Skocz do zawartości

postac 3d: lalka niby low poly

Featured Replies

Napisano

hej.

taka niby low poly lala. ma 12k ale limit fejsow nie byl najwazniejszy... w zasadzie zupelnie byl nieistotny. miala byc w takzwanym "moim stylu" i jest.

http://www.p.3d.pl/lowpoly/lalka2/lalka.jpg

pozdrawiam

P.

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 9,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Gratulacje, wygląda naprawdę świetnie.

Pozdrawiam,

Napisano

Świetna robota, wygląda pięknie, wrzucisz siateczkę ?

Napisano

asfalton to ten sam autor

wiem P. ze nie masz talentu do pisania tutkow (przynajmniej rza tak pisales)ale mogl bys pokazac jak robic takie fajne low babeczki :D

Napisano

On takie babeczki ma we krrrrrwi, kilka ladnych promili ;)

Napisano

Maniak.. heh :) Skończyłeś ją w dzień, czy jeszcze krócej?? Szkoda, ze video tuta nie ma tym razem :( Dobra robota :)

Napisano

a mi sie nie podoba... ladnie wykonana ale nie trzyma sie kupy... gacie zdarte z jakiegos komandosa a gora jak na partyjke tenisa z kolezanka...

Napisano

Jak by moja kobieta sie tak ubierala to bym nie nazekal zaraz ona sie tak ubiera sorki za off ale kurcze no fajnie jest ubrana:)

Napisano

Fajna lala. Mimo prostoy i nieskomplikowania ma swój charakter. Ale panienka z biezącej bitwy bardziej mi sie podoba ;>

Napisano

Fajnie by wyglądała gdyby mniała top w stylu "moro"

ale po zatym bomba ;]

Napisano

Masakryczna siata... btw. mam pytanie - czy tworzenie trójkątów i 5ciokątów nie utrudnia animacji/rigowania tej postaci, czy tworzysz ją ot tak, po prostu dla sztuki i możesz sobie pozwolić na takie "wybryki"(chyba za mocne słowo ;)??

Napisano

Super pracka. Pracuję nad czymś podobnym tylko nie wiem ja się za ubrania zabrać bo ciało mam skończone mozesz pokazać jak to robiłeś. Wideototurial lub małe made??

Napisano

Ojojoj ! jak zawsze wypas P. ! widac tu twoja reke i w odruznieniu od innych nie przywale sie do ubrania i ble ble ble ! po prostu rewelacja i to w twoim stylu co najwarzniejsze ! oj cieszy oko cieszy !:]

Napisano

Jak zwykle wypas. Dzieki P. nawet nie zabieram sie zamodelowanie :)

nie wydaje mi się, zeby rigowanie wielokontów mogło jakoś dziwnie łamać siatki ;)

Pozdrawiam.

Napisano

No bardzo przyjemna pracka nadawała by się do jakiejś gierki.

Napisano

Spodnie zbyt luźne.

Stringi to chyba sama tekstura.

Gdzie pępek?

Ogółem - ładnie. :)

Napisano

no jak dla mnie to czad, niczego sie nie czepiam. moze twarz mi sie za bardzo nie podoba ale chyba mam inny gust niz autor :)

modelik super, moglbys napisac jak modelowac takie cacka, konkretnie chodzi mi o to jak robisz odpowiedni smooth tam gdzie chcesz, bo ja nie moge tego obczaic :/

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.