Gość cichy0199 Napisano 11 Grudzień 2014 Share Napisano 11 Grudzień 2014 Z deszczem lepsza , ale ta postać z koniem coś mi nie pasuje (nie znam się na anatomii koniach ale czy taki powinien być mięsień? ) Bardzo fajne kolorki dobrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 11 Grudzień 2014 Share Napisano 11 Grudzień 2014 mi wersja z deszczem sie wydaje na maksa naciągana, bo nic na niej nie jest mokre. kon sie powinien bardziej blyszczec, wlosy powinny ściemniec, przy tak gęstym deszczu na kałuzach też mozna bylo wincy dać tych fali małych co nie wiem jak je nazwac. i kompozycyjnie wyglada to dla mnie, jakby ten truposz opieral sie nogami o dach, tak sie zbiegły mu giry z tym domkiem w tle. anatomia konia tez sie raczej nie zgadza. konie są trudnym zagadnieniem. generalnie pracka ma fajny klimat i podoba mi sie, ale te rzeczy mi sie rzucily we oczy yołyołyoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2014 dzieki za opienie tu macie wczesaniejsza wersje, deszcz dodałem sobie dla testu tylko i wyłacznie jak to bedzie wyglądało http://i.imgur.com/hoFd67G.jpg?1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 12 Grudzień 2014 Share Napisano 12 Grudzień 2014 bialy kon mi sie osobiscie bardziej pdoba c: wgl w tej deszczowej wersji jest fajne to ze kruk ma czerwone oko c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 15 Grudzień 2014 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2014 yhym Rozpu, będzie czas to wprowadzę korekty, konie ciężko się rysuje, będę musiał je poćwiczyć a tu trochę tego co robiłem do jednej z gierek nad którymi ostatnio pracuję Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 15 Grudzień 2014 Share Napisano 15 Grudzień 2014 Jak zwykle super chociaż nie gustuję w takich obrazkach ^^ Wiedźmin lepszy i wgl miazga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 15 Grudzień 2014 Share Napisano 15 Grudzień 2014 ich szyje bardzo brudno wygladają, nawet na obrazkach, które nie mają otoczenia, które mogłoby wytworzyć ambience, musisz podjąc decyzje i jakis kolor na cieniach dać. Jeśli już bardzo ci zalezy, zeby nie dawać jednego konkretnego, to zrób sobie warstwe na wierzchu, kliknij kriejt klipin mask daj overlej abo multipli i maluj negatywem tego koloru, który chcesz pocieniować. Nie będzie tego brudnego efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 11 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2015 http://kalberoos.deviantart.com/art/of-death-messenger-506148534 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 19 Styczeń 2015 Share Napisano 19 Styczeń 2015 Toś pojechał. Krypność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 19 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2015 Dzieki saharaam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraxMustHurt Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Shieet, zajebiaszcze. Wieje mrokiem na kilometr :P. Mogłeś pokazać dłonie "wierzchowca", bo jakoś tak jedynie ich mi brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Zytecki Napisano 29 Styczeń 2015 Share Napisano 29 Styczeń 2015 Świetny jest ten Czarny Jeździec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 11 Luty 2015 Autor Share Napisano 11 Luty 2015 Dzięki chłopy Pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 11 Luty 2015 Share Napisano 11 Luty 2015 Chyba zacznę studiować twoje prace heh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 12 Luty 2015 Autor Share Napisano 12 Luty 2015 żeby nie było pusto Rain, nie ma co studiować Pozrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 12 Luty 2015 Share Napisano 12 Luty 2015 (edytowane) Świetne szkice krasnoluda ale te postaci na dole to już MIAZGA =D Do jakiej gry robione? :O Aha ha ;) myślałem że zrobiłeś sobie duży szkic a te na dole małe postaci to wykończenie go Widziałem na blog świetny wzór na koszulkę! =D Edytowane 13 Luty 2015 przez DPFantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 13 Luty 2015 Autor Share Napisano 13 Luty 2015 DP do żadnej, te na dole to refki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 19 Luty 2015 Autor Share Napisano 19 Luty 2015 (edytowane) Dp tutaj pierwszy live, jeśli będzie to płynnie działać to będę nagrywał częściej http://livestre.am/53qn2 oraz takie coś co wkrótce będzie na koszulkach jak i całą reszta wzorów Edytowane 20 Luty 2015 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 19 Luty 2015 Share Napisano 19 Luty 2015 Ooo Tak =) wzór widziałem 10/10 uwielbiam taki klimat a co do liva to już ogladam i wypowiem się jak skończę :) ale znając cb to będzie miazga =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 19 Luty 2015 Autor Share Napisano 19 Luty 2015 czy ja wiem czy miazga dopiero się tego uczę, żeby post nie był pusty to cycki z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 19 Luty 2015 Share Napisano 19 Luty 2015 Panie fajne :) a na YT będziesz wrzucał to co na live dawałeś? bo niema albo ja nwm gdzie tam jakość ustawić filmu i jak daje pełny ekran to mi się jakość rąbie i mam badziew :( ale u mnie bo to co na małym ekranie widziałem to Szacun =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 19 Luty 2015 Autor Share Napisano 19 Luty 2015 hmm niestety nie mam kupionego konta tam i jakość niestety mizerna. No jeśli chcesz to mogę to wrzucić na yt to żaden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 19 Luty 2015 Share Napisano 19 Luty 2015 Byłbym wdzięczny bardzo bardzo =) bo takie materiały ogląda się o niebo lepiej w dobrej jakości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigworm Napisano 19 Luty 2015 Share Napisano 19 Luty 2015 Gdzie będzie można kupić takie koszulki z tymi husarzami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 19 Luty 2015 Autor Share Napisano 19 Luty 2015 tutaj masz DP , jak strona będzie gotowa to dam znać, planuje następny wzór o też podobnej tematyce ale wiecej nie zdradzam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpu Napisano 20 Luty 2015 Share Napisano 20 Luty 2015 a co to za muzyka w 40:30 bo fajna c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 26 Luty 2015 Autor Share Napisano 26 Luty 2015 Rozpu tutaj ja znajdziesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 28 Luty 2015 Autor Share Napisano 28 Luty 2015 malutki update rzeczy pod gierki narazie tyle pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 28 Luty 2015 Share Napisano 28 Luty 2015 Jak zawsze wysoki poziom ;) chociaż ja gustuję w twoich innych pracach =) Ale środkowe prace najfajniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 4 Marzec 2015 Autor Share Napisano 4 Marzec 2015 Dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 nie bawiles sie bevelem i innymi defaultowymi filtrami by podbic nieco jakość finalną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 4 Marzec 2015 Autor Share Napisano 4 Marzec 2015 Olaf nie nie , takie to miało być tak jak we wcześniejszych spotach, kolorystyka już będzie podkręcał grafik który to składał. Jakość w rzeczywistości jest lepsza tutaj wrzucam tylko screeny :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BetiiX Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 przyjemne te rzeczy do gierek :) jak i wszystko inne co ostatnio wrzucasz, jedziesz dalej chlopie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Marzec 2015 Share Napisano 4 Marzec 2015 a spoko, jak wszystko ma spójny art directing na koniec to git. Ale do folio to bym wrzucił podrasowane rzeczy, bo nie każdy może się domyślić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 4 Marzec 2015 Autor Share Napisano 4 Marzec 2015 Dzięki Olaf zapamiętam, Betii staram się jak mogę żeby klienci byli zadowoleni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 6 Marzec 2015 Autor Share Napisano 6 Marzec 2015 DP hmm chciałem nagrać dalszy etap ale nic z tego... zbyt duże obciążenie procesora co niestety nie pozwala płynnie pracować za bardzo się przycina wszystko . Jak rozwiąże ten problem będę kontynuował nagrywanie a w tej chwili mogę pokazać następny etap Pozdrawiam i udanego weekendu życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 6 Marzec 2015 Share Napisano 6 Marzec 2015 O ja cie :) ile czasu zajęło Ci takie dopieszczenie?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 7 Marzec 2015 Autor Share Napisano 7 Marzec 2015 DP 3 - 4 godzinki ale czas nie jest tu ważny a obserwacja i zbieranie informacji Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 15 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2015 (edytowane) na szybciocha Zapraszam do wywiadu :D mam nadzieję że się spodoba :D http://gry.onet.pl/artykuly/kazda-praca-musi-kiedys-zaowocowac-sukcesem-rozmawiamy-z-mateuszem-michalskim/hryw5d Edytowane 15 Kwiecień 2015 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 15 Kwiecień 2015 Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Mega dobry ten jeleń, ale to już pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 15 Kwiecień 2015 Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Spoko yelon. Graty wywiadu... ale komenty pod - bezcenne :P ~nuda : Grafy jak grafy ~uszol do ~nuda: Tak jak twoja gęba Ryj jak ryj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DPFantasy Napisano 15 Kwiecień 2015 Share Napisano 15 Kwiecień 2015 (edytowane) "Na szybciocha" Widziałem już na Deviancie :) i jak zawsze duże wrażenie a wywiad już czytam. Przeczytany naprwadę przyjemnie się czyta czekam teraz na ten twój projekt co robisz :) Edytowane 16 Kwiecień 2015 przez DPFantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 15 Kwiecień 2015 Share Napisano 15 Kwiecień 2015 o tym już pisałem :) lubie :D frontasek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badassky Napisano 15 Kwiecień 2015 Share Napisano 15 Kwiecień 2015 o kurde, dobre to to :D nieźle ukryty podpis :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 16 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Dzięki wszystkim, cieszy mnie to że wywiad się podoba :D a i dzięki za fronta Pozdrawiam i uciekam w swój świat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 18 Kwiecień 2015 Share Napisano 18 Kwiecień 2015 konstruktywna opinia: praca kopie tyłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saharaam Napisano 19 Kwiecień 2015 Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Hejo! Ladny envik bardzo, cisniesz do przodu :) Co mi nie bangla to perspektywa atmosferyczna - fajne te kamory i plotek na pierwszym planie, ale juz drugi i trzeci sie sypie. Ta chatka i drzewo. Gory w tle po prawej, to sa gory czy stok ktory laczy sie z ta dolinka...? Czy tam jest przepasc czy nie? Jak sie maja te schody do calej reszty jesli chodzi o skale i odleglosc? Moze sprobuj grupowac elementy wg tego jak sa oddalone od nas i przypisywac im odpowiednia ilosc atmosfery perspektywicznej? Krawedzie sie tez traca - wiecej lasso toola jesli chcesz jechac wszystko na jednej warstwie. Pzdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 19 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Dzieki Monika :D no tak to było na jednej warstwie malowane, następnym razem będzie już lepiej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 26 Październik 2015 Autor Share Napisano 26 Październik 2015 (edytowane) ok to tak na szybko parę nowych szitów, które udało mi się nabazgrolić pozdro widzę że to forum niestety zdechło...smutek Edytowane 27 Październik 2015 przez Kalberos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 26 Październik 2015 Share Napisano 26 Październik 2015 jak można tak swietne rysunki nazywać szitami?!! Kalber wkurza mnie jak bardzo nisko cenisz swoje prace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi