Napisano 15 Listopad 201212 l Witam. Zapraszam do obejrzenia naszego nowego rozszerzonego trailera do gry REAL BOXING. Do poprzedniego wprowadzającego doszła walka. http://www.dashdot.pl/blog/index.php/2012/11/real_boxing-extended-trailer/ Creditsy i opis jest na blogu więc nie będę się rozpisywał. Całość zrobiona w. Motionbuilder, 3ds max, Vray, After Effects. pozdrawiam
Napisano 15 Listopad 201212 l Super trailer, swietna muzyka, idealnie to sie razem komponuje. Mialbym male zastrzezenia co do niektorych ruchow/poz, ale jako ze bylo to motion capture i sam nie animuje byloby to chyba raczej smieszne ;)
Napisano 15 Listopad 201212 l Dobrze wykonane, ale jak na mnie za dużo krwi (może to bardziej wina tematu niż wasza)
Napisano 15 Listopad 201212 l Za malo potu, za duzo krwi... To dodam za czarny facet. (a tak na serio to dobra robota ;)
Napisano 16 Listopad 201212 l Extra wygląda, chociaż fabularnie zabrakło mi lepszego wykreowania przeciwnika, jakiegoś spojrzenia przed walką czy cus, ale i tak spoko wrażenie, chociaż pierwsza część trailera ciekawsza, jak dla mnie.
Napisano 16 Listopad 201212 l Czytając komentarze spodziewałem się prawdziwej jatki, a krwi tutaj wcale nie jest tak wiele. Pod względem pracy kamery miejscami jest ciekawie, ale generalnie raczej takie klasyczne komputerowe łupu-cupu. Polecam "Wściekłego byka" Scorsese i jego sceny walki, mistrzostwo świata.
Napisano 16 Listopad 201212 l Wszyscy chwalą i słusznie, fajny materiał, przyjemnie się ogląda, ale jako fan boksu muszę coś dodać od siebie, więc pomarudzę: -zawodnik ma nienaturalne kaptury -podkręcił bym co nie co sam mocap, nie czuć że to HW. -brakuje mi taśmy na rękawicach -przed końcowym spotkaniem z podłożem dodał bym mocniejszą ekspresje, dosadnie wyrażającą cierpienie. -nie należy się przejmować tym co napisałem. :)
Napisano 16 Listopad 201212 l Czytając komentarze spodziewałem się prawdziwej jatki, a krwi tutaj wcale nie jest tak wiele. Jeden komentarz.
Napisano 16 Listopad 201212 l 2 czarnych bije się na czarnym, ubrani na czarno.... odpuścił bym trochę ascezę... i nadał powietrzu jakiś odrobinę złamany czarny....:)))
Napisano 16 Listopad 201212 l Autor w sumie można było by to podbić takim pastelowym czarnym :) ale to przy nastepnej okazji :)