OmeN2501 Napisano 21 Październik 2012 Napisano 21 Październik 2012 "Kosmici rozbili sie na Ziemi w sredniowieczu! Cesarstwo Polskie zostalo gwarantem pokoju miedzy USA a Rosja! Czernobyl ogloszony pierwszym wolnym miastem mutantow!! Dach byl zamkniety!!!" czyli rzeczy ktore wydarzyly sie tylko w rzeczywistosci alternatywnej. Temat do absolutnie dowolnej interpretacji. Tablety w rece -3...2...1...START! * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 28.10.2012 23:59 SONDA: 29-31.10.2012 _
Status Napisano 22 Październik 2012 Napisano 22 Październik 2012 Polecam film "druga ziemia" w ramach inspiracji.
JakkaS Napisano 22 Październik 2012 Napisano 22 Październik 2012 Ja głosuję za alternatywną rzeczywistością w której Omen okrywa w sobie talent.... muzyczny :D
ICE Napisano 22 Październik 2012 Napisano 22 Październik 2012 Ja głosuję za alternatywną rzeczywistością w której Omen okrywa w sobie talent.... muzyczny :D Taa Marek Okoń country club ;) Jak bede mial chwile, to moze przylacze sie do zabawy.
GrzegorzPrzybys Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 Mam wrażenie że Marek posiadł maszynerie do komunikacji między alternatywnymi rzeczywistościami i eksploatuje tam innych Marków Okoniów żeby robili dla niego obrazki. Dude, jak znajdujesz jeszcze czas żeby wygrywać te bitwy? :D
OmeN2501 Napisano 24 Październik 2012 Autor Napisano 24 Październik 2012 Jeszcze sie relaksuje troche po powrocie ze Stanow wiec sie znalazla chwila na mazniecie speeda. A wy tu mniej pogaduch wiecej malowania! ;]
Sidre Napisano 24 Październik 2012 Napisano 24 Październik 2012 (edytowane) no to takie cos... Edytowane 24 Październik 2012 przez Sidre
WWWoj Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 (edytowane) Edit: to ja przepraszam. Już wyrzucone. Zrozumiałem, że temat to alternatywna rzeczywistość, wiec nie wiem gdzie tu obraza. Fajnie, ze mamy otwarte myślenie... Praca nie miała obrażać, ale pokazać alternatywną sytuacje gdy wyobrażenie zła czyli diabeł zostałby przez nas ludzi osądzony, napiętnowany i ukrzyżowany. Za nasze grzechy ;) świętoszki.. Edit1: Przy okazji. Ja też mam uczucia religijne, ale nie sprowadzają się one do symboli i zabobonu i nie traktuje Boga instytucjonalnie, ale spoko wybaczam ;) pozdro i milej zabawy Edytowane 25 Październik 2012 przez WWWoj
tr3buh Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 (edytowane) eh zawsze musi sie znalezc jakis [..] co bedzie próbował obrażać uczucia religijne, najwidoczniej nawet w max3d też nie da się tego uniknąć... @Omen To wróciłeś tak tymczasowo czy na zawsze do polandii? ;) Przy okazji natknąłem się przypadkiem na Ciebie w yt, kicha że pomylili Cię z Maciejem Kuciarą http://www.youtube.com/watch?v=p3fG8y3-aqQ&feature=relmfu Edytowane 25 Październik 2012 przez Adek
emptyman Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 eh zawsze musi sie znalezc jakis [..] co bedzie próbował obrażać uczucia religijne, najwidoczniej nawet w max3d też nie da się tego uniknąć... Jak przy takim temacie (wręcz narzucającym ogromny nawias) można obrazić uczucia religijne? @WWWoj, Czy jest szansa, aby zobaczyć Twoją pracę? (Tekst o nawiasie w nawiasie, heh :) (i o nawiasie w nawiasie w nawiasie...)
WWWoj Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Zmieniam pracę, i żeby się wszystkim dobrym ludziom wygodnie siedziało w niebie ;), ale jedni wyżej inni niżej tak jak to lubimy :D
WWWoj Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Czy to czasem nie latajacy potwor spaghetti? Uwazaj na uczucia religijne, bo jest taka zarejestrowana religia:) http://pl.wikipedia.org/wiki/Latający_Potwór_Spaghetti A tak na powaznie to fajny pomysl :)
EthicallyChallenged Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Cthulhu to tez religia! Protestuje i zadam usuniecia pracy zanim ktos sie obrazi! Precz z podwojnym standardem! :P
Status Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Woju Ty te krzesełka tak w 1,5 h napaciałes? Niech mnie ktos przejedzie walcem albo jakims czolgiem
regnar Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 A czemu miałby nie napaciać, gość zdolny i na chleb zarabia grafiką to i w 1,5h da rade
Status Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Czyżby max3d się przebudzał na nowo? regnar kiedy ja cie tu ostatnio widziałem? naciapaj coś :)
adek Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 (edytowane) Miło widzieć elitę znowu na miejscu :) Pogoda sprzyja chyba. Ale faktycznie wiele osób już dawno nie widziałem, które się znowu pojawiły. Edytowane 25 Październik 2012 przez Adek
WWWoj Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 (edytowane) Status: chyba nawet krócej, bo myślałem czy coś jeszcze nie pokombinować, ale za dużo tu przecież geometrii jakiejś skomplikowanej nie ma, poza tym to brasze i trochę blików. W końcówce tez pomogłem sobie ciut kontrastem. Edytowane 25 Październik 2012 przez WWWoj
Status Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 (edytowane) Edytowane 25 Październik 2012 przez Status
GrzegorzPrzybys Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Temat mi się spodobał więc wyskrobałem 1,5h czasu. A w zasadzie uczciwie mówiąc z postprocesem to 1h 45min. Przeglądałem dzisiaj Hellboya i mnie zainspirowało: "Adolfowi Hitlerowi udało się odnaleźć sposób na wskrzeszenie pradawnego faraona Ramzesa III wraz z całą jego armią i przekonać go do przyłączenia się do Afrika Korps w celu wyparcia Brytyjczyków.
Status Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Ładnie Grzegorz. Powiedz bom ciekaw można gdzieś dostać Twój komiks czy się dopiero zapatrujesz na jakąś produkcje?
GrzegorzPrzybys Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Być może w listopadzie zostanie wydany w ograniczonym nakładzie zbiór ilustracji pseudo-komiksowych które były ilustracjami do projektu LUCa z przed roku. Ale to taki pseudo komiks bo każda z historii opowiedziana jest na 10-12 kluczowych kadrach. A na prawdziwy komiks się nie zamierza raczej. Lubię czytać ale rysowanie nie sprawia mi przyjemności, głównie przez monotonię, ale jest tez parę innych powodów.
Status Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Oczywiście dasz znać gdzie takowy egzemplarz będzie można dostać :)
Levan Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 Elita wróciła i już widać że ciężko będzie wybrać najlepszą pracę :) Miło że TSP wraca do życia.
WWWoj Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 (edytowane) Grzesiek: Ramzes tez mial boskie pochodzenie, wiec teraz to juz napewno obrazasz uczucia religijne, boga Amona itp ;) Jakby narysowac, ze Hitler wskrzesil Jezusa to by byl dym ;) Dochodze do wniosku, ze tematy wiary nie moga byc dla niektorych wierzacych rysowane jako rzeczywistosc alternatywna, bo od razu traktuja to jako poddanie w watpliwosc, bo to w co wierza jest dla nich rzeczywistoscia alternatywna czyli w gruncie rzeczy nie jest dla nich rzeczywistoscia, czyli nie wierza :) Edytowane 26 Październik 2012 przez WWWoj
motyl Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 Czy to czasem nie latajacy potwor spaghetti? Uwazaj na uczucia religijne, bo jest taka zarejestrowana religia:) http://pl.wikipedia.org/wiki/Latający_Potwór_Spaghetti A tak na powaznie to fajny pomysl :) cholera, o tym nie pomyślałem:/ wcześniej myślałem o Jezusie, ale mnie uprzedziłeś :P
GrzegorzPrzybys Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 Hehe. Wojtas - zawsze obrońca pomówionych, obrażonych, pokrzywdzonych zostaje oskarżony o obrazę uczuć religijnych :) No to już jest dla mnie jakaś rzeczywistość alternatywna. Ja mam nadzieję, że nie ma tutaj wyznawców egipskich bóstw.
WWWoj Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 No tak to już jest, dla jednych obrońca dla innych oprawca :) Ja ostatnio dużo na słońcu bywam i zaczynam wierzyć w boga RA ;)
grass Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 Mnie obrazaja prace nie obrazajace zadnej reljgii poniewaz jestem niewierzacy. ;-)
RaVirr Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 Mnie wszystko obraża bo jestem obrażalski.
Sidre Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 Pozakonkursowo, w ramach ateizacji wątku...
motyl Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 Mnie obrazaja prace nie obrazajace zadnej reljgii poniewaz jestem niewierzacy. ;-) "Brak tolerancji dla braku tolerancji jest brakiem tolerancji" :)
olaf Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 Też jestem za parytetami w świętach kościelnych wolnych od pracy dla wyznawców Cthulhu i potwora spaghetti. Tylko bedzie jak w grecji - kryzys gospodarczy bo co drugi dzien jest boże narodzenie :D
WWWoj Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 Sidre: buehehehe!! W takim razie nie toleruję braku tolerancji dla braku tolerancji :D Czy jestem tolerancyjny?
adek Napisano 26 Październik 2012 Napisano 26 Październik 2012 (edytowane) Już trochę nudne te żarty się robią, powoli stają się odgrzewane. A prac nowych nie widać :) Edytowane 26 Październik 2012 przez Adek
KaliditusZaliditey Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 (edytowane) Jest rok 1941.Pierwszy korpus husarii zmechanizowanej na polach Brighton,wkrótce bramy Londynu staną otworem.Na obrazku Panzerhusar III,efekt współpracy Państwowych zakładów mechanicznych w Grudziądzu i BAYERISCHE MOTOREN WERKE. http://img854.imageshack.us/img854/5923/jazdapolskoniemieckacop.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 27 Październik 2012 przez KaliditusZaliditey 1
badfood Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 Joł, kołboje! A jeśli Cortez dał ciała?
regnar Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 pffffff A.D. 2012... Wielkiego Wybuchy nadal nie ma Uploaded with ImageShack.us
adek Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 regnar: tym sposobem to ja też mogę wziąć udział w TSP
tr3buh Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 ale właściwie to było jednak trochę zabawne :]
badfood Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 W oczekiwaniu na wielki wybuch se poskrobałem [/url]
badfood Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 Praca regnara zyskuje w oryginalnym rozmiarze. Detale powalają!
Kalberos Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 Ja nic nie widzę czarne tło . tez tak macie ??
Rekomendowane odpowiedzi