Napisano 31 Marzec 201411 l Wrzucam pare lu藕nych pomys艂贸w, kt贸re ulepi艂em jaki艣 czas temu wi臋cej wrzucam na bie偶膮co na blogu, ale tu b臋d臋 te偶 dorzuca艂 takie prywatne rzeczy. Pozdrawiam serdecznie i mi艂ego ogl膮dania :) 聽 subir imagenes hosting imagenes 聽 imagenes gratis subir fotos gratis imagenes gratis i jeden speedzik sprzed roku widok z okna, ale dorzucam, bo mi pasuje tematyczno kompozycyjnie do reszty jakos :) imag Edytowane 3 Lipiec 20178 l przez WWWoj
Napisano 31 Marzec 201411 l Fajne rzeczy. Najbardziej mi si臋 podobaj膮 te muzyczne. Jak Ci si臋 sprawuje ten cintiq w por贸wnaniu do rysowania na kartce?
Napisano 1 Kwiecie艅 201411 l Autor Mruk: Dzi臋ki, to jednak nie to samo, umie艣ci艂bym tak na 艣rodku pomi臋dzy intuosem, a kartk膮. Oczywi艣cie wygoda pracy na kompie du偶o wi臋ksza ni偶 na zwyk艂ym tablecie, ale jednak kartka do szkicowania lepsza dla mnie. Do tego ca艂y czas nie mog臋 poradzi膰 sobie z wobbly lines przy niekt贸rych powi臋kszeniach co mnie wnerwia ju偶 po prostu. 聽 telthona: Dzi臋ki :)
Napisano 1 Kwiecie艅 201411 l niez艂e.. to jest. mo偶e tez si臋 kiedy艣 przekonam do cintiq'a ale jak narazie to zdecydowanie wole zwyk艂e a5 intuos moze byc nawet 2'ka
Napisano 1 Kwiecie艅 201411 l Ja tam jestem cichym fanem. Fajnie, 偶e ci膮gle kombinujesz i potrafisz si臋 odnale藕膰 w ka偶dej tematyce.
Napisano 22 Kwiecie艅 201411 l Autor sicksicksick, seblen11, Mariusz Panek: Dzi臋ki wielkie, bardzo mi mi艂o! 聽 takie nowe :) share image
Napisano 22 Kwiecie艅 201411 l jeju te stateczki mnie rozwali艂y. w og贸le nie by艂am na to przygotowana!!!! XD
Napisano 23 Kwiecie艅 201411 l Autor Hehe dzi臋ki! Nie spodziewa艂em sie, ze sie tak spodobaj膮, ciesze sie :p
Napisano 24 Kwiecie艅 201411 l samolot super! Mimo, 偶e stoi dok艂adnie na 艣rodku to i tak ca艂y obrazek jest leciutki i ca艂kiem dynamiczny. Noi te stateczki hehe, s膮 urocze :)
Napisano 24 Kwiecie艅 201411 l Tak jeszcze a propo ostatniej pracy, to oczami wyobra藕ni widz臋 jak mo偶na by zrobi膰 ca艂y cykl z tych statk贸w np. Tata statek uczy ma艂ego statka 偶eby nie wp艂ywa艂 na g贸ry lodowe itp :D albo 偶eby uwa偶a膰 na mewy itp :D
Napisano 24 Kwiecie艅 201411 l Autor Dzi臋kuj臋 bardzo wszystkim za mi艂e s艂owo :) pumax: Jak sko艅cz臋 "Joe Bluesa" to mo偶e zrobi臋 z tego tak膮 minimalistyczn膮 kr贸tk膮 animacj臋 w takim klimacie, z tak膮 subteln膮 animacj膮 linii :)
Napisano 25 Kwiecie艅 201411 l Jak sko艅cz臋 "Joe Bluesa" to mo偶e zrobi臋 z tego tak膮 minimalistyczn膮 kr贸tk膮 animacj臋 w takim klimacie, z tak膮 subteln膮 animacj膮 linii :) 聽 By艂oby super. Potrafisz stworzy膰 histori臋 i fajny klimat wykreowa膰 z zaledwie kilku linii. Respect. Fajnego shorta mo偶na by tak膮 technik膮 zrobi膰.
Napisano 25 Kwiecie艅 201411 l WWWoj jestem Twoim wielkim fanem! ;p Jak dla mnie jeste艣 jednym z najwi臋kszych wymiataczy na tym forum, wszystko jest zajebiste, styl kolory, zastanawiam si臋 jak du偶e robisz te swoje szkice o艂贸wkiem
Napisano 25 Kwiecie艅 201411 l Autor mollow: Dzi臋k贸weczka! no b臋d臋 pr贸bowa艂 :) SbN: Dzi臋ki, mi艂o mi, fajnie ze si臋 wszystko podoba, chocia偶 wiem ze nie z wszystkim jeszcze tak r贸偶owo ;) Og贸lnie szkicuje na r贸偶nych formatach, samolot akurat by艂 na A3, ale po zeskanowaniu, troch臋 straci艂. Cz臋sto te偶 na a4 jak do pracy, ale mam tez teraz dwa notatniki a5 i a6 i jako艣 lubi臋 na takich ma艂ych formatach rysowa膰. Nawet ostatnio se za艂o偶y艂em jeden szkicownik pod lew膮 r臋k臋 :p i si臋 bawie, 艣miesznie na pocz膮tku r臋ka reagowa艂a krechy nie mog艂em prostej postawi膰 :p, ale ju偶 troch臋 wy膰wiczy艂em i stateczki w艂a艣nie lew膮 robi艂em :) Jak b臋dzie chwila to poskanuje ze szkicownik贸w i wrzuc臋..
Napisano 28 Kwiecie艅 201411 l Cze艣膰! Ja si臋 kompletnie nie znam, ale chcia艂em tylko napisa膰, 偶e wszystkie Twoje prace robi膮 na mnie super wra偶enie, a ten samolot w hangarze to jest po prostu majstersztyk! Pozdrawiam i czekam na wi臋cej:)
Napisano 29 Kwiecie艅 201411 l Jaki kole艣, jeszcze lew膮 r臋k膮 rysuje :P WWWoj, a powiedz, u偶ywasz jakich艣 linijek w swoich szkicach?
Napisano 29 Kwiecie艅 201411 l To by艂o lew膮 r臋k膮? :O WOW! Ch臋tnie bym zobaczy艂 kilka stron z tego "lewego" szkicownika. Moja ulubiona praca to ta z samolotem, jest cos w tym zestawieniu kolor贸w co sprawia 偶e cholern膮 przyjemno艣膰 mi sprawia patrzenie na to :)
Napisano 30 Kwiecie艅 201411 l Autor tymko, ActualRobot, SbN, EthicallyChallenged: Dzi臋ki Wielkie!! Linijki nie u偶ywam, gumki tak, chocia偶 staram si臋 mniej u偶ywa膰, dosta艂em niedawno w prezencie wieczny o艂贸wek, kt贸rego nie da si臋 wymaza膰, i czasem nim trenuje :) Wrzucam przyk艂adowe szkice z notatnik贸w, g艂贸wnie postaci, bo to moja s艂absza strona i g艂贸wnie to trenuje ostatnio, wszystko bez refek tez wi臋c r贸偶nie wychodzi: 聽 lewa r臋ka a5: imagen prawa a6: imag obie razem a4: share image Edytowane 14 Maj 201411 l przez WWWoj
Napisano 1 Maj 201411 l Autor Tomasz G: Dzi臋ks! SbN: thanks, nie daj臋 lekcji, ale sam bym wzi膮艂 ch臋tnie :p
Napisano 21 Maj 201411 l Autor Jedno szybkie kij wie co lew膮 xD i jeden bardziej troch臋 wysiedziany w temacie mundialu Edytowane 20 Czerwiec 201411 l przez WWWoj
Napisano 22 Maj 201411 l Autor Dzi臋kowa膰 bardzo :) Wrzucam jeszcze wersje bez blura i napis贸w na pi艂ce, bo nie wiem czy s膮 szczeg贸lnie trafione: Edytowane 20 Czerwiec 201411 l przez WWWoj
Napisano 22 Maj 201411 l blur by艂 spoko, napis zdradza艂 juz polityczne zaanga偶owanie wi臋c to zal偶y od Ciebie. Mi osobi艣cie bardzo podpasowa艂a ca艂a praca w poprzedniej wersji. Siatk臋 z palca czy na patencie?
Napisano 22 Maj 201411 l Autor olaf: dzi臋ki! ee tam jest tylko data i podpis :p wi臋c nie wiem czemu polityczne :) Siatka z palca lekko zblurowana (ale to si臋 prosto robi jak u偶ywasz maskowania warstwy, najpierw na czarno kszta艂t, potem zaznaczenie go, wype艂nienie jasnym kolorem na nowej warstwie, maska i wycieranie i idzie raz dwa) :) wszystko z palca generalnie :)
Napisano 20 Czerwiec 201411 l Autor Takiego tybeta艅skiego smoka listonosza ostatnio namazia艂em w wolnej chwili. Edytowane 20 Czerwiec 201411 l przez WWWoj
Napisano 20 Czerwiec 201411 l Super! Brakuje mi takich temat贸w nieoklepanych. 艢wietnie wygl膮da. Mam takie przeczuci臋, 偶e si臋 nie藕le narobi艂e艣 u g贸ry kadru, co?
Napisano 20 Czerwiec 201411 l Autor Dzieki! 聽 Zdecydowanie wi臋cej si臋 narobi艂em z twarzami, mimo, 偶e nie wygl膮da, to jednak by艂a dla mnie masakra, bo na co dzie艅 nie maluj臋 takich rzeczy raczej. G贸ra w miar臋 sprawnie posz艂a, ale te偶 troche dziubania by艂o.
Napisano 20 Czerwiec 201411 l Dzi臋kowa膰 bardzo :) Wrzucam jeszcze wersje bez blura i napis贸w na pi艂ce, bo nie wiem czy s膮 szczeg贸lnie trafione: 聽 Od razu skojarzy艂o mi si臋 z "THE ANIMATRIX: KID'S STORY" Bardzo mi si臋 podoba!
Napisano 20 Czerwiec 201411 l Ten ostatni wygl膮da na niez艂膮 d艂ubanin臋, a mimo to nie jest "wym臋czony". Od dawna jestem Twoim fanem ;)
Napisano 13 Lipiec 201411 l Autor I troche bardziej dopracowana pani z bagietkami :) Edytowane 13 Lipiec 201411 l przez WWWoj
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto