Napisano 30 Styczeń 201411 l O, bardzo podoba mi się historia opowiedziana na tym obrazku. :) No i wiadomo kolor/kadr itp też :D
Napisano 17 Luty 201411 l ziemia, ogień, gorset? Poprzednia grafika mnie nie przekonuje ale te assety bardzo klimatyczne.
Napisano 17 Luty 201411 l Fajnie władasz pędzlem. Poza tym dzięki za niewiastę dodaną kilka postów wcześniej. Ona jest Super!
Napisano 24 Luty 201411 l Autor O, fronta dostałem. Dzięki! To wrzucę kolejnego Wędrowca Wiatru. (066) Intlango Igeyithi (Desert Gate)
Napisano 24 Luty 201411 l Swietne prace. Front za te kilka ostatnich. A kot wiadomo dlaczego wylądował na głównej ;)
Napisano 24 Luty 201411 l Artur... Dobry jesteś. :) Nie masz pojęcia :D Artur, świetne wrzuty. Ten ostatni doskonały, ale Grumpy skradł mi...serce ;)
Napisano 13 Marzec 201410 l no swiente!! jedyny mankament moim skromnym zdaniem ze ta biała plamka z lewej niepotrzebnie przyciaga oko do krawędzi... ale to moze tylko moj upośledzony wzrok mnie robi w konia... :P tak czy siak szacun.... ;-)
Napisano 17 Marzec 201410 l Bomba! Już wcześniej widziałem na fb. Podobają mi się te skalne formacje z dziwnymi wzorami. Nie do końca wiadomo, czy zrobiona przez człowieka, czy przez jakieś inne istoty - przykuwają wzrok. Super oświetlenie swoją drogą. Nie wiem czy tego światła nad piramidą w tle bym troszkę nie podbił jeśli ma to być realistyczne w kontekście perspektywy powietrznej i światła. Ale rozumiem, że czytelność kompozycji wzięła tutaj górę.
Napisano 17 Marzec 201410 l Też to widziałam na fb i nie tylko, zresztą jak można nie zatrzymać się na chwilę przy takiej pracy i nie wglądnąć w szczegóły bliżej. Rewelka...
Napisano 21 Marzec 201410 l Ta zmiana stylu mi sie podoba, piekne palety od jakiegos czasu drogi Torturze :]
Napisano 16 Kwiecień 201410 l szkoda ze to nie farba miałoby to dużo lepszy wydźwięk... fajne szarości
Napisano 16 Kwiecień 201410 l Ta faktura ulicy jest robiona na osobnej warstwie, czy robiłeś od razu wszytko za jednym zamachem na jednej? A jesli na osobnych to bawiłes się w jakieś blokowanie warstwy albo opcje mieszania? Ładny obraz.
Napisano 16 Kwiecień 201410 l Autor Diem - robione jak obraz farbami. Niebo>dalsze tło>środkowy plan>pierwszy plan>detal końcowy. Bez blokowania, bez mieszańców warstw. 95% jednego pędzla.
Napisano 17 Kwiecień 201410 l bardzo ciekawe są te Twoje obrazy przedstawiające takie prawdziwe chwile z życia. Ten tutaj przedstawia taką naturalną scenę którą byłoby można zobaczyć na ulicy. Taka tematyka jest rzadko poruszana przez artystów, i fajnie zobaczyć, jak ktoś jednak to robi. Jak widzi się taki nietypowo zwyczajny obraz, to ma się wrażenie że niesie on ze sobą bagaż emocjonalny.
Napisano 18 Kwiecień 201410 l a jaaaki to braasz?? na pewno taki co cały obrazek robi! a te 5% to wybranie wielkości zdjęcia po którym malujesz! bardzo ładne rzeczy Artur rysuje :)
Napisano 15 Maj 201410 l Autor Risen 3. Koncepty do cinematika. Edytowane 19 Maj 201410 l przez artursadlos
Napisano 16 Maj 201410 l o to do tego trailera co sie nie podobał na głównej ;p e tam do trailera wiedźmina robiłeś lepsze ;p, a tak serio to fajne fajne :) uwielbiam malarski feeling na Twoich pracach!
Napisano 16 Maj 201410 l Bardzo ciekawie jak zwykle, najlepsze jak dla mnie pierwsza (klimatttt) i pieseł. Popieram Wwwoja co do feelingu. wincyj!:D
Napisano 18 Maj 201410 l O żesz Ty... szczęka opada... no i teraz musze PS-a odpalać... :P :P Kolory bardzo mi się podobają, wpadasz na nie tak z głowy, czy szukasz wpierw jakiś fotek / refek żeby wykminić kolory pod dany pomysł / nastrój jaki masz w głowie... ?? Czy to raczej kwestia eksperymentowania...??
Napisano 18 Maj 201410 l Autor Brawo za pamięć. To remake starego obrazka który teraz wejdzie do kolekcji Moeti.
Napisano 19 Maj 201410 l Autor emenems - kolory wynikają z nastroju jaki chcę uzyskać. To jakie światło, pogode czy porę dnia wybiorę potem determinuje nastrój kolorystyczny który chcę żeby jako tako trzymał się prawideł fizyki :) Next:
Napisano 19 Maj 201410 l oj panie dosć często latam ostatnimi czasy i nawet nie wiesz jak bardzo mi się ta praca nie podoba ;p
Napisano 20 Maj 201410 l https://static.squarespace.com/static/536ce6b7e4b023ebcb5fc045/t/5378d516e4b0edb14eafb5f1/1400427800372/?format=1000w to jest swietne. nie bedziesz zly, jak ustawie sobie na tapete? ;ddd
Napisano 21 Maj 201410 l Na remake'u robota widać przypływ skilla :) Bardzo mi się podoba ten obrazek, choć ze światłem można by bardziej poszaleć. I trochę wilgoci by nie zaszkodziło.
Napisano 21 Maj 201410 l hehehe :) to może być fajna sprawa robić ten sam obrazek co jakiś czas :), a potem zmontuj gifa :)