Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
Artur... Dobry jesteś. :)

Nie masz pojęcia :D

Artur, świetne wrzuty. Ten ostatni doskonały, ale Grumpy skradł mi...serce ;)

Napisano

no swiente!! jedyny mankament moim skromnym zdaniem ze ta biała plamka z lewej niepotrzebnie przyciaga oko do krawędzi... ale to moze tylko moj upośledzony wzrok mnie robi w konia... :P tak czy siak szacun.... ;-)

Napisano

Bomba! Już wcześniej widziałem na fb. Podobają mi się te skalne formacje z dziwnymi wzorami. Nie do końca wiadomo, czy zrobiona przez człowieka, czy przez jakieś inne istoty - przykuwają wzrok. Super oświetlenie swoją drogą. Nie wiem czy tego światła nad piramidą w tle bym troszkę nie podbił jeśli ma to być realistyczne w kontekście perspektywy powietrznej i światła. Ale rozumiem, że czytelność kompozycji wzięła tutaj górę.

Napisano

Też to widziałam na fb i nie tylko, zresztą jak można nie zatrzymać się na chwilę przy takiej pracy i nie wglądnąć w szczegóły bliżej.

Rewelka...

Napisano

Ta faktura ulicy jest robiona na osobnej warstwie, czy robiłeś od razu wszytko za jednym zamachem na jednej? A jesli na osobnych to bawiłes się w jakieś blokowanie warstwy albo opcje mieszania? Ładny obraz.

Napisano

bardzo ciekawe są te Twoje obrazy przedstawiające takie prawdziwe chwile z życia. Ten tutaj przedstawia taką naturalną scenę którą byłoby można zobaczyć na ulicy. Taka tematyka jest rzadko poruszana przez artystów, i fajnie zobaczyć, jak ktoś jednak to robi. Jak widzi się taki nietypowo zwyczajny obraz, to ma się wrażenie że niesie on ze sobą bagaż emocjonalny.

Napisano

a jaaaki to braasz?? na pewno taki co cały obrazek robi! a te 5% to wybranie wielkości zdjęcia po którym malujesz!

bardzo ładne rzeczy Artur rysuje :)

Napisano

o to do tego trailera co sie nie podobał na głównej ;p e tam do trailera wiedźmina robiłeś lepsze ;p, a tak serio to fajne fajne :) uwielbiam malarski feeling na Twoich pracach!

Napisano

Bardzo ciekawie jak zwykle, najlepsze jak dla mnie pierwsza (klimatttt) i pieseł. Popieram Wwwoja co do feelingu. wincyj!:D

Napisano

O żesz Ty... szczęka opada... no i teraz musze PS-a odpalać... :P :P Kolory bardzo mi się podobają, wpadasz na nie tak z głowy, czy szukasz wpierw jakiś fotek / refek żeby wykminić kolory pod dany pomysł / nastrój jaki masz w głowie... ?? Czy to raczej kwestia eksperymentowania...??

Napisano

emenems - kolory wynikają z nastroju jaki chcę uzyskać. To jakie światło, pogode czy porę dnia wybiorę potem determinuje nastrój kolorystyczny który chcę żeby jako tako trzymał się prawideł fizyki :)

Next:

?format=1000w