adek Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 Platige Image wykonał dla Organizacji Narodów Zjednoczonych - "Hunger is a tyrant" oraz "Hunger is a monster". Pełna treść: Platige Image dla ONZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 dla ONZ!!!!!! az mnie zatkalo :D, gruby klient...... swietne rzeczy, pierwsza animka lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 Whoa! Jak zwykle swietne rzeczy. Mnie pasuje bardziej ta z wilkiem ale obydwie kapitalne - zupelnie inne wiec troche bez sensu porownywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l337 Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 świetne animacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 16 Październik 2013 Autor Share Napisano 16 Październik 2013 Według mnie kompletnie różne style. A ten Damiana rozpoznaję już z łatwością. Mnie osobiście ten Damiana bardziej mi się podoba, chociaż prostszy w odbiorze jest spot Marcina. I wyraźniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxoss Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 Widze że Polska powiększyła się o Czechy i Słowacje :P Taki mały błąd. Ale ogólnie prace są wg mnie fenomenalne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 Widze że Polska powiększyła się o Czechy i Słowacje :P Taki mały błąd. Ale ogólnie prace są wg mnie fenomenalne! czujne oko stary :D:D, ale tylko o czechy, slowacja jest jak jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mookie Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 Ciekaw jestem, jak wygląda praca nad takim zleceniem, czy klient od razu podsyła scenariusz, scenopis, cokolwiek, czy też pomysłodawcą klipów jest sam wykonawca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 Smacznie! Ta z samym cg lepsza wizualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 Damianowy HUNGER IS A TYRANT prześliczne, nawet logo PI sie znalazło na czapce ;) czerwony kapturek też ładny i wilczek ładnie wyczesany ;) sam miód Panowie, gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 Oba mi się mega podobają. Gratulacje! W czym futerko robione? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalz00 Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 Hunger is a Tyrant - W 30 sekundach zawrzeć aż tyle mądrego / mocnego przekazu. Mistrzostwo. Hunger is a Monster - Tutaj siła przekazu, w moim odczuciu, trochę mniejsza. Za bardzo mi to przypomina film "Red Riding Hood". Film był słaby i te złe odczucia mi się przeniosły na ten spot :P Ale wykonanie, mega dobre. Gratulacje dla obu ekip. Świetna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 Ło matko, w koncu! :) Grats Dejmiej, wyszlo bardzo fajnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 oba fajne aczkolwiek pierwszy lepiej wykonany :D w drugim widać sporo niedociągnięć a szkoda ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 Pierwszy film posiada drugie dno. Przedstawione nam zostaly kolejno upadajace firmy postprodukcyjne na swiecie, gdy nagle z podziemi wylania sie nikomu nieznany moloch - Platige Image. Gigant zagarnia coraz to wieksze obszary rynkowe, zalewajac swoja obecnoscia caly swiat. Logo na czapce to juz wisienka na torcie;) Ale tak na serio, bardzo dobry film, ciary sa. Ogladalem kilka razy. Drugi bardzo estetyczny, bajkowy, wymuskany, a jednak nie przekonuje do siebie. Swego rodzaju "nijakosc" powoduje to, ze w zasadzie nie chce sie go ogladac po raz kolejny. Nie przekonal mnie do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 @Traitor genialne!!! w taki sposob na to nie spojrzalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 Traitor - lepiej chyba bym tego nie ujęła, powinieneś pisać scenariusze hehe :D dodam jeszcze tylko ze drugi podoba mi się jeśli chodzi o koncept, bardziej do mnie przemawia tylko szkoda ze taki ....niedopieszczony ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 Super wyszło. Pierwszy bardziej do mnie przemawia, ale w drugim nie brakuje dobrych momentów. Gratulacje dla ekip! Traitor - you have my sword :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szosz Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 Ojć Niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walmord Napisano 19 Październik 2013 Share Napisano 19 Październik 2013 http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/polscy-artysci-dla-onz,102903.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Październik 2013 Share Napisano 19 Październik 2013 nie mogę tego obejrzeć do końca :) tzn. tego w TVN, zbyt mocne. a spoty.. kłaniam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 19 Październik 2013 Autor Share Napisano 19 Październik 2013 polda dot: wiem o czym mowisz, ale co ciekawe kliknalem z tabletu (no flash) i w wersji mobile nie ma reklam. Fajnie zobaczyc sith_Lorda po latach! sith_Lord: wybrałeś TVN jednak :) Pisałem przez PM ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 No i co teraz z tymi Czechami? Poprawicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 Glod przyszedl od oceanu atlantyckiego! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 30 Październik 2013 Share Napisano 30 Październik 2013 Świetne rzeczy, złośliwie trzymam kciuki za ONZ, choc i tak wiadomo, że najlepszym rozwiązaniem głodu i bezrobocia jest koncepcja, by głodni zjedli bezrobotnych... co pokazuje drugi filmik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi