arch515 Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 (edytowane) Po rocznej przerwie z publikacjami na max3d. Jedna z ostatnich prac jak została wykonana komercyjnie. System tak jak zawsze bez zmian docelowe 3800pix. Pozdrawiam.[ATTACH=CONFIG]83954[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]83954[/ATTACH] Edytowane 12 Styczeń 2012 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Jest klimat, fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Mój Bentley!:D jak zwykle wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 (edytowane) Cholera, ledwo zaczął się 2012 i nawał pięknych obrazków ! :D BTW nie lubię fioletu w ujęciu nr 2. 5* Edytowane 12 Styczeń 2012 przez Camel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Dobre Ziom! Fajny klimat exteriorkow, sniezek po blizszym spojrzeniu troche ostry miejscami ale i tak bajeczka. Wnetrza troszke za mocno pojechane w psie, fiolety zbyt mocno wyskakuja. PIONA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Obrazki ładne, super klimat. Nie do końca pokazują one budynek, ale może nie było takiego zamysłu. Robota bardzo pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Super. Wypas :) ***** Ale na kilku betonowych sufitach jest (albo tak to wygląda niefortunnie) bump/normal desek (widać słoje). Albo mam zwidy :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Smoku, no bo to sa ślady od deskowania no to odbijają słoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk2 Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Jest przepięknie. Wiem, że to nie jest głowny element pracy, ale samochód zwraca uwagę, że to jest wizka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Ładne. Jedynie pierwsza najmniej mi się podoba. Coś jest z tym 2012 rokiem. Dobrze się rozpoczął (przynajmniej w serwisie). Sporo dobrych prac. Jutro wrzucimy je na główną bo warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pkm77 Napisano 12 Styczeń 2012 Share Napisano 12 Styczeń 2012 Jest klimacik! jest. Skandynawski triller:). na ostatnim.....te spoty światła nie daja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 Podobuje mi się :) Pomijając bardzo dobre ujęcia i wykonanie, to jest to kawałek bardzo dobrej architektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 Szkoda, że tak mało widać a jest na co popatrzeć. Czuję niedosyt;) :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 Ooooo Zbychu dał Archowi jedną gwiazdkę ;) Arch - Twoje prace działają kojąco na moje oczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zed Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 Bardzo ladne to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 Bardzo ładna gra światłem, brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 Pionix to buziaczek jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razer Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 Rewelka jak zawsze Arch515, kolorystyka, światła, jest mega klimat. Nie pozostaje mi nic innego tylko próbować zbliżyć się kiedyś do tego poziomu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KONAn Napisano 18 Styczeń 2012 Share Napisano 18 Styczeń 2012 Fajne, podoba mi się. Twoja vizk-a jest dla mnie inspiracją...chodzi o oświetlenie. Podoba mi się ten pomysł z drewnianą obudową światła podwieszanego do sufitu. Coś takiego sobie u siebie w domku zrobię bo mam ciągłą dysputę z żoną...ja nie chcę żadnych obrzydliwych zwisających lamp a ta się upiera :P...proponuje jej wszędzie LED-y (no może poza łazienką bo do malowania inne światło jest potrzebne) więc myślę, że twoje vizki przekonają ja do tego typu oświetlenia. Oczywiście jeśli ktoś się będzie pytał o inspiracje na światło to podam linka do twej vizki coby zadośćuczynić ci praw autorskich do pomysłu ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 20 Styczeń 2012 Share Napisano 20 Styczeń 2012 Jest klimat, jest wszystko. Ładne światło, shadery i kadry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 23 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2012 Bardzo dziękuję za komentarze i wszelkie uwagi , no i za front bardzo miło ! :) Freedom fighter – dziękować za autko , wybacz ze tak dramatycznie je tu przedstawiłem bo model jest piękny ! !Ewert – dzięki :) Donuś – machnął mi się suwak , z pośpiechu..faktycznie padaka. Simonc – dzięki ziom.! Śnieg za mało testów i słaba mapka , po za tym sss muli jednak ;p PIONA ! Siwy – no zamysł właśnie taki był by mało pokazać..budynek jest za długi a i czas jaki był na wykonanie za mały :) by budować tak ogromna przestrzeń otaczającą. Smoku - hehe , no freedom to już wytłumaczył ;) cieszę się że przypadło ci do gustu. Mk2 – samochodem dałem po całości ciała..wiem ;p Adek – dziękuję , za front i miłe słowo.:) Pkm77 – snopy powinny być normalnie, ale powyłączałem słabo wyglądało. dzięki. MF- dziękować , arch. Nie moja. Zbychowaty – marudzisz :* hehe pozdro. Pionix – dzięki ziom ! bardzo mnie to cieszy. Zed- dzięki „stary lisie” hehe :) Asfalton – dziękuje. Razer – proszę cie , niczemu nie ustępują twoje prace..idziesz jak burza :) KONAn – heehhe , rozbawiło mnie :) dzięki , to co prawda nie drewno tylko metal , ale żonie nie nic mów ;p Tores – dzięki kolego :) Jeszcze raz wszystkim dziękuję .pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 Jest na czym oko zawiesić, szczególnie drugie ujęcie wyszło bardzo fajnie. Fajnie, że dbasz o takie detale jak zamarznięte szyby. Pozostaje pogratulować skilla. ;) Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 Miejscami świetny detal . Kolorystyka elegancka . 2,3,4,5 obrazek najlepsze . Korytarzyk-wizki średnio. Całościowo projekt i wizki bardzo ładne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neb Napisano 26 Styczeń 2012 Share Napisano 26 Styczeń 2012 Zima lepsza niż ta za oknem, bardzo ładnie opracowane wizki. Grubo ponadprzeciętne zdecydowanie! 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WILLOW1183 Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 Świetny klimat - super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Chrupek3D Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 dawno temu bylem na stronie arch515 i jego WIZ'ki są mega, ale z całym szacunkiem te tutaj nie robią już takiego wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi