WWWoj Napisano 31 Marzec 2014 Share Napisano 31 Marzec 2014 (edytowane) Wrzucam pare luźnych pomysłów, które ulepiłem jakiś czas temu więcej wrzucam na bieżąco na blogu, ale tu będę też dorzucał takie prywatne rzeczy. Pozdrawiam serdecznie i miłego oglądania :) subir imagenes hosting imagenes imagenes gratis subir fotos gratis imagenes gratis i jeden speedzik sprzed roku widok z okna, ale dorzucam, bo mi pasuje tematyczno kompozycyjnie do reszty jakos :) imag Edytowane 3 Lipiec 2017 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 31 Marzec 2014 Share Napisano 31 Marzec 2014 Fajne rzeczy. Najbardziej mi się podobają te muzyczne. Jak Ci się sprawuje ten cintiq w porównaniu do rysowania na kartce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 31 Marzec 2014 Share Napisano 31 Marzec 2014 Ten pomarańcz którego używasz jest żywy i tak pięknie błyszczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 1 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Mruk: Dzięki, to jednak nie to samo, umieściłbym tak na środku pomiędzy intuosem, a kartką. Oczywiście wygoda pracy na kompie dużo większa niż na zwykłym tablecie, ale jednak kartka do szkicowania lepsza dla mnie. Do tego cały czas nie mogę poradzić sobie z wobbly lines przy niektórych powiększeniach co mnie wnerwia już po prostu. telthona: Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sicksicksick Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 niezłe.. to jest. może tez się kiedyś przekonam do cintiq'a ale jak narazie to zdecydowanie wole zwykłe a5 intuos moze byc nawet 2'ka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seblen11 Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 SUPER Bardzo to wszystko klimatyczne i miłe dla oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Panek Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Ja tam jestem cichym fanem. Fajnie, że ciągle kombinujesz i potrafisz się odnaleźć w każdej tematyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 22 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2014 sicksicksick, seblen11, Mariusz Panek: Dzięki wielkie, bardzo mi miło! takie nowe :) share image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol90 Napisano 22 Kwiecień 2014 Share Napisano 22 Kwiecień 2014 taka statek i mama statek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 22 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2014 albo taka statek i tata statek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 22 Kwiecień 2014 Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Ooo i nawet delfinki są :D Jaka urocza scena^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 22 Kwiecień 2014 Share Napisano 22 Kwiecień 2014 jeju te stateczki mnie rozwaliły. w ogóle nie byłam na to przygotowana!!!! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 23 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Hehe dzięki! Nie spodziewałem sie, ze sie tak spodobają, ciesze sie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 23 Kwiecień 2014 Share Napisano 23 Kwiecień 2014 fajna kreska, a samolot na wypasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 23 Kwiecień 2014 Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Stateczki bardzo pozytywne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Grabowski Napisano 24 Kwiecień 2014 Share Napisano 24 Kwiecień 2014 samolot super! Mimo, że stoi dokładnie na środku to i tak cały obrazek jest leciutki i całkiem dynamiczny. Noi te stateczki hehe, są urocze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 24 Kwiecień 2014 Share Napisano 24 Kwiecień 2014 ciekawe, kreatywne, czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 24 Kwiecień 2014 Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Swietny warsztat : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pumax Napisano 24 Kwiecień 2014 Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Tak jeszcze a propo ostatniej pracy, to oczami wyobraźni widzę jak można by zrobić cały cykl z tych statków np. Tata statek uczy małego statka żeby nie wpływał na góry lodowe itp :D albo żeby uważać na mewy itp :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 24 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Dziękuję bardzo wszystkim za miłe słowo :) pumax: Jak skończę "Joe Bluesa" to może zrobię z tego taką minimalistyczną krótką animację w takim klimacie, z taką subtelną animacją linii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mallow Napisano 25 Kwiecień 2014 Share Napisano 25 Kwiecień 2014 Jak skończę "Joe Bluesa" to może zrobię z tego taką minimalistyczną krótką animację w takim klimacie, z taką subtelną animacją linii :) Byłoby super. Potrafisz stworzyć historię i fajny klimat wykreować z zaledwie kilku linii. Respect. Fajnego shorta można by taką techniką zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SbN Napisano 25 Kwiecień 2014 Share Napisano 25 Kwiecień 2014 WWWoj jestem Twoim wielkim fanem! ;p Jak dla mnie jesteś jednym z największych wymiataczy na tym forum, wszystko jest zajebiste, styl kolory, zastanawiam się jak duże robisz te swoje szkice ołówkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 25 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2014 mollow: Dziękóweczka! no będę próbował :) SbN: Dzięki, miło mi, fajnie ze się wszystko podoba, chociaż wiem ze nie z wszystkim jeszcze tak różowo ;) Ogólnie szkicuje na różnych formatach, samolot akurat był na A3, ale po zeskanowaniu, trochę stracił. Często też na a4 jak do pracy, ale mam tez teraz dwa notatniki a5 i a6 i jakoś lubię na takich małych formatach rysować. Nawet ostatnio se założyłem jeden szkicownik pod lewą rękę :p i się bawie, śmiesznie na początku ręka reagowała krechy nie mogłem prostej postawić :p, ale już trochę wyćwiczyłem i stateczki właśnie lewą robiłem :) Jak będzie chwila to poskanuje ze szkicowników i wrzucę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymko Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Podoba mi się widok z okna - świetna praca, inne też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ActualRobot Napisano 28 Kwiecień 2014 Share Napisano 28 Kwiecień 2014 Cześć! Ja się kompletnie nie znam, ale chciałem tylko napisać, że wszystkie Twoje prace robią na mnie super wrażenie, a ten samolot w hangarze to jest po prostu majstersztyk! Pozdrawiam i czekam na więcej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SbN Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Jaki koleś, jeszcze lewą ręką rysuje :P WWWoj, a powiedz, używasz jakichś linijek w swoich szkicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 To było lewą ręką? :O WOW! Chętnie bym zobaczył kilka stron z tego "lewego" szkicownika. Moja ulubiona praca to ta z samolotem, jest cos w tym zestawieniu kolorów co sprawia że cholerną przyjemność mi sprawia patrzenie na to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 30 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2014 (edytowane) tymko, ActualRobot, SbN, EthicallyChallenged: Dzięki Wielkie!! Linijki nie używam, gumki tak, chociaż staram się mniej używać, dostałem niedawno w prezencie wieczny ołówek, którego nie da się wymazać, i czasem nim trenuje :) Wrzucam przykładowe szkice z notatników, głównie postaci, bo to moja słabsza strona i głównie to trenuje ostatnio, wszystko bez refek tez więc różnie wychodzi: lewa ręka a5: imagen prawa a6: imag obie razem a4: share image Edytowane 14 Maj 2014 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 30 Kwiecień 2014 Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Wyglądaja świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SbN Napisano 30 Kwiecień 2014 Share Napisano 30 Kwiecień 2014 WWWoj super są te twoje rzeczy, dajesz jakieś lekcje? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 1 Maj 2014 Autor Share Napisano 1 Maj 2014 Tomasz G: Dzięks! SbN: thanks, nie daję lekcji, ale sam bym wziął chętnie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 21 Maj 2014 Autor Share Napisano 21 Maj 2014 (edytowane) Jedno szybkie kij wie co lewą xD i jeden bardziej trochę wysiedziany w temacie mundialu Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz G Napisano 21 Maj 2014 Share Napisano 21 Maj 2014 To ostatnie jest po prostu zajebiste:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SbN Napisano 22 Maj 2014 Share Napisano 22 Maj 2014 mistrzu nauczaj! ;] obydwa świetne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 22 Maj 2014 Autor Share Napisano 22 Maj 2014 (edytowane) Dziękować bardzo :) Wrzucam jeszcze wersje bez blura i napisów na piłce, bo nie wiem czy są szczególnie trafione: Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 22 Maj 2014 Share Napisano 22 Maj 2014 blur był spoko, napis zdradzał juz polityczne zaangażowanie więc to zalży od Ciebie. Mi osobiście bardzo podpasowała cała praca w poprzedniej wersji. Siatkę z palca czy na patencie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 22 Maj 2014 Autor Share Napisano 22 Maj 2014 olaf: dzięki! ee tam jest tylko data i podpis :p więc nie wiem czemu polityczne :) Siatka z palca lekko zblurowana (ale to się prosto robi jak używasz maskowania warstwy, najpierw na czarno kształt, potem zaznaczenie go, wypełnienie jasnym kolorem na nowej warstwie, maska i wycieranie i idzie raz dwa) :) wszystko z palca generalnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 20 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2014 (edytowane) Takiego tybetańskiego smoka listonosza ostatnio namaziałem w wolnej chwili. Edytowane 20 Czerwiec 2014 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 20 Czerwiec 2014 Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Super! Brakuje mi takich tematów nieoklepanych. Świetnie wygląda. Mam takie przeczucię, że się nieźle narobiłeś u góry kadru, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 20 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Dzieki! Zdecydowanie więcej się narobiłem z twarzami, mimo, że nie wygląda, to jednak była dla mnie masakra, bo na co dzień nie maluję takich rzeczy raczej. Góra w miarę sprawnie poszła, ale też troche dziubania było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 20 Czerwiec 2014 Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Dziękować bardzo :) Wrzucam jeszcze wersje bez blura i napisów na piłce, bo nie wiem czy są szczególnie trafione: Od razu skojarzyło mi się z "THE ANIMATRIX: KID'S STORY" Bardzo mi się podoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 20 Czerwiec 2014 Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Ten ostatni wygląda na niezłą dłubaninę, a mimo to nie jest "wymęczony". Od dawna jestem Twoim fanem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 21 Czerwiec 2014 Share Napisano 21 Czerwiec 2014 świetne kreski ze szkicownika, szczególnie dwa ziomki na motorze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 21 Czerwiec 2014 Share Napisano 21 Czerwiec 2014 też mi się pomysł bardzo podoba na tego smoka pocztowego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 22 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Dziękować! Bardzo mi miło :) i dzięki za rekomendacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jankazmierczuk Napisano 24 Czerwiec 2014 Share Napisano 24 Czerwiec 2014 Jak zwykle dowaliłeś do pieca. Super styl! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Dzieki wielkie! Taki speedowy pirat dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perishable Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Świetny pirat, zresztą tak jak i cała reszta;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 11 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2014 perishable: Dzięki! Jakieś szkice szybkie świczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 13 Lipiec 2014 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2014 (edytowane) I troche bardziej dopracowana pani z bagietkami :) Edytowane 13 Lipiec 2014 przez WWWoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi