Napisano 16 Październik 201311 l Platige Image wykonał dla Organizacji Narodów Zjednoczonych - "Hunger is a tyrant" oraz "Hunger is a monster". Pełna treść: Platige Image dla ONZ
Napisano 16 Październik 201311 l dla ONZ!!!!!! az mnie zatkalo :D, gruby klient...... swietne rzeczy, pierwsza animka lepsza
Napisano 16 Październik 201311 l Whoa! Jak zwykle swietne rzeczy. Mnie pasuje bardziej ta z wilkiem ale obydwie kapitalne - zupelnie inne wiec troche bez sensu porownywac.
Napisano 16 Październik 201311 l Autor Według mnie kompletnie różne style. A ten Damiana rozpoznaję już z łatwością. Mnie osobiście ten Damiana bardziej mi się podoba, chociaż prostszy w odbiorze jest spot Marcina. I wyraźniejszy.
Napisano 16 Październik 201311 l Widze że Polska powiększyła się o Czechy i Słowacje :P Taki mały błąd. Ale ogólnie prace są wg mnie fenomenalne!
Napisano 16 Październik 201311 l Widze że Polska powiększyła się o Czechy i Słowacje :P Taki mały błąd. Ale ogólnie prace są wg mnie fenomenalne! czujne oko stary :D:D, ale tylko o czechy, slowacja jest jak jest :)
Napisano 16 Październik 201311 l Ciekaw jestem, jak wygląda praca nad takim zleceniem, czy klient od razu podsyła scenariusz, scenopis, cokolwiek, czy też pomysłodawcą klipów jest sam wykonawca?
Napisano 16 Październik 201311 l Damianowy HUNGER IS A TYRANT prześliczne, nawet logo PI sie znalazło na czapce ;) czerwony kapturek też ładny i wilczek ładnie wyczesany ;) sam miód Panowie, gratulacje
Napisano 17 Październik 201311 l Hunger is a Tyrant - W 30 sekundach zawrzeć aż tyle mądrego / mocnego przekazu. Mistrzostwo. Hunger is a Monster - Tutaj siła przekazu, w moim odczuciu, trochę mniejsza. Za bardzo mi to przypomina film "Red Riding Hood". Film był słaby i te złe odczucia mi się przeniosły na ten spot :P Ale wykonanie, mega dobre. Gratulacje dla obu ekip. Świetna robota.
Napisano 17 Październik 201311 l oba fajne aczkolwiek pierwszy lepiej wykonany :D w drugim widać sporo niedociągnięć a szkoda ;/
Napisano 17 Październik 201311 l Pierwszy film posiada drugie dno. Przedstawione nam zostaly kolejno upadajace firmy postprodukcyjne na swiecie, gdy nagle z podziemi wylania sie nikomu nieznany moloch - Platige Image. Gigant zagarnia coraz to wieksze obszary rynkowe, zalewajac swoja obecnoscia caly swiat. Logo na czapce to juz wisienka na torcie;) Ale tak na serio, bardzo dobry film, ciary sa. Ogladalem kilka razy. Drugi bardzo estetyczny, bajkowy, wymuskany, a jednak nie przekonuje do siebie. Swego rodzaju "nijakosc" powoduje to, ze w zasadzie nie chce sie go ogladac po raz kolejny. Nie przekonal mnie do siebie.
Napisano 17 Październik 201311 l Traitor - lepiej chyba bym tego nie ujęła, powinieneś pisać scenariusze hehe :D dodam jeszcze tylko ze drugi podoba mi się jeśli chodzi o koncept, bardziej do mnie przemawia tylko szkoda ze taki ....niedopieszczony ;/
Napisano 17 Październik 201311 l Super wyszło. Pierwszy bardziej do mnie przemawia, ale w drugim nie brakuje dobrych momentów. Gratulacje dla ekip! Traitor - you have my sword :D
Napisano 19 Październik 201311 l http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/polscy-artysci-dla-onz,102903.html
Napisano 19 Październik 201311 l nie mogę tego obejrzeć do końca :) tzn. tego w TVN, zbyt mocne. a spoty.. kłaniam się.
Napisano 19 Październik 201311 l Autor polda dot: wiem o czym mowisz, ale co ciekawe kliknalem z tabletu (no flash) i w wersji mobile nie ma reklam. Fajnie zobaczyc sith_Lorda po latach! sith_Lord: wybrałeś TVN jednak :) Pisałem przez PM ;)
Napisano 30 Październik 201311 l Świetne rzeczy, złośliwie trzymam kciuki za ONZ, choc i tak wiadomo, że najlepszym rozwiązaniem głodu i bezrobocia jest koncepcja, by głodni zjedli bezrobotnych... co pokazuje drugi filmik :)