ledyr Napisano 15 Grudzień 2011 Share Napisano 15 Grudzień 2011 (edytowane) Być moze uda sie zdazyc jeszcze w terminie, spróbujeCos tam pododaje do tego, mam sporo fajnych refek :)Póki co tyle na dobry poczatek: Edytowane 12 Styczeń 2012 przez ledyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkkA Napisano 16 Grudzień 2011 Share Napisano 16 Grudzień 2011 fajnie ze startujesz, moze zdazysz bo terminu podobno nie beda tym razem przesuwac, ale kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 23 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2011 troche mi zabraknie chyba czasu jednak, odkryłem na nowa Torchlight ^^ update: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wowoz Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 zajebiste, jedziesz dalej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 faktycznie, od cholery Ci zostalo:D koncz nie gadaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 Git majonez. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 23 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2011 (edytowane) zaraz jade na swieta do gdanska i wracam po nowym roku dopiero :( EDIT : pauloos, poki co to tylko chamski mirror wiec stad 1 i 3 blad a co do 2 to wlasnie nie jestem jeszce pewien bo to co widac to mniej wiecej polowa dlugosci calego karabinu, jak zrobie calosc i dalej mi sie bedzie wydawac ze jest zbyt gruby to napewno poprawie :) mimo wszystko dzieki za zwrocenie uwagi i fajny filmik ^^, przyda sie napewno Edytowane 23 Grudzień 2011 przez ledyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pauloos Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 Zaznaczyłem na rysunku miejsca, które moim zdaniem powinieneś jeszcze poprawić. Zaczynając od lewej: tu wycięcia wyglądają inaczej niż po przeciwnej stronie, nie są symetryczne. Na tym filmie widać to wyraźnie: w 1:39 widać jak to powinno wyglądać. Dalej rękojeść wydaje się bardzo szeroka, wyobraź sobie że masz to objąć dłonią, było by to bardzo niewygodnie, a przecież ergonomia i wygoda to teraz priorytet przy projektowaniu i AI jest z tego znane. Wielu strzelców kupuje same osady do swoich Remingtonów 700;) Po trzecie te dwie śruby tuż przy miejscu gdzie znajduje się policzek strzelca. Hmm, gdybym to ja miał z takimi strzelać to bym się bardziej martwił czy mi nie pocharatają szczęki niż tym czy trafię do celu;) Uploaded with ImageShack.us Poza tym to świetnie zapowiadająca się praca i mam nadzieję że będę mógł na nią glosować w finale:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 Skonczylem hi poly :) Jutro zabieram sie za Lou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Make My Day Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Normalnie szczena opada. Ja zawsze jak robię HP to zawieszam się w którymś miejscu i nie potrafię iść dalej :D. Długo Ci to zajęło? I zaczynałeś robiąc boxami czy od plane wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-pigeon Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Super HP. Masz to skończyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 To jest dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Normalnie szczena opada. Ja zawsze jak robię HP to zawieszam się w którymś miejscu i nie potrafię iść dalej :D. Długo Ci to zajęło? I zaczynałeś robiąc boxami czy od plane wszystko? Też chcę wiedzieć. Możesz kiedyś nagrać film jak robisz taki model? Może jakiś prosty pistolet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2012 n-pigeon - postaram sie ;d Make My Day i Hooch - zajeło mi to około 2 tygodni. Jesli chodzi o modelowanie to nie ma wielkiej filozofii: sciagam pol dnia refki hd z neta pozniej modeluje kawalek po kawalku boxy, plejny, cylindry... wszystko zalezy co jest do zrobienia, rozne rzeczy da sie zrobic szybko roznymi sposobami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkkA Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 piekne panie piekne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inwermitodion Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Bardzo ładna praca mówi sama za siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Świetne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gemin Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 Nieźle dopieszczony modelik;) Naprawdę świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 ja piernicze co za tempo i wykonanie. Szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 10 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2012 (edytowane) Ciesze sie ze sie wam podoba :) Musiałem przenieść watek bo nie wyrobiłbym sie w limicie tris a szkoda mi było robić na kanciato wiele rzeczy. W kazdym razie skonczylem wypalac mapki, jest jeszcze sporo błedów np na pasku Wyszło 8500 tris ponizej skrin z marmoseta 1. AO i Normale 2. Siateczka 3. Wstepny color base Edytowane 10 Styczeń 2012 przez ledyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIraT Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Zamieniasz na tri przed wypalaniem? ;] Zacny model, powodzenia z texturkami ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2012 PIraT - nie, Marmoset tak pokazuje wireframe Chyba skonczylem snajperke (nie moglem sie zdecydować na kolor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 soczewka w lunecie za bardzo się świeci (już nawet pomijając fakt, że masz zamknięte od drugiej strony :P), poza tym bardzo pro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIraT Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Żółta jakoś bardziej przypadła mi do gustu ;D Jest moc, świetna robota. Gratuluje ukończenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziudziu Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Bardzo fajnie Ci to wyszło, plastycznie rzekł bym, ale to jeszcze nie ten wow-factor ;) imo zielona fajniejsza. EDIT: hmm nie kaszani się coś na końcu lufy przy wylocie, wygląda na jakiś problem z normalem (obłości..)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chico Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 ze tak pozwole sobie zacytowac, ze Ci sie chcialoooooo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 Wyszło fajnie, dla mnie zielona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 zielona by far panie :D super partia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 11 Luty 2012 Share Napisano 11 Luty 2012 zielona fajna ale taka zwyczajna. jak byś dodał fajne akcenty kolorystyczne do pomarańczowej to moglo by ją to nieźle zbust'ować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi