michalo Napisano 1 Czerwiec 2017 Share Napisano 1 Czerwiec 2017 Świetna robota. Chyba twój najlepszy render - moim zdaniem, zwłąszcza chodzi mi o oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 1 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2017 Heh, dzieki :) Duzo prosciej sie pracuje w Marmosecie jak wszystko w czasie rzeczywistym i nie musisz na rendery czekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 1 Czerwiec 2017 Share Napisano 1 Czerwiec 2017 Racja, też mam taką fascynację teraz - marmosetem i ue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 4 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 5 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2017 (edytowane) Nie wiem czy robic mu fryz czy nie :/ Edytowane 5 Czerwiec 2017 przez JackTheRippy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 5 Czerwiec 2017 Share Napisano 5 Czerwiec 2017 Zrób, ciekawie zmieni mu się facjata. Poza tym sam jestem ciekaw jak się za to zabierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Czerwiec 2017 Share Napisano 5 Czerwiec 2017 Nie potrafię sprecyzować dlaczego, ale ten ostatni ma jakby kobiece oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 5 Czerwiec 2017 Share Napisano 5 Czerwiec 2017 To przez rzesy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 5 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2017 tez mi sie tak cos wydawalo, musze je popsuc troche bo za ladne chyba ;dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 6 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2017 Dobra, zebralem wszystko do kupy i czas sie zabrac za kolejny projekcik, troche wiekszy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 6 Czerwiec 2017 Share Napisano 6 Czerwiec 2017 Dla mnie bomba. Baza twoja czy porzyczona? Jedyna uwaga to, że tatuaż mógłby mieć grubszy obrys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejbobek Napisano 6 Czerwiec 2017 Share Napisano 6 Czerwiec 2017 Wygląda świetnie, ale na Twoim miejscu dorobiłbym fryzurę. BTW. Co do tatuażu zgadzam się z @michalo. Podsumowując bardzo na plus :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genitalius Napisano 6 Czerwiec 2017 Share Napisano 6 Czerwiec 2017 w facetach robisz jakby caly czas te same oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 6 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2017 @Geni W sensie ksztal oczodolu czy powiek ? Cos w tym pewnie jest, musze rzucic okiem na to :)) @Michalo Dzieki, zapamietam na kolejny raz, i tak slabo go widac ;P @blazejbobek Na ten moment fryzura by zepsula caly efekt, bo wlosow real-time jeszcze nigdy nie robilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genitalius Napisano 6 Czerwiec 2017 Share Napisano 6 Czerwiec 2017 ksztalt powiek, wiem, ze bazujesz na referkach ale robiac cos z bani mozesz troche inaczej to rozegrac. Powieki nie zawsze sa eksponowane w taki sposob jak u Ciebie, nie chce Cie uczyc bo zapewne przewalkowane to masz, ale to jest to co mi sie wrzucilo w oczy. Przy kolejnej postaci moze bardziej odwaznie tutaj zadzialasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 6 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2017 Dzieki za refki, przydadza sie :) Masz racje, pewnie za bardzo sie przyzwyczailem do tego konkretnego typu ktory robie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 12 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2017 Ok, jako, ze postacie z Uncharted 4 to dla mnie odnosnik do tego jak dobry chce byc kiedy, postanowilem sprobowac sil. Biore kolesia z Uncharted 1 i chce zrobic fan-art na poziomie Uncharted 4. Bazuje twarz na aktorze Luke Evans, jakos mi przypasowal ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 12 Czerwiec 2017 Share Napisano 12 Czerwiec 2017 To się bierz :) Mój odnośnik to Steve Lord lub Hossein Diba;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elzbieta Napisano 12 Czerwiec 2017 Share Napisano 12 Czerwiec 2017 Ilość detali jest niesamowita, ale dołączam się do kolegów wyżej - tatuaż jest zbyt delikatny jak na "tego człowieka". Wygląda jak ktoś po przejściach, a taki delikatny tatuaż to by się nadawał do mnie na ramię a nie na szyję takiego osobnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 14 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2017 Dzieki Elzbieta :)) Takie porownanie, po lewej "primary shapes" a po prawej "secondary shapes". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 14 Czerwiec 2017 Share Napisano 14 Czerwiec 2017 w facetach robisz jakby caly czas te same oczy. Jak dla mnie nie tylko w facetach, no ale Jakubowi już o tym mówiłem. Po lewej niektóre rzeczy wyglądają lepiej niż po prawej i nie mowie o detalu. Jest pewna geometryczność w mid zbyt mocne podkreślenia. Ja bym robił bardziej subtelnie bo teraz to już ta subtelność gra role małe niuanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 18 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2017 @michalo Jesli chodzi o indywidualnie o artystow to chyba zawsze bede fanem Daniela Peteuil'a (https://www.artstation.com/artist/dpeteuil) i chcialbym rzezbic jak on :)) Nie pamietam kiedy ostatni raz rzezbilem ubrania, takze jest dosc ciekawie. Baza wypluta z MD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keajra Napisano 18 Czerwiec 2017 Share Napisano 18 Czerwiec 2017 Jesli chodzi o indywidualnie o artystow to chyba zawsze bede fanem Daniela Peteuil'a (https://www.artstation.com/artist/dpeteuil) i chcialbym rzezbic jak on :)) Dzieki za link do tego artysty. Szczenka mi opadla. Moze rzeczywiscie duzo w zyciu sculptow nie ogladalem, ale to co ten gosc wyrabia to jest totalnie perfekcyjne - wydaje sie ze nic do tego ani sie nie da dodac ani odjac, gdyz sie zniszczy perfekcje. Dobra referencje sobie wybrales, najlepiej nasladowac tych z samego szczytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qnaman Napisano 18 Czerwiec 2017 Share Napisano 18 Czerwiec 2017 Rzeczywiście w przykładzie koleś tworzy tak, że można odneść wrażenie, że są to prawdziwi , umalowani ludzie. Ale jesteś na dobrej drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 18 Czerwiec 2017 Share Napisano 18 Czerwiec 2017 przy okazji ma dobry gust jezeli chodzi o seriale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 23 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2017 no gosc jest katem, nie ma co gadac :)) maly update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 23 Czerwiec 2017 Share Napisano 23 Czerwiec 2017 No no no. Wygląda zacnie - spodeni i koszulka mervelous co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 23 Czerwiec 2017 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2017 Ta, bazy wyplute z MD :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 23 Czerwiec 2017 Share Napisano 23 Czerwiec 2017 Bardzo ładnie to podrasowałeś. Świeteni się całośćprezentuje - czekam z niecierpliwością na dalsze kroki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 23 Czerwiec 2017 Share Napisano 23 Czerwiec 2017 Wlasnie jest promocja na staem na Personala MD i chyba kupie za te 800pln bo i tak raczej dzialalnosci zakladac nie bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domi Napisano 24 Czerwiec 2017 Share Napisano 24 Czerwiec 2017 Wlasnie jest promocja na staem na Personala MD i chyba kupie za te 800pln bo i tak raczej dzialalnosci zakladac nie bede. Tego marvelousa można używać komercyjnie jako freelancer oraz posiadając jednoosobową działalność. Aktualizowali licencję jakiś czas temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 26 Czerwiec 2017 Share Napisano 26 Czerwiec 2017 Tego steamowego tez bo jeszcze dwa miesiace temu odpisano mi ze nie mozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domi Napisano 27 Czerwiec 2017 Share Napisano 27 Czerwiec 2017 Tego steamowego tez bo jeszcze dwa miesiace temu odpisano mi ze nie mozna. http://steamcommunity.com/games/528100/announcements/detail/654544639712032330 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 28 Czerwiec 2017 Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Dziekowa! Dobry news i jeszcze jest promocja teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 5 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2017 Maly update :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 5 Lipiec 2017 Share Napisano 5 Lipiec 2017 Jak nie bedziesz pokazywal profilu tawrzy to nik ci nie napisze co zjebales. Oprocz ucha i powielonych oczu i ust ;p. Ogolnie fajnie idzie ale cos k plaska i nie wyraznie ta testura. Czegos braknie ale moze to wina modelu tez. Za geomtrycznie. Plusy nie dzialaj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 5 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2017 heh, to raczej tesktura plaska, bo profil jak dla mnie spoko :) Zazwyczaj zdjec uzywalem, a teraz od zera malowalem w SP, wiec pewnie ma braki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 5 Lipiec 2017 Share Napisano 5 Lipiec 2017 Dawno tu nie zaglądałem, a tu widzę level rośnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 5 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2017 Tutaj tylko oczy i usta w miejscu stoja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 10 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2017 Glownie nakurwialem retopo i uvki ostatnio, ale musialem sie troche shaderem pobawic dla wyluzowanai ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 11 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2017 yay, po retopo ta ciekawsza czesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graft Napisano 12 Lipiec 2017 Share Napisano 12 Lipiec 2017 dziwnie jakoś światło odbijają te portki ;) zakładam więc, że są mokre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 12 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2017 Na dole tak :P Ogolnie planuje cos tam pokombinowac ze niby w blocie koles bedzie stal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 19 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2017 Walcze z moim najwiekszym wrogiem ostatnio, wlosy w real-time, jakie to niesamowiecie nudne i irytujace. (jeszcze nie skonczone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 23 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedaith Napisano 23 Lipiec 2017 Share Napisano 23 Lipiec 2017 Jeśli chodzi o włosy to wydaje mi się, że sporo pomogłoby zróżnicowanie koloru :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 31 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2017 Robie zabawki dla takiego brzydkiego Pana z tej teczki ;dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 1 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genitalius Napisano 3 Sierpień 2017 Share Napisano 3 Sierpień 2017 super mieczyk, to dla tego grubego gladiatora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 3 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2017 Taak, w sumie przed chwila powiedzialem koniec highpoly i zaczynam retopo ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dodane przez JackTheRippy,
elegancko
Rekomendacja dodana przez KLICEK
2 reakcje
Pokaż odpowiedź