Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Wrzucam pare lu藕nych pomys艂贸w, kt贸re ulepi艂em jaki艣 czas temu wi臋cej wrzucam na bie偶膮co na blogu, ale tu b臋d臋 te偶 dorzuca艂 takie prywatne rzeczy.

Pozdrawiam serdecznie i mi艂ego ogl膮dania :)

08_02_2014woj.jpg

subir imagenes

04_02_2014woj.jpg

hosting imagenes

imagenes gratis

05_03_2014woj.jpg

subir fotos gratis

27_03_2014woj.jpg

imagenes gratis

i jeden speedzik sprzed roku widok z okna, ale dorzucam, bo mi pasuje tematyczno kompozycyjnie do reszty jakos :)

06_02_2013woj.jpg

imag

Edytowane przez WWWoj

• Odpowiedzi 84
  • Wy艣wietle艅 20,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajne rzeczy. Najbardziej mi si臋 podobaj膮 te muzyczne. Jak Ci si臋 sprawuje ten cintiq w por贸wnaniu do rysowania na kartce?

Napisano
  • Autor

Mruk: Dzi臋ki, to jednak nie to samo, umie艣ci艂bym tak na 艣rodku pomi臋dzy intuosem, a kartk膮. Oczywi艣cie wygoda pracy na kompie du偶o wi臋ksza ni偶 na zwyk艂ym tablecie, ale jednak kartka do szkicowania lepsza dla mnie. Do tego ca艂y czas nie mog臋 poradzi膰 sobie z wobbly lines przy niekt贸rych powi臋kszeniach co mnie wnerwia ju偶 po prostu.

telthona: Dzi臋ki :)

Napisano

niez艂e.. to jest. mo偶e tez si臋 kiedy艣 przekonam do cintiq'a ale jak narazie to zdecydowanie wole zwyk艂e a5 intuos moze byc nawet 2'ka

Napisano
  • Autor

Hehe dzi臋ki! Nie spodziewa艂em sie, ze sie tak spodobaj膮, ciesze sie :p

Napisano

samolot super! Mimo, 偶e stoi dok艂adnie na 艣rodku to i tak ca艂y obrazek jest leciutki i ca艂kiem dynamiczny.

Noi te stateczki hehe, s膮 urocze :)

Napisano

Tak jeszcze a propo ostatniej pracy, to oczami wyobra藕ni widz臋 jak mo偶na by zrobi膰 ca艂y cykl z tych statk贸w np. Tata statek uczy ma艂ego statka 偶eby nie wp艂ywa艂 na g贸ry lodowe itp :D albo 偶eby uwa偶a膰 na mewy itp :D

Napisano
  • Autor

Dzi臋kuj臋 bardzo wszystkim za mi艂e s艂owo :)

pumax: Jak sko艅cz臋 "Joe Bluesa" to mo偶e zrobi臋 z tego tak膮 minimalistyczn膮 kr贸tk膮 animacj臋 w takim klimacie, z tak膮 subteln膮 animacj膮 linii :)

Napisano
Jak sko艅cz臋 "Joe Bluesa" to mo偶e zrobi臋 z tego tak膮 minimalistyczn膮 kr贸tk膮 animacj臋 w takim klimacie, z tak膮 subteln膮 animacj膮 linii :)

By艂oby super. Potrafisz stworzy膰 histori臋 i fajny klimat wykreowa膰 z zaledwie kilku linii. Respect. Fajnego shorta mo偶na by tak膮 technik膮 zrobi膰.

Napisano

WWWoj jestem Twoim wielkim fanem! ;p Jak dla mnie jeste艣 jednym z najwi臋kszych wymiataczy na tym forum, wszystko jest zajebiste, styl kolory, zastanawiam si臋 jak du偶e robisz te swoje szkice o艂贸wkiem

Napisano
  • Autor

mollow: Dzi臋k贸weczka! no b臋d臋 pr贸bowa艂 :)

SbN: Dzi臋ki, mi艂o mi, fajnie ze si臋 wszystko podoba, chocia偶 wiem ze nie z wszystkim jeszcze tak r贸偶owo ;)

Og贸lnie szkicuje na r贸偶nych formatach, samolot akurat by艂 na A3, ale po zeskanowaniu, troch臋 straci艂. Cz臋sto te偶 na a4 jak do pracy, ale mam tez teraz dwa notatniki a5 i a6 i jako艣 lubi臋 na takich ma艂ych formatach rysowa膰.

Nawet ostatnio se za艂o偶y艂em jeden szkicownik pod lew膮 r臋k臋 :p i si臋 bawie, 艣miesznie na pocz膮tku r臋ka reagowa艂a krechy nie mog艂em prostej postawi膰 :p, ale ju偶 troch臋 wy膰wiczy艂em i stateczki w艂a艣nie lew膮 robi艂em :)

Jak b臋dzie chwila to poskanuje ze szkicownik贸w i wrzuc臋..

Napisano

Cze艣膰! Ja si臋 kompletnie nie znam, ale chcia艂em tylko napisa膰, 偶e wszystkie Twoje prace robi膮 na mnie super wra偶enie, a ten samolot w hangarze to jest po prostu majstersztyk! Pozdrawiam i czekam na wi臋cej:)

Napisano

Jaki kole艣, jeszcze lew膮 r臋k膮 rysuje :P

WWWoj, a powiedz, u偶ywasz jakich艣 linijek w swoich szkicach?

Napisano

To by艂o lew膮 r臋k膮? :O WOW!

22_04_2014woj.jpg

Ch臋tnie bym zobaczy艂 kilka stron z tego "lewego" szkicownika.

Moja ulubiona praca to ta z samolotem, jest cos w tym zestawieniu kolor贸w co sprawia 偶e cholern膮 przyjemno艣膰 mi sprawia patrzenie na to :)

Napisano
  • Autor

tymko, ActualRobot, SbN, EthicallyChallenged: Dzi臋ki Wielkie!!

Linijki nie u偶ywam, gumki tak, chocia偶 staram si臋 mniej u偶ywa膰, dosta艂em niedawno w prezencie wieczny o艂贸wek, kt贸rego nie da si臋 wymaza膰, i czasem nim trenuje :)

Wrzucam przyk艂adowe szkice z notatnik贸w, g艂贸wnie postaci, bo to moja s艂absza strona i g艂贸wnie to trenuje ostatnio, wszystko bez refek tez wi臋c r贸偶nie wychodzi:

lewa r臋ka a5:

30_04_2012woj.jpg

imagen

prawa a6:

30_04_2012woj_a.jpg

imag

obie razem a4:

30_04_2012woj_b.jpg

share image

Edytowane przez WWWoj

Napisano

WWWoj super s膮 te twoje rzeczy, dajesz jakie艣 lekcje? ;P

Napisano
  • Autor

Tomasz G: Dzi臋ks!

SbN: thanks, nie daj臋 lekcji, ale sam bym wzi膮艂 ch臋tnie :p

Napisano
  • Autor

Jedno szybkie kij wie co lew膮 xD

19_05_2014woj.jpg

i jeden bardziej troch臋 wysiedziany w temacie mundialu

22_05_2014woj.jpg

Edytowane przez WWWoj

Napisano
  • Autor

Dzi臋kowa膰 bardzo :)

Wrzucam jeszcze wersje bez blura i napis贸w na pi艂ce, bo nie wiem czy s膮 szczeg贸lnie trafione:

22_05_2014woj.jpg

Edytowane przez WWWoj

Napisano

blur by艂 spoko, napis zdradza艂 juz polityczne zaanga偶owanie wi臋c to zal偶y od Ciebie. Mi osobi艣cie bardzo podpasowa艂a ca艂a praca w poprzedniej wersji.

Siatk臋 z palca czy na patencie?

Napisano
  • Autor

olaf: dzi臋ki! ee tam jest tylko data i podpis :p wi臋c nie wiem czemu polityczne :)

Siatka z palca lekko zblurowana (ale to si臋 prosto robi jak u偶ywasz maskowania warstwy, najpierw na czarno kszta艂t, potem zaznaczenie go, wype艂nienie jasnym kolorem na nowej warstwie, maska i wycieranie i idzie raz dwa) :) wszystko z palca generalnie :)

Napisano
  • Autor

Takiego tybeta艅skiego smoka listonosza ostatnio namazia艂em w wolnej chwili.

20_06_2014woj_b.jpg

Edytowane przez WWWoj

Napisano
  • Autor

Dzieki!

Zdecydowanie wi臋cej si臋 narobi艂em z twarzami, mimo, 偶e nie wygl膮da, to jednak by艂a dla mnie masakra, bo na co dzie艅 nie maluj臋 takich rzeczy raczej.

G贸ra w miar臋 sprawnie posz艂a, ale te偶 troche dziubania by艂o.

Napisano
Dzi臋kowa膰 bardzo :)

Wrzucam jeszcze wersje bez blura i napis贸w na pi艂ce, bo nie wiem czy s膮 szczeg贸lnie trafione:

22_05_2014woj.jpg

Od razu skojarzy艂o mi si臋 z "THE ANIMATRIX: KID'S STORY"

Bardzo mi si臋 podoba!

Napisano

Ten ostatni wygl膮da na niez艂膮 d艂ubanin臋, a mimo to nie jest "wym臋czony".

Od dawna jestem Twoim fanem ;)

Napisano
  • Autor

Dzi臋kowa膰! Bardzo mi mi艂o :) i dzi臋ki za rekomendacje!

Napisano
  • Autor

perishable: Dzi臋ki!

Jakie艣 szkice szybkie 艣wiczenia.

10_07_2014woj.jpg

11_07_2014woj_a.jpg

08_07_2014woj_a.jpg

08_07_2014woj.jpg

Napisano
  • Autor

I troche bardziej dopracowana pani z bagietkami :)

13_07_2014woj_a.jpg

Edytowane przez WWWoj

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci