok miesi膮ca jestem w becie i gra jest rewelacyjna!!! Je艣li chodzi o Caina to ma si臋 dobrze, ratuje si臋 go w jednej z misji w becie, nie jest on nam potrzebny do identyfikacji przedmiot贸w, zreszt膮 ta kwestia do艣膰 diametralnie si臋 zmieni艂a - na lepsze moim zdaniem :)
Napisano 11 Grudzie艅 201113 l Czy mi si臋 wydaje, czy ta dziewczyna ma takie troch臋 wsp贸艂czesne odzienie? 聽 [edit] A nie.. Wydaje mi si臋.
Napisano 11 Grudzie艅 201113 l slizgi - o szczesciarzu. Tez na to liczylem ale najwyrazniej olano mnie :D
Napisano 11 Grudzie艅 201113 l pocz膮tek z rysunami zaje***ty... ;) ja to jak nicponim mam niedosyt 偶e nie by艂o super wyrenderowanych monster贸w
Napisano 11 Grudzie艅 201113 l zainteresowanym mog臋 powiedzie膰 偶e od ok miesi膮ca jestem w becie i gra jest rewelacyjna!!! Je艣li chodzi o Caina to ma si臋 dobrze, ratuje si臋 go w jednej z misji w becie, nie jest on nam potrzebny do identyfikacji przedmiot贸w, zreszt膮 ta kwestia do艣膰 diametralnie si臋 zmieni艂a - na lepsze moim zdaniem :) 聽 szczerze Cie nienawidz臋. 聽 ;) fajny filmik, ale jako艣 bez tupni臋cia :) i tak kupi臋 diablo.
Napisano 12 Grudzie艅 201113 l Jako艣ciowo rewelacja, ale czego si臋 mo偶na by艂o spodziewa膰 - w ko艅cu Blizzard to 艣cis艂a czo艂贸wka je艣li chodzi o growe animki. A je艣li ju偶 m贸wicie o samej grze to ja do艂膮cz臋 do sceptyk贸w. Jako wielki fan klimatu Diablo 1 boj臋 si臋 o tr贸jk臋, zewsz膮d zalatuje mi WoWem kt贸rego nie trawi臋 :( Zmiany systemu i mechaniki - tak. Zmiany klimatu graficznego - nie.
Napisano 12 Grudzie艅 201113 l Kurcz臋, czy tylko mi si臋 wydaje, 偶e to jest jednak jako艣 bez ikry? Fajny "rysowany" pocz膮tek, i og贸lnie technicznie super, ale emocjonalnie nijako. Gdzie temu do intra Return of the Lich King chocia偶by. M贸wi臋 to z pozycji gracza, kt贸ry w Diablo akurat grywa艂 niewiele, ale zawsze si臋 jara艂em filmikami. Tym razem, to nie bardzo. 聽 t. 聽 聽
Napisano 12 Grudzie艅 201113 l Nie podoba mi si臋 wog贸le, je艣li chodzi o fabu艂臋 w tym cinematicu. Mroczny meteoryt robi dziur臋 w katedrze wtf? Mam nadziej臋, 偶e to tylko wyrwany z du**y fragmet intra, kt贸re w ca艂o艣ci mo偶e i b臋dzie mia艂o jaki艣 sens. Z technicznego punktu widzenia to pierwsza klasa, jak zwykle zreszt膮. Poza tym jesli Blizz si臋聽nie pospieszy to 艣wiat zostanie zalany kopiami Diablo ( mo偶e nawet 艂adniejszymi): http://www.youtube.com/watch?v=lvSYmNj6URA 聽
Napisano 12 Grudzie艅 201113 l A gdzie ma skrzydla ludek z MU? Pozytywnie mnie to zaskoczylo. na diablo czekam z utesknieniem....
Napisano 12 Grudzie艅 201113 l No no, przy tych linkach kt贸re poda艂e艣 Bad Moon rzeczywi艣cie, jak dla mnie diablo troch臋 bardziej blado wypada. Gdybym mia艂 wybiera膰 to chyba pad艂o by w艂asnie na Lineage Eternal G-Star.
Napisano 12 Grudzie艅 201113 l Ja jak Baggins. Z kazdym kolejnym cinematikiem Blizzarda mysle "naah". Jestem rozpieszczony.
Napisano 12 Grudzie艅 201113 l @Bad Moon Pierwsze s艂ysz臋 o Lineage Eternal ale wygl膮da 艣wietnie, szkoda tylko 偶e to mmo :/
Napisano 12 Grudzie艅 201113 l Mi si臋 za to wykonanie decarda nie podoba. Na koncepcie jest du偶o bardziej odjechany, psychodeliczny. A tu w filmie to taki stary poczciwy dziadzio skryba, a wystarczy艂o w艂oski zbli偶y膰 do konceptu i by艂by lepszy efekt o niebo. Eh.. a laska za to jak Sintel wygl膮da:D 聽 W ka偶dym razie.. ja ju偶 chc臋 gra膰 a tu ko艅ca nie wida膰, mo偶na si臋 pochlasta膰, tym razem uwa偶am blizzard przesadza z tym hype'm:D
Napisano 12 Grudzie艅 201113 l No, pokaza膰 fajny gameplay, da膰 czas konkurencji na wypuszczenie takich gier. Biznesplany r贸wnie epickie jak zwiastuny ;)
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto