Napisano 30 Listopad 201212 l TSP#157 Piracka przygoda Piraci jacy byli tacy byli (grabili, zabijali itd.), jednakże stali się bohaterami wielu filmów i książek. A jak ty ich postrzegasz? Dobrzy, źli a może widzisz ich jako poszukiwaczy przygód? Zadaj sobie pytanie czy bierzesz udział w tej przygodzie? Pełen opis http://pl.wikipedia.org/wiki/Pirat * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * ImagineFx 2010 + Concept arts nr. 7-8/2009 m.in. tutorial Marty Dahlig o modelowaniu twarzy (tylko zastrzegam sobie, że muszę poszukać płyty i nie obiecuje że ją znajdę) * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 07.12.2012 23:59 SONDA: 08-09.12.2012
Napisano 1 Grudzień 201212 l Zawsze kiedy przypominają mi się historie o piratach pierwsze skojarzenie to skarb i góra w kształcie czaszki.
Napisano 1 Grudzień 201212 l Olaf syn Ragnara jak zwykle rano łowił ryby w swoim fiordzie... Uploaded with ImageShack.us"] Uploaded with ImageShack.us[/url]
Napisano 2 Grudzień 201212 l Też się nad tym zastanawiałem. No ale ja też nie wiem co to znaczy tak naprawdę, ja wszystko mam oryginalne na chomiku kupione :-) Pozdrawiam, Niedźwiedź
Napisano 3 Grudzień 201212 l A co się da kupić oryginalnego na chomiku? Nie wiem, czy sobie jaja robisz, czy nie. Btw, świetny temacik.
Napisano 3 Grudzień 201212 l A co się da kupić oryginalnego na chomiku? Nie wiem, czy sobie jaja robisz, czy nie. Niee, gnacik pisze poważnie ;)
Napisano 4 Grudzień 201212 l Przegiąłem pałę z czasem więc do konkursu go nie daje, ale jest więc wrzucam. Urbanboogie: nic mi o tym nie wiadomo, ale wiem jedno więcej artów = więcej frajdy =]
Napisano 4 Grudzień 201212 l Ja nawiąże do poprzedniego TSP i powiem że dziś nastąpiło uroczyste przekazanie nagrody w McDonaldzie (Okazało sie że z ldr'em jesteśmy sąsiadami), były balony i darmowe kanapki, szkoda ze Was nie było. piofoks super. no i jeszczetakie cos
Napisano 5 Grudzień 201212 l sidre - o jaaaaaaaaa balony i kanapki! mogles zaprosic tez osobe ktora na drugim miejscu wyladowala! :
Napisano 5 Grudzień 201212 l A samolot na podróż do odebrania nagrody pocieszenia - 100razy droższy niż cheesburger :P
Napisano 5 Grudzień 201212 l i dodatkowa inspiracja ode mnie =] dzięki za inspirację, kurcze jak długo tego szukałem, zapomniałem od czego to było, jako dzieciak uwielbiałem to :) no i ten stateczek ostatni jest mega
Napisano 5 Grudzień 201212 l Bedyk, wykadruj 1/4 pracy, to wyjdzie akurat 1,5h! :D a tak poważnie to chyba mało kto tak ścisło trzyma się tego tajmingu, w poprzednich edycjach nie takie rzeczy przechodziły. A statki są naprawdę super
Napisano 5 Grudzień 201212 l Urbanboogie Ja mam Stoper koło siebie:P , to tez jakieś ćwiczenie takie rysowanie na czas :D
Napisano 5 Grudzień 201212 l Sidre robi najlepsze swoje odjazdy na TSP, ale po trzech okrążeniach przed pierwszą szykaną prowadzi piofox,a przynajmniej z mojego punktu obserwacyjnego.
Napisano 5 Grudzień 201212 l zawsze można oddać obrazek zapisany po 1,5h, ja tak nie robię (chociaż próbowałem) bo nie lube pokazywać półproduktów. ale nie zaczynajmy znowu tego tematu, bo to już chyba 10 raz w tym roku będzie ;p
Napisano 5 Grudzień 201212 l Autor Tak Tak nagrodę otrzymałem, super książka już z 10 razy przejrzałem pora w końcu coś poczytać :D
Napisano 5 Grudzień 201212 l podobno w następnej edycji nagroda to samsung galaxy tab 10.1 żeby można spidować gdzie popadnie ;)
Napisano 6 Grudzień 201212 l No no jest trochę fajnych speedów, fajnie by było się wyrobić i też coś rzucić. Pozdrawiam. ;)