ldr Napisano 30 Listopad 2012 Share Napisano 30 Listopad 2012 TSP#157 Piracka przygoda Piraci jacy byli tacy byli (grabili, zabijali itd.), jednakże stali się bohaterami wielu filmów i książek. A jak ty ich postrzegasz? Dobrzy, źli a może widzisz ich jako poszukiwaczy przygód? Zadaj sobie pytanie czy bierzesz udział w tej przygodzie? Pełen opis http://pl.wikipedia.org/wiki/Pirat * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * ImagineFx 2010 + Concept arts nr. 7-8/2009 m.in. tutorial Marty Dahlig o modelowaniu twarzy (tylko zastrzegam sobie, że muszę poszukać płyty i nie obiecuje że ją znajdę) * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 07.12.2012 23:59 SONDA: 08-09.12.2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Status Napisano 1 Grudzień 2012 Share Napisano 1 Grudzień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 1 Grudzień 2012 Share Napisano 1 Grudzień 2012 Zawsze kiedy przypominają mi się historie o piratach pierwsze skojarzenie to skarb i góra w kształcie czaszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 1 Grudzień 2012 Share Napisano 1 Grudzień 2012 Piraci atakujący statek handlowy osłaniany przez drony bojowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 1 Grudzień 2012 Share Napisano 1 Grudzień 2012 Olaf syn Ragnara jak zwykle rano łowił ryby w swoim fiordzie... Uploaded with ImageShack.us"] Uploaded with ImageShack.us[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleMy Napisano 1 Grudzień 2012 Share Napisano 1 Grudzień 2012 ahoj ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 ło, dobry speed Cojot! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artki Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Spróbowałem więc wrzucam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badfood Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Ahoj! Bez bajerów, bo czasu niewiele. Godzina z czymś w ArtRage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 I kto pierwszy zrobi pirata komputerowego? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 U nas na forum nikt nie wie co to takiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Też się nad tym zastanawiałem. No ale ja też nie wiem co to znaczy tak naprawdę, ja wszystko mam oryginalne na chomiku kupione :-) Pozdrawiam, Niedźwiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shatehiel Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 A co się da kupić oryginalnego na chomiku? Nie wiem, czy sobie jaja robisz, czy nie. Btw, świetny temacik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturadamczyk Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 A co się da kupić oryginalnego na chomiku? Nie wiem, czy sobie jaja robisz, czy nie. Niee, gnacik pisze poważnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 oj za rzadko tutaj bywam i dodatkowa inspiracja ode mnie =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 "been there, done that" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 oj za rzadko tutaj bywam (+) wielu użytkownik(ów) ma podobne zdanie! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scificore Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 mój pierwszy raz, arrr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 4 Grudzień 2012 Share Napisano 4 Grudzień 2012 Przegiąłem pałę z czasem więc do konkursu go nie daje, ale jest więc wrzucam. Urbanboogie: nic mi o tym nie wiadomo, ale wiem jedno więcej artów = więcej frajdy =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piofoks Napisano 4 Grudzień 2012 Share Napisano 4 Grudzień 2012 Graarrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 4 Grudzień 2012 Share Napisano 4 Grudzień 2012 troszke inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 4 Grudzień 2012 Share Napisano 4 Grudzień 2012 jak dla mnie piofoks pozamiatał tymi złotymi zebami! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sidre Napisano 4 Grudzień 2012 Share Napisano 4 Grudzień 2012 Ja nawiąże do poprzedniego TSP i powiem że dziś nastąpiło uroczyste przekazanie nagrody w McDonaldzie (Okazało sie że z ldr'em jesteśmy sąsiadami), były balony i darmowe kanapki, szkoda ze Was nie było. piofoks super. no i jeszczetakie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 4 Grudzień 2012 Share Napisano 4 Grudzień 2012 1 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 też poza konkursem, (ok 2h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 sidre - o jaaaaaaaaa balony i kanapki! mogles zaprosic tez osobe ktora na drugim miejscu wyladowala! : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 A samolot na podróż do odebrania nagrody pocieszenia - 100razy droższy niż cheesburger :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 i dodatkowa inspiracja ode mnie =] dzięki za inspirację, kurcze jak długo tego szukałem, zapomniałem od czego to było, jako dzieciak uwielbiałem to :) no i ten stateczek ostatni jest mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 Bedyk, wykadruj 1/4 pracy, to wyjdzie akurat 1,5h! :D a tak poważnie to chyba mało kto tak ścisło trzyma się tego tajmingu, w poprzednich edycjach nie takie rzeczy przechodziły. A statki są naprawdę super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 Urbanboogie Ja mam Stoper koło siebie:P , to tez jakieś ćwiczenie takie rysowanie na czas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaliditusZaliditey Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 Sidre robi najlepsze swoje odjazdy na TSP, ale po trzech okrążeniach przed pierwszą szykaną prowadzi piofox,a przynajmniej z mojego punktu obserwacyjnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 zawsze można oddać obrazek zapisany po 1,5h, ja tak nie robię (chociaż próbowałem) bo nie lube pokazywać półproduktów. ale nie zaczynajmy znowu tego tematu, bo to już chyba 10 raz w tym roku będzie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ldr Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2012 Tak Tak nagrodę otrzymałem, super książka już z 10 razy przejrzałem pora w końcu coś poczytać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 podobno w następnej edycji nagroda to samsung galaxy tab 10.1 żeby można spidować gdzie popadnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 5 Grudzień 2012 Share Napisano 5 Grudzień 2012 mniej gadania, więcej malowania;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 ode mnie klasycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 ode mnie tez klasycznie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 No no jest trochę fajnych speedów, fajnie by było się wyrobić i też coś rzucić. Pozdrawiam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 6 Grudzień 2012 Share Napisano 6 Grudzień 2012 jeszcze jeden 1 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 7 Grudzień 2012 Share Napisano 7 Grudzień 2012 temat jakoś mi przypasował =] (2h więc poza konkursem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi