Qbikster Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 Witam. Zapraszam do obejrzenia naszego nowego rozszerzonego trailera do gry REAL BOXING. Do poprzedniego wprowadzającego doszła walka. http://www.dashdot.pl/blog/index.php/2012/11/real_boxing-extended-trailer/ Creditsy i opis jest na blogu więc nie będę się rozpisywał. Całość zrobiona w. Motionbuilder, 3ds max, Vray, After Effects. pozdrawiam
Pawelkos Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 Super trailer, swietna muzyka, idealnie to sie razem komponuje. Mialbym male zastrzezenia co do niektorych ruchow/poz, ale jako ze bylo to motion capture i sam nie animuje byloby to chyba raczej smieszne ;)
olaf Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 bardzo fajne. troche za mało potu jak dla mnie.
Ania Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 Dobrze wykonane, ale jak na mnie za dużo krwi (może to bardziej wina tematu niż wasza)
Nezumi Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 Za malo potu, za duzo krwi... To dodam za czarny facet. (a tak na serio to dobra robota ;)
Kris_R Napisano 16 Listopad 2012 Napisano 16 Listopad 2012 Świetnie wyszło! Czekam niecierpliwie na kulisy produkcji :)
WWWoj Napisano 16 Listopad 2012 Napisano 16 Listopad 2012 Extra wygląda, chociaż fabularnie zabrakło mi lepszego wykreowania przeciwnika, jakiegoś spojrzenia przed walką czy cus, ale i tak spoko wrażenie, chociaż pierwsza część trailera ciekawsza, jak dla mnie.
mookie Napisano 16 Listopad 2012 Napisano 16 Listopad 2012 Czytając komentarze spodziewałem się prawdziwej jatki, a krwi tutaj wcale nie jest tak wiele. Pod względem pracy kamery miejscami jest ciekawie, ale generalnie raczej takie klasyczne komputerowe łupu-cupu. Polecam "Wściekłego byka" Scorsese i jego sceny walki, mistrzostwo świata.
floo Napisano 16 Listopad 2012 Napisano 16 Listopad 2012 Wszyscy chwalą i słusznie, fajny materiał, przyjemnie się ogląda, ale jako fan boksu muszę coś dodać od siebie, więc pomarudzę: -zawodnik ma nienaturalne kaptury -podkręcił bym co nie co sam mocap, nie czuć że to HW. -brakuje mi taśmy na rękawicach -przed końcowym spotkaniem z podłożem dodał bym mocniejszą ekspresje, dosadnie wyrażającą cierpienie. -nie należy się przejmować tym co napisałem. :)
deshu Napisano 16 Listopad 2012 Napisano 16 Listopad 2012 Czytając komentarze spodziewałem się prawdziwej jatki, a krwi tutaj wcale nie jest tak wiele. Jeden komentarz.
dziadek3D Napisano 16 Listopad 2012 Napisano 16 Listopad 2012 2 czarnych bije się na czarnym, ubrani na czarno.... odpuścił bym trochę ascezę... i nadał powietrzu jakiś odrobinę złamany czarny....:)))
Qbikster Napisano 16 Listopad 2012 Autor Napisano 16 Listopad 2012 w sumie można było by to podbić takim pastelowym czarnym :) ale to przy nastepnej okazji :)
Rekomendowane odpowiedzi