Traitor Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Nie wiem czy zauwazyliscie, ale od paru godzin mr.Kramon stal sie posiadaczem Bana. Najprawdopodobniej to Selena z mocnego polobrotu wbila ostatni gwozdz do "trumny" naszpikowanej minusami:) No nic, bywaj Kramon. Mysle, ze wyjatkowo ciezko na to pracowales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho191 Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 jakoś właśnie mnie to zastanawiało, tyle postów, a zachowanie co najmniej infantylne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Bardzo ciężko pracowal, nawet powiedziałbym, ze się prosil po Jego ostatnich postach. Ja do kolegi @Kramona już napisałem ostatnie słowa, miejmy nadzieje, ze wyciągnie wniosek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Ku pamięci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szosz Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Moim zdaniem Kramon był rzeczywiście ciężko zdolny, a swoim antyprzykładem pokazał i mam nadzieje, ze użytkownicy z tego wyciągną wnioski jak się nie zachowywać. Ot najpierw miarkę przebrał dziadek, a teraz naszą wrażliwość nadwyrężył sam on. Niemniej w mojej opinii niektórzy ludzie są upierdliwi jak Antoni M., ale to nie powód, żeby wdawać się w nim w dwudniowe wymiany, tylko troszkę zignorować. Jak będziemy tak banować to koniec końców będzie jałowo, a artyści może trudno we współżyciu, ale jednak nie całkiem zbędni. No jeśli się mylę to mnie poprawcie, ale Kramon bezpośrednio nikogo chyba nie obrażał, przynajmniej nie w tym stopniu. Chyba ze się mylę to mnie poprawcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Oj, oj @Szosz, teraz Ty zaczynasz dwudniowa wymiane zdan na temat bana Kramona. Był tutaj, zapracowal na bana solidnie i już. Pozatym zbanowany zostal automatycznie po uzyskaniu odpowiedniej ilości minusow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 oj kurde az mi glupio, najechałem kiedys na pasek repy Kramona i widziałem komunikat, ze jeszcze troche i dostanie bana i mnie podksuiło sprawdzic, wiec zminusowałem mu wszystkie posty w jakims wątku. Heh, sorra man, ale zrobilbym tak kazdemu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szosz Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Nie walnął raz i juz taka man nadzieje. W każdym razie to nasze forum wiec róbma co chcema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirass Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Dla niego to lepiej. Stał się bohaterem na innym forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 @mirass chyba nawet wiem na jakim...hehheh, przypadkiem się natknalem. Ale w sumie podobna sytuacja była z dziadkiem3d, jak on się wyzalal na innych forach. Nie wiem nawet czy on tam jeszcze istnieje bo po banie na maxie i tam dziadka zaczeli szykanować za....noooo...wiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 A tak swoja droga, to ilu uzytkownikow zostało zbanowanych w historii maxa3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 Po co jest ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 No pewnie dla tak...wolnej dyskusji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelt Napisano 6 Luty 2014 Share Napisano 6 Luty 2014 oj kurde az mi glupio, najechałem kiedys na pasek repy Kramona i widziałem komunikat, ze jeszcze troche i dostanie bana i mnie podksuiło sprawdzic, wiec zminusowałem mu wszystkie posty w jakims wątku. Heh, sorra man, ale zrobilbym tak kazdemu ;) Ahahahahaaaa:D Też mu walnąłem pare, to jak na loterii, masz nadzieje że trafisz w tego ostatniego decydującego minusa i BUM:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 W końcu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 7 Luty 2014 Share Napisano 7 Luty 2014 A ja dla odmiany dałem Mu nawet parę plusów ... chyba ze 2 nawet i jedno podziękowanie!! :D .. no ale minusów tez się parę ... dziesiąt trafiło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Kiedyś poleciał jeszcze Kurt Hectic. To było ładnych 7 czy 8 lat temu, na pewno starsi forumowicze go pamiętają. Cholernie zdolny grafik, wiele lat siedział w game devie, robił Wiedźmina między innymi. Młody pistolet z niewyparzonym językiem. Spotkałem go parę lat temu. Nawrócił się, dojrzał, wydoroślał. podejrzewam, że dziś byłby cennym userem na forum i choć nie mogę zagwarantować, że nie byłby czasami kontrowersyjny, to z pewnością dojrzalszy. zresztą akurat tutaj nie brakuje ludzi z CDPR, którzy być może znają go na co dzień z pracy i mogą o nim napisac dużo więcej. tak czy siak - ja go lubiłem i nadal lubię. Dziwaki sa potrzebne, na tym forum też. :) Zwłaszcza zdolne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 8 Luty 2014 Share Napisano 8 Luty 2014 Dopiero teraz trafiłem na ten wątek i go zauważyłem. Wy tak serio? I teraz też zauważyłem, że Kramon ma bana. Cóż. Przyznam się, że też dawałem mu ostatnio celowo repy, bo był blisko i sądziłem, że jednak troche wyluzuje. Kasowałem też "floody" negatywów złośliwe. Ale pisałem już o tym kiedyś. Kramon miał niesamowitą zdolność generowania offtopów. Shogun 3D: Z całym szacunkiem, no porównanie chyba nie do końca trafione. Szczerze też nie pamiętam za co kurt dostał bana. Zresztą wydaje mi się, że on później był zdjęty. Nie wiedziałem, że kurt działa dalej w branży. Max3D niedługo będzie miało 15 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Jak dzieci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 9 Luty 2014 Autor Share Napisano 9 Luty 2014 A moze amnestia dla wszystkich zbanowanych na 15-lecie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 LOL, ok, podoba mi się. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Nie żartujcie nawet. Pod każdym tematem Dziadek pisałby znowu, żeśmy niegodni, bo nie robimy "prawdziwej sztuki", a pod tym Kramon by pisał "LOL w czym, to renderowałeś? dlatrzego niew Blenderze LOL ja głópi niejestem, tylko blender ziom!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 @mallow mieszanka dziadka i Kramona???....nawet bałbym się o tym snic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 juz lepsza byłaby happy hour na 15lecie - kazdy moze banowc kazdego, wygrywa ostatni nie zbanowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 heheh, to jak w filmie "Czystka", 12 godzin bezkarnego banowania...heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Chyba nic nie stoi na przeszkodzie w założeniu nowego konta - poza urażoną dumą - prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riko Napisano 9 Luty 2014 Share Napisano 9 Luty 2014 Też się nad tym zastanawiałem. W regulaminie jeśli idzie o bany to jest napisane: "Proszę mieć również na uwadze, że zakładanie kilku kont (nowych kont) po zbanowaniu (zablokowaniu konta) również będzie skutkowało banem na tych kontach." Ale nie wiem czy to się tyczy wielu kont czy jedno nowe można :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi