MF Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 Ten piesoszczur swietny... Podsumowując to Klicek ownujesz w tym wątku:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 Klicek...Ty to potrafisz...;) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 extra extra, zrob videotutka :)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 Nosze sie juz od dluzszego czasu z takim wlasnie zamiarem Pionier , ale wykonam go jak tylko zmienie sprzet na cos mocniejszego bo doszedlem do wniosku ze narazie nie ma sensu sie meczyc. Dzieki za bardzo mile komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 soft : wings3d modeling : 2:10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 Genialne ja bym się cieszył jakbym coś takiego w tydzień narysował :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 Ogólnie fajne, ale te zmarszczki sa chyba zbyt przypadkowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_LoGaN_ Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 wyglada jakby ktos wylal na kolesia KISIEL :D. Podpisuje sie pod opinia kozioo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 niezly dziadulino !!! w takim czasie !! masakra no coment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 jak wyzej. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 popraw dziadka, oteksturuj i bęzie git.. niezły czas.. efekt średni, ale czas niesamowity :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Październik 2004 Autor Share Napisano 4 Październik 2004 tego nie można nie skomentować ;] dziadzio wymiata, ale policzki troszkę nieanatomiczno pomarszczone, zresztą jak cały dziadzio... ogólnie to przejrzałem sobie dzisiaj szybciutko ten wątek i nie mogę uwierzyć w to, co speed robi z ludźmi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 Zrobilem go zaraz po przyjsciu ze szkoly , wiec jakos nie chcialo mi sie szukac referek staruszkow dlatego troche tak losowo na policzkach zrobilem zmarszczki i w innych miejscach :| Salvator taaa co ten speedmodeling robi z ludzmi ... kompletnie nic niechce sie robic :> Dzieki wszystkim za mile komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Klicek rozwaliles mnie tym dziadziuniem. Musze wziac sie w garsc ;). Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 tak naprawde rozmieszczenie marszczek jest bardzo rozne [wynika to z moich obserwacji w autobusie lol], i na pewno nie mozna powiedziec, ze przypadkowe faldy skorne sa tutaj nie na miejscu. co nie zmienia faktu, ze wyglada to jak kisiel. co nie zmienia faktu, ze bardzo fajnie ci to idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 soft : wings3d modeling : 1:40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 No fajne, nastepnym razem polacz polowki i daj render (procz tych siatek) z maxa, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 31 Październik 2004 Autor Share Napisano 31 Październik 2004 kapitalne :D tylko nosek troszkę za płaski, ale czego tu się czepiać, jak 1h40' ci to zajęło ;) dopsz że jeszcze ktoś pamięta ten wątek :D chyba też coś zrobię jako trybut :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 sorka zawsze zapominam cholerka laczyc polowek przepraszam;p dziex za c&c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 hej przed chwilą tego wingsa zainstalowałem i mam do was pytanko: jak mam jakiegoś face i chce go podzielić na dwie połowki to jak to zrobić? bo w tych opcjach jak klikne PPM nie ma nic takiego,a przynajmniej ja nie znalazłem pozdro EDIT taki oftopic: własnie zauważyłem że na forum jest jeszcze stary czas, to samemu trzeba zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 wybierasz 2 edge + ppm + connect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutek Napisano 31 Październik 2004 Share Napisano 31 Październik 2004 ok już mam, może też coś tu swojego wrzuce, jesli bede miał czas i ochote na zrobienie tego czegoś;) thx Klicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P. Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 klicek. ten dziadzius slaby a nawet bardzo slaby. przesadziles z tymi zmerszczami. sa bez pomyslu. ale za to kolo z dlugim nosem juz mi sie podoba :) jest tam troche bledow ale ogolnie bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 dzieki bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 1 Listopad 2004 Autor Share Napisano 1 Listopad 2004 apropos cięcia poly - zamiast 2 edge + ppm+ connect łatwiej jest 2edge + c :P to ci daje tak z 2 s do przodu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witjah Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 witam to mój pierwszy raz tu ...ten ryj modelowałem ok 3 h w LW3D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 1 Listopad 2004 Share Napisano 1 Listopad 2004 powiem tylkoe tyle ze ja bym tak nie zrobil. Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość P. Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 ok. to ja tez cos dozuce :) max, 3 godzinki i jedno polwytrawne wino :) http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dbb/post_pics/78291_0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 P. super az sie tego pana zaczynam bac:):) gdybym go spotkal w ciemnej ulicy to portfel bym mu na kiju oddal;);) pracka super powiedz jak ty to robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Jak to się mówi u mnie w klasie – "niezły z ciebie rzeźnik" - Fullwypaśne !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 P. super :) ciesze sie ze wreszcie sie dolaczyles dlugo kazales na siebie czekac :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 2 Listopad 2004 Autor Share Napisano 2 Listopad 2004 lol P. - 3h - też tak chcę :/ witjah - wthaj na forum ;] ładny początek, pracuj pracuj i wrzucaj tutaj, bo to działa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 ciekawie zes slawek tego modela rozkminil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrielwigierski Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 A P. jak zwykle rewelacja. co tu sie wyprawia z ludzmi hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 3 Listopad 2004 Share Napisano 3 Listopad 2004 3h? jestem powalony na lopatki i nie chce mi sie wstawac nawet, "fullwypaśne"!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 P. - strasznie obłe rysy ma ten gość, ale jak na 3h to rządzisz... ja w 3 tygodnie bym to robił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 P. - strasznie obłe rysy ma ten gość, ale jak na 3h to rządzisz... ja w 3 tygodnie bym to robił ;) ty przynajmniej w 3 tygodnie bys to robil ja chyba cale zycie:D P. poprostu wypas:):) klicek pokaz ze nie jestes gorszy:):):) jak ty w nie cale 2h robisz takiego gostka to co dopiero w 3h...;);) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Listopad 2004 Autor Share Napisano 4 Listopad 2004 hehe, ja wam nic nie pokarzę, bo wprawię was w kompleksy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 O ja pierdziele. Zaczynam pic wiecej wina. Mniej spirytusu, wiecej wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amrun Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Fajny topic. Super modele... Tu taka komiksowa mordka 4,5h, wiec nie wiem czy taki speed, ale w tym czasie to max co potrafie. Wings oczywiście. pzdr... http://www.republika.pl/amrun/images/evil_mordka_wings.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 Mi sie podoba super pracka :) Jak to mowia na cgtalku : WOW awesome i like youre edge flow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 12 Listopad 2004 Autor Share Napisano 12 Listopad 2004 impressive work dude, keep on doing. just incredible... wires, wires, wires, wires!!! heh, wczułem się ;] swoja drogą chyba najdziwniejsze stosunki między ludźmi i komenty są na spiraloid forum, np. do każdego komenta trzeba wstawić orbazek ilustrujący o co tobie chodzi i co dokładnie krytykujesz, także każdy następny post autora powinine zawierać updejt, od razu by się pożądek na forum zrobił ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 12 Listopad 2004 Share Napisano 12 Listopad 2004 przyjemna mordka :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 mam nadzieje ze komus sie przyda ... I filmik: http://www.gorzow.mm.pl/~klicek/head_mod.avi 107 mb - 40 min caly modeling , prosze o ppm + zapisz jako ps. Podziekowania dla Malefatala za rendering i oprawe :) :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 KLICEK - superasny filmik :-) a jak go ogladalemna poczatku, to myslalem ze mi gg oszalalo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 hehe, Klicuś mam nadziję, że to coś wartego ściągania całą dobę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 13 Listopad 2004 Share Napisano 13 Listopad 2004 filmik ciekawy nawet bardzo fajnie operujesz ta myszka ze tak ci to flatwo idze:D:D ps. nawet szybko sie sciagnal jak na 107mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 13 Listopad 2004 Autor Share Napisano 13 Listopad 2004 ja mam 60% narazie :/ jak się ściągnie to edytuję post. edytuję ;p: no ciekawe, ciekawe, na początku myślałem, że jakaś normalna twarz z tego będzie, a tu psikus ;p najlepiej to wygląda, jak się puści 4x szybciej ;] ładny efekt w udokumentowanych 40 minutach ;] zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 ten filmik to jest z wingsa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Listopad 2004 Share Napisano 14 Listopad 2004 Wujek patrz tu : http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=157023#post157023 tak to wings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi