Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Według mnie kompletnie różne style. A ten Damiana rozpoznaję już z łatwością. Mnie osobiście ten Damiana bardziej mi się podoba, chociaż prostszy w odbiorze jest spot Marcina. I wyraźniejszy.

Napisano
Widze że Polska powiększyła się o Czechy i Słowacje :P Taki mały błąd. Ale ogólnie prace są wg mnie fenomenalne!

czujne oko stary :D:D, ale tylko o czechy, slowacja jest jak jest :)

Napisano

Ciekaw jestem, jak wygląda praca nad takim zleceniem, czy klient od razu podsyła scenariusz, scenopis, cokolwiek, czy też pomysłodawcą klipów jest sam wykonawca?

Napisano

Damianowy HUNGER IS A TYRANT prześliczne, nawet logo PI sie znalazło na czapce ;) czerwony kapturek też ładny i wilczek ładnie wyczesany ;) sam miód Panowie, gratulacje

Gość fishinthewater
Napisano

Oba mi się mega podobają. Gratulacje!

W czym futerko robione?

pzdr.

Napisano

Hunger is a Tyrant - W 30 sekundach zawrzeć aż tyle mądrego / mocnego przekazu. Mistrzostwo.

Hunger is a Monster - Tutaj siła przekazu, w moim odczuciu, trochę mniejsza. Za bardzo mi to przypomina film "Red Riding Hood". Film był słaby i te złe odczucia mi się przeniosły na ten spot :P Ale wykonanie, mega dobre.

Gratulacje dla obu ekip. Świetna robota.

Napisano

Pierwszy film posiada drugie dno. Przedstawione nam zostaly kolejno upadajace firmy postprodukcyjne na swiecie, gdy nagle z podziemi wylania sie nikomu nieznany moloch - Platige Image. Gigant zagarnia coraz to wieksze obszary rynkowe, zalewajac swoja obecnoscia caly swiat. Logo na czapce to juz wisienka na torcie;)

Ale tak na serio, bardzo dobry film, ciary sa. Ogladalem kilka razy.

Drugi bardzo estetyczny, bajkowy, wymuskany, a jednak nie przekonuje do siebie. Swego rodzaju "nijakosc" powoduje to, ze w zasadzie nie chce sie go ogladac po raz kolejny. Nie przekonal mnie do siebie.

Napisano

Traitor - lepiej chyba bym tego nie ujęła, powinieneś pisać scenariusze hehe :D dodam jeszcze tylko ze drugi podoba mi się jeśli chodzi o koncept, bardziej do mnie przemawia tylko szkoda ze taki ....niedopieszczony ;/

Napisano

Super wyszło. Pierwszy bardziej do mnie przemawia, ale w drugim nie brakuje dobrych momentów.

Gratulacje dla ekip!

Traitor - you have my sword :D

Napisano

polda dot: wiem o czym mowisz, ale co ciekawe kliknalem z tabletu (no flash) i w wersji mobile nie ma reklam. Fajnie zobaczyc sith_Lorda po latach!

sith_Lord: wybrałeś TVN jednak :) Pisałem przez PM ;)

Napisano

Świetne rzeczy, złośliwie trzymam kciuki za ONZ, choc i tak wiadomo, że najlepszym rozwiązaniem głodu i bezrobocia jest koncepcja, by głodni zjedli bezrobotnych... co pokazuje drugi filmik :)