Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Nie wiem czy zauwazyliscie, ale od paru godzin mr.Kramon stal sie posiadaczem Bana. Najprawdopodobniej to Selena z mocnego polobrotu wbila ostatni gwozdz do "trumny" naszpikowanej minusami:)

No nic, bywaj Kramon. Mysle, ze wyjatkowo ciezko na to pracowales.

• Odpowiedzi 26
  • Wy艣wietle艅 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo ci臋偶ko pracowal, nawet powiedzia艂bym, ze si臋 prosil po Jego ostatnich postach. Ja do kolegi @Kramona ju偶 napisa艂em ostatnie s艂owa, miejmy nadzieje, ze wyci膮gnie wniosek.

Napisano

Moim zdaniem Kramon by艂 rzeczywi艣cie ci臋偶ko zdolny, a swoim antyprzyk艂adem pokaza艂 i mam nadzieje, ze u偶ytkownicy z tego wyci膮gn膮 wnioski jak si臋 nie zachowywa膰. Ot najpierw miark臋 przebra艂 dziadek, a teraz nasz膮 wra偶liwo艣膰 nadwyr臋偶y艂 sam on. Niemniej w mojej opinii niekt贸rzy ludzie s膮 upierdliwi jak Antoni M., ale to nie pow贸d, 偶eby wdawa膰 si臋 w nim w dwudniowe wymiany, tylko troszk臋 zignorowa膰. Jak b臋dziemy tak banowa膰 to koniec ko艅c贸w b臋dzie ja艂owo, a arty艣ci mo偶e trudno we wsp贸艂偶yciu, ale jednak nie ca艂kiem zb臋dni. No je艣li si臋 myl臋 to mnie poprawcie, ale Kramon bezpo艣rednio nikogo chyba nie obra偶a艂, przynajmniej nie w tym stopniu. Chyba ze si臋 myl臋 to mnie poprawcie.

Napisano

Oj, oj @Szosz, teraz Ty zaczynasz dwudniowa wymiane zdan na temat bana Kramona. By艂 tutaj, zapracowal na bana solidnie i ju偶. Pozatym zbanowany zostal automatycznie po uzyskaniu odpowiedniej ilo艣ci minusow.

Napisano

oj kurde az mi glupio, najecha艂em kiedys na pasek repy Kramona i widzia艂em komunikat, ze jeszcze troche i dostanie bana i mnie podksui艂o sprawdzic, wiec zminusowa艂em mu wszystkie posty w jakims w膮tku. Heh, sorra man, ale zrobilbym tak kazdemu ;)

Napisano

Nie waln膮艂 raz i juz taka man nadzieje. W ka偶dym razie to nasze forum wiec r贸bma co chcema

Napisano

@mirass chyba nawet wiem na jakim...hehheh, przypadkiem si臋 natknalem.

Ale w sumie podobna sytuacja by艂a z dziadkiem3d, jak on si臋 wyzalal na innych forach. Nie wiem nawet czy on tam jeszcze istnieje bo po banie na maxie i tam dziadka zaczeli szykanowa膰 za....noooo...wiecie.

Napisano
oj kurde az mi glupio, najecha艂em kiedys na pasek repy Kramona i widzia艂em komunikat, ze jeszcze troche i dostanie bana i mnie podksui艂o sprawdzic, wiec zminusowa艂em mu wszystkie posty w jakims w膮tku. Heh, sorra man, ale zrobilbym tak kazdemu ;)

Ahahahahaaaa:D Te偶 mu waln膮艂em pare, to jak na loterii, masz nadzieje 偶e trafisz w tego ostatniego decyduj膮cego minusa i BUM:D

Napisano

A ja dla odmiany da艂em Mu nawet par臋 plus贸w ... chyba ze 2 nawet i jedno podzi臋kowanie!! :D .. no ale minus贸w tez si臋 par臋 ... dziesi膮t trafi艂o :D

Napisano

Kiedy艣 polecia艂 jeszcze Kurt Hectic. To by艂o 艂adnych 7 czy 8 lat temu, na pewno starsi forumowicze go pami臋taj膮. Cholernie zdolny grafik, wiele lat siedzia艂 w game devie, robi艂 Wied藕mina mi臋dzy innymi. M艂ody pistolet z niewyparzonym j臋zykiem. Spotka艂em go par臋 lat temu. Nawr贸ci艂 si臋, dojrza艂, wydoro艣la艂. podejrzewam, 偶e dzi艣 by艂by cennym userem na forum i cho膰 nie mog臋 zagwarantowa膰, 偶e nie by艂by czasami kontrowersyjny, to z pewno艣ci膮 dojrzalszy. zreszt膮 akurat tutaj nie brakuje ludzi z CDPR, kt贸rzy by膰 mo偶e znaj膮 go na co dzie艅 z pracy i mog膮 o nim napisac du偶o wi臋cej. tak czy siak - ja go lubi艂em i nadal lubi臋. Dziwaki sa potrzebne, na tym forum te偶. :) Zw艂aszcza zdolne. :)

Napisano

Dopiero teraz trafi艂em na ten w膮tek i go zauwa偶y艂em. Wy tak serio?

I teraz te偶 zauwa偶y艂em, 偶e Kramon ma bana. C贸偶. Przyznam si臋, 偶e te偶 dawa艂em mu ostatnio celowo repy, bo by艂 blisko i s膮dzi艂em, 偶e jednak troche wyluzuje. Kasowa艂em te偶 "floody" negatyw贸w z艂o艣liwe. Ale pisa艂em ju偶 o tym kiedy艣. Kramon mia艂 niesamowit膮 zdolno艣膰 generowania offtop贸w.

Shogun 3D: Z ca艂ym szacunkiem, no por贸wnanie chyba nie do ko艅ca trafione. Szczerze te偶 nie pami臋tam za co kurt dosta艂 bana. Zreszt膮 wydaje mi si臋, 偶e on p贸藕niej by艂 zdj臋ty. Nie wiedzia艂em, 偶e kurt dzia艂a dalej w bran偶y.

Max3D nied艂ugo b臋dzie mia艂o 15 lat...

Napisano

Nie 偶artujcie nawet. Pod ka偶dym tematem Dziadek pisa艂by znowu, 偶e艣my niegodni, bo nie robimy "prawdziwej sztuki", a pod tym Kramon by pisa艂 "LOL w czym, to renderowa艂e艣? dlatrzego niew Blenderze LOL ja g艂贸pi niejestem, tylko blender ziom!!!"

Napisano

juz lepsza by艂aby happy hour na 15lecie - kazdy moze banowc kazdego, wygrywa ostatni nie zbanowany :D

Napisano

Chyba nic nie stoi na przeszkodzie w za艂o偶eniu nowego konta - poza ura偶on膮 dum膮 - prawda?

Napisano

Te偶 si臋 nad tym zastanawia艂em.

W regulaminie je艣li idzie o bany to jest napisane:

"Prosz臋 mie膰 r贸wnie偶 na uwadze, 偶e zak艂adanie kilku kont (nowych kont) po zbanowaniu (zablokowaniu konta) r贸wnie偶 b臋dzie skutkowa艂o banem na tych kontach."

Ale nie wiem czy to si臋 tyczy wielu kont czy jedno nowe mo偶na :)

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci