Napisano 31 Marzec 201410 l Wrzucam pare luźnych pomysłów, które ulepiłem jakiś czas temu więcej wrzucam na bieżąco na blogu, ale tu będę też dorzucał takie prywatne rzeczy. Pozdrawiam serdecznie i miłego oglądania :) subir imagenes hosting imagenes imagenes gratis subir fotos gratis imagenes gratis i jeden speedzik sprzed roku widok z okna, ale dorzucam, bo mi pasuje tematyczno kompozycyjnie do reszty jakos :) imag Edytowane 3 Lipiec 20177 l przez WWWoj
Napisano 31 Marzec 201410 l Fajne rzeczy. Najbardziej mi się podobają te muzyczne. Jak Ci się sprawuje ten cintiq w porównaniu do rysowania na kartce?
Napisano 1 Kwiecień 201410 l Autor Mruk: Dzięki, to jednak nie to samo, umieściłbym tak na środku pomiędzy intuosem, a kartką. Oczywiście wygoda pracy na kompie dużo większa niż na zwykłym tablecie, ale jednak kartka do szkicowania lepsza dla mnie. Do tego cały czas nie mogę poradzić sobie z wobbly lines przy niektórych powiększeniach co mnie wnerwia już po prostu. telthona: Dzięki :)
Napisano 1 Kwiecień 201410 l niezłe.. to jest. może tez się kiedyś przekonam do cintiq'a ale jak narazie to zdecydowanie wole zwykłe a5 intuos moze byc nawet 2'ka
Napisano 1 Kwiecień 201410 l Ja tam jestem cichym fanem. Fajnie, że ciągle kombinujesz i potrafisz się odnaleźć w każdej tematyce.
Napisano 22 Kwiecień 201410 l Autor sicksicksick, seblen11, Mariusz Panek: Dzięki wielkie, bardzo mi miło! takie nowe :) share image
Napisano 22 Kwiecień 201410 l jeju te stateczki mnie rozwaliły. w ogóle nie byłam na to przygotowana!!!! XD
Napisano 23 Kwiecień 201410 l Autor Hehe dzięki! Nie spodziewałem sie, ze sie tak spodobają, ciesze sie :p
Napisano 24 Kwiecień 201410 l samolot super! Mimo, że stoi dokładnie na środku to i tak cały obrazek jest leciutki i całkiem dynamiczny. Noi te stateczki hehe, są urocze :)
Napisano 24 Kwiecień 201410 l Tak jeszcze a propo ostatniej pracy, to oczami wyobraźni widzę jak można by zrobić cały cykl z tych statków np. Tata statek uczy małego statka żeby nie wpływał na góry lodowe itp :D albo żeby uważać na mewy itp :D
Napisano 24 Kwiecień 201410 l Autor Dziękuję bardzo wszystkim za miłe słowo :) pumax: Jak skończę "Joe Bluesa" to może zrobię z tego taką minimalistyczną krótką animację w takim klimacie, z taką subtelną animacją linii :)
Napisano 25 Kwiecień 201410 l Jak skończę "Joe Bluesa" to może zrobię z tego taką minimalistyczną krótką animację w takim klimacie, z taką subtelną animacją linii :) Byłoby super. Potrafisz stworzyć historię i fajny klimat wykreować z zaledwie kilku linii. Respect. Fajnego shorta można by taką techniką zrobić.
Napisano 25 Kwiecień 201410 l WWWoj jestem Twoim wielkim fanem! ;p Jak dla mnie jesteś jednym z największych wymiataczy na tym forum, wszystko jest zajebiste, styl kolory, zastanawiam się jak duże robisz te swoje szkice ołówkiem
Napisano 25 Kwiecień 201410 l Autor mollow: Dziękóweczka! no będę próbował :) SbN: Dzięki, miło mi, fajnie ze się wszystko podoba, chociaż wiem ze nie z wszystkim jeszcze tak różowo ;) Ogólnie szkicuje na różnych formatach, samolot akurat był na A3, ale po zeskanowaniu, trochę stracił. Często też na a4 jak do pracy, ale mam tez teraz dwa notatniki a5 i a6 i jakoś lubię na takich małych formatach rysować. Nawet ostatnio se założyłem jeden szkicownik pod lewą rękę :p i się bawie, śmiesznie na początku ręka reagowała krechy nie mogłem prostej postawić :p, ale już trochę wyćwiczyłem i stateczki właśnie lewą robiłem :) Jak będzie chwila to poskanuje ze szkicowników i wrzucę..
Napisano 28 Kwiecień 201410 l Cześć! Ja się kompletnie nie znam, ale chciałem tylko napisać, że wszystkie Twoje prace robią na mnie super wrażenie, a ten samolot w hangarze to jest po prostu majstersztyk! Pozdrawiam i czekam na więcej:)
Napisano 29 Kwiecień 201410 l Jaki koleś, jeszcze lewą ręką rysuje :P WWWoj, a powiedz, używasz jakichś linijek w swoich szkicach?
Napisano 29 Kwiecień 201410 l To było lewą ręką? :O WOW! Chętnie bym zobaczył kilka stron z tego "lewego" szkicownika. Moja ulubiona praca to ta z samolotem, jest cos w tym zestawieniu kolorów co sprawia że cholerną przyjemność mi sprawia patrzenie na to :)
Napisano 30 Kwiecień 201410 l Autor tymko, ActualRobot, SbN, EthicallyChallenged: Dzięki Wielkie!! Linijki nie używam, gumki tak, chociaż staram się mniej używać, dostałem niedawno w prezencie wieczny ołówek, którego nie da się wymazać, i czasem nim trenuje :) Wrzucam przykładowe szkice z notatników, głównie postaci, bo to moja słabsza strona i głównie to trenuje ostatnio, wszystko bez refek tez więc różnie wychodzi: lewa ręka a5: imagen prawa a6: imag obie razem a4: share image Edytowane 14 Maj 201410 l przez WWWoj
Napisano 1 Maj 201410 l Autor Tomasz G: Dzięks! SbN: thanks, nie daję lekcji, ale sam bym wziął chętnie :p
Napisano 21 Maj 201410 l Autor Jedno szybkie kij wie co lewą xD i jeden bardziej trochę wysiedziany w temacie mundialu Edytowane 20 Czerwiec 201410 l przez WWWoj
Napisano 22 Maj 201410 l Autor Dziękować bardzo :) Wrzucam jeszcze wersje bez blura i napisów na piłce, bo nie wiem czy są szczególnie trafione: Edytowane 20 Czerwiec 201410 l przez WWWoj
Napisano 22 Maj 201410 l blur był spoko, napis zdradzał juz polityczne zaangażowanie więc to zalży od Ciebie. Mi osobiście bardzo podpasowała cała praca w poprzedniej wersji. Siatkę z palca czy na patencie?
Napisano 22 Maj 201410 l Autor olaf: dzięki! ee tam jest tylko data i podpis :p więc nie wiem czemu polityczne :) Siatka z palca lekko zblurowana (ale to się prosto robi jak używasz maskowania warstwy, najpierw na czarno kształt, potem zaznaczenie go, wypełnienie jasnym kolorem na nowej warstwie, maska i wycieranie i idzie raz dwa) :) wszystko z palca generalnie :)
Napisano 20 Czerwiec 201410 l Autor Takiego tybetańskiego smoka listonosza ostatnio namaziałem w wolnej chwili. Edytowane 20 Czerwiec 201410 l przez WWWoj
Napisano 20 Czerwiec 201410 l Super! Brakuje mi takich tematów nieoklepanych. Świetnie wygląda. Mam takie przeczucię, że się nieźle narobiłeś u góry kadru, co?
Napisano 20 Czerwiec 201410 l Autor Dzieki! Zdecydowanie więcej się narobiłem z twarzami, mimo, że nie wygląda, to jednak była dla mnie masakra, bo na co dzień nie maluję takich rzeczy raczej. Góra w miarę sprawnie poszła, ale też troche dziubania było.
Napisano 20 Czerwiec 201410 l Dziękować bardzo :) Wrzucam jeszcze wersje bez blura i napisów na piłce, bo nie wiem czy są szczególnie trafione: Od razu skojarzyło mi się z "THE ANIMATRIX: KID'S STORY" Bardzo mi się podoba!
Napisano 20 Czerwiec 201410 l Ten ostatni wygląda na niezłą dłubaninę, a mimo to nie jest "wymęczony". Od dawna jestem Twoim fanem ;)
Napisano 13 Lipiec 201410 l Autor I troche bardziej dopracowana pani z bagietkami :) Edytowane 13 Lipiec 201410 l przez WWWoj