Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Z przodu robi b.dobre wrażenie ,ale profil by się przydało pocisnąć okolice ucha czaszkę bo płasko. Pewnie przykryją cześć włosy. To jest własnei ten problem z liknesami.

• Odpowiedzi 938
  • Wyświetleń 148,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Napisano

Może to kwestia kadru/oświetlenia, ale odnoszę wrażenie, że jego rysy dość złagodniały, żeby nie powiedzieć zniewieściały. Aczkolwiek wiadomo o kogo chodzi, a to już nie mało 🙂

Napisano
  • Autor

Mozliwe, walcze z tym jak UE4 czyta formy i troche moglem za bardzo złagodzić 🙂

Edytowane przez JackTheRippy

Napisano
  • Autor

Jako, że ten temat ma wartość sentymentalną, bo jest tu cała historia mojej przygody z 3D, to chciałem się pochwalić, że dołączyłem do CDPu 🙂 W sumie wyszło 7lat żeby mieć szanse na robienie gie AAA 😄 

Niestety Kicek zrzucil cała swoją robote na mnie i nie mam czasu na personale 😞 

Napisano
17 minut temu, JackTheRippy napisał:

Jako, że ten temat ma wartość sentymentalną, bo jest tu cała historia mojej przygody z 3D, to chciałem się pochwalić, że dołączyłem do CDPu 🙂 W sumie wyszło 7lat żeby mieć szanse na robienie gie AAA 😄 

Niestety Kicek zrzucil cała swoją robote na mnie i nie mam czasu na personale 😞 

Gratki 🙂 Na personale było 7 lat, teraz jest czas na komerchę 😄

Napisano

Dzieciak w helmie jak zwykle rewelka!

Gratulacje. 7 lat ale w koncu bedziesz moc pocrunchowac przy AAA 😄

Szkoda, ze juz nic nie pokazesz bo bedzie NDA na 20 lat podpisane 😄

Napisano
  • Autor
5 hours ago, michalo said:

Nice! Robisz całą postać?

wątpie 🙂 Na razie to nawet pomyslu nie mam co z tym zrobic, bo konceptu brak 😄

Napisano

Fajnie budujesz anatomię bo jest coś w tym naturalnego i niewymuszonego.  Sen jest dla słabeuszy, lepiej posculpcic xd 

Napisano

Widzę, że Pan też mentalnie w usa siedzi 😄 
Fajny stworek, kojarzy mi się z pieskiem kolegi 😮 

Napisano
15 minutes ago, RaVirr said:

Widzę, że Pan też mentalnie w usa siedzi 😄 
Fajny stworek, kojarzy mi się z pieskiem kolegi 😮 

"To jest grafika! Męska przygoda no! Kiedy grafikuję spalam się do cna!"

nie ma czasu na pierduchy pogaduchy, trza robić a nie spać! Sztuka! Sztuka nie uznaje kompromisów!😄

Fajne te dwa ostatnie stworki, jest w nich taka lekkość ale matcap też chyba w tym pomaga trochę 🙂

Edytowane przez Destroyer

Napisano

Imo wcale nie dziwny pomysł jak mówisz, nawet powiem, że najlepszy z tych co ostatnio wrzucałeś. Ciekawa forma, czuć tego gościa, że chce siebie "wysrać" a nie może. ŚWIETNE! ❤️