nielot007 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 kome--> hehe nie pekaj ja na probnej mialem 20% (czyli tez nie zdalem) a na normalnej juz zdalem :D u mnie kolo na probnej mial 6% i sie przepisal (czyli zmienil przdmiot) ale nie pekaj zdasz ;P :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marduk Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 Mnie tam próbne matury jakośnie zraziły... u nas w szkole nie było osoby któraby np. matmy nie zdała. Podstawowa byłą dosyć prosta ...- żeby nie było ja tam miałem 79% a jestem zagrożony na półrocze...heh, ale po prostu taką szkołę sobie wybrałem :P. Z rozszerzonej juz gorzej, ale jak zobaczyłem zadania to zacząłem moze ze trzy i wyszedłem. Nam odrazu kobita zapowiedziała, że na prawdziwej powinny być trudniejsze zadania... a jesli nawet nie to - bardziej pracochłonne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 to dobre, ze majca prosta.... :) w tym roku ponbijam sobie pkty :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 16 Styczeń 2006 Share Napisano 16 Styczeń 2006 to moze teraz ja..zdawalem maturke w zeszlym roku..nowa oczywiscie...i to w wieszosci jest sciema..przedewszytkim ustne...moze nei z anglika..bo zadaja pytania..ale obrazki sa z pozoru latwe jak np..ktos na zakupach itp...ale polski to sciema:D...babka od polaka nad jechala jak nie wiem i starszyla cos o 20 minutach a tu kiks...jak odpowiadalem to nie wiem czy z 14 bylem...nikt mnei nie sluchal...jedna nauczycielk a wokno patrzyla druga cos czytala...a 3 w paznokciach dlubala:D...a nakoniec bo mialem temat...motyw milosci i smierci na przestrzeni epok...zadalyt mi pytanie...jak postrzegam milosc w dzisiejszych czasach...:p..fakt mialem tylko 14 punktow...ale duza zasluga w tym 2 z polaka na koniec:/...tak czy siak..jak powiecie to juz jest dobrze...:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaNTOMAS Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Siema Oto co ja zdaję: Polski -> rozszerzony Angielski pisemny -> rozszerzony Angielski ustny -> podstawowy Matematyka (obowiązkowy) -> rozszerzony Informatyka -> nie ma opcji Powodzenia innym życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 ej to ja tobie raczej zycze powodzenia:D...jak mozna zdawac polaka na rozszerzonym:rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 ej jaka nendza:/ ..... Polski podstawowy - 55% Angielski podstawowy - 90% Angielski rozszerzony - 55% Matma podstawowa 34% Matma rozszerzona - jeszcze nie wiem No i gdzie ja sie dostane na studia:/ Ale na głównej i tak lepiej napisze:D BTW Marduk - niezły rzeźnik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 ej no, matma nie byla trudna ale trzeba sie bylo pouczyc. czego niestety nie zrobilem ;). wiec finalnie nie mam co narzekac chyba polski 65 ang. podst 95 ang. rozszrz 85 matma podst. 83 matma rozszrz. 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 czemu zawsze polski wychodzi najgorzej?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 najgorzej? ja jestem kontent z tego wyniku ;). tak to jest jak sie w zyciu nie czytalo chlopow i pisze na ten temat wypracowanie. ale tak wlasciiwe to bardzo trudno jest dostac ponad 10 z rozwiniecia tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 15 za rozwinięcie tematu, reszta tragicznie :D tez pisałem chłopów i też ich nie czytałem :] darkelf - nie przygotowywałes się i otrzymałeś 83% z matmy ? :O To u mnie najlepszy wynik z podstawowej to było 63% i dostał to kumpel który jest naprawde biegły w matematyce (chyba przeszedł do etapu wojewodzkiego na olimpiadzie). Jednym słowem niezły z Ciebie rzeźnik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 czy ja wiem czy rzeznik, u mnie dwoch mialo 90 z podst i 80 z rozszerzenia. ale z jednej rzeczy jestem dumny - znalazlem pierwiastek z jakiejs pieciocyfrowej delty bez kalkulatora :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 a ja jestem z jednej rzeczy tez dumny - w zadaniu w którym facet na urodzinach przechwala się swoim wiekiem ( podajze trzecie podst.) to wyszło mi ze gośc miał 10 lat i taką dałem odpowiedź - no szczyt kretynizmu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 hah :D ja zda...ć :> chce z polskiego, angielski no problemo :) no i z matmy :> sprobuje :/. no wiec : D z probnej z pl mialem 30% :D fart :), ang 76% pods. II arkusz 20%. a na matme nie poszedlem :) bo nie moglem wstac po snowboardzie :) i spalem : D. hah :D najlepsze jest to ze na polrocze mam banke z matmy :> no i reszta maturzystow... z matmy nikt nie zdal w klasie : D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 10 Luty 2006 Share Napisano 10 Luty 2006 qrde ja dopiero w 1 lo, myslalem zawsze ze pojde w strone informatyki, ale okazoje sie ze wszystkie moje zainteresowania idą w kierunku humanistycznym, nawet robiąc grafike nie kieroje sie jakimis prostymi, wymierzonymi bryłami, tylko wszystko raczej robie spontanicznie... POLSKI,HISTORIA[ROZ],WOS,ANGIELSKI[ROZ], nie wiem czy cos tam jeszcze , ale na pewno jeszcze zmienie zdanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Heh jak tak kazdy wypisal to i ja wypisze ;] Polski podst. - 53% - opisalem sie jak glupi na temat chlopow, ale mojej polonistce nie podobal sie styl w jakim pisalem, wiec mi uciela punkty ;| Ang podst. - 96% - ale wstyd ;P Ang roz. - 72% - tez wstyd ;] Mat podst. - 42% xDDD Mat roz. - 10% xDDDDD - ciesze sie z tych 10%, bo duza liczba osob bieglejszych w matmie miala po 6-8% xDDDD Ale na maturce w maju bedzie lepiej prosze panstwa :). Pozamiatamy, ze az milo ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 Nikon To tak jak ja...tylko ja nad Wosem sie nie zastanawialem jeszcze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 na próbnej miałem Polski podstawowy:51% Polski rozszerzony: 32% Matma podstawowa:70% Matma rozszerzona: 49% Angielski dwujęzyczny: 82%:) I właśnie te przedmioty oczywiście będę zdawał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Luty 2006 Share Napisano 11 Luty 2006 W klasie miałem kumpla, który miał 100 z pdst i 100 z rozszerzonej z matmy! Hehe, matura to pikuś przy sesji :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powelt Napisano 17 Luty 2006 Share Napisano 17 Luty 2006 M@Ti czyż byś miał całki na myśli:>:P Biedactwa w LO nie mają pojęcia z czym to się je i dlaczego wszyscy się modlą o -3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Pozwole sobie odswiezyc ;D pol - 58%, mat podst. - 50% mat roz. - 34%, ang podst. - 98% ang roz. - 76% Z matmy rozwiazalem poprawnie tylko 3 zadania na 10, a tutaj 50% xD Wroclawie uwazaj, nadchodze ;D! ;] A Wy jak pozdawaliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Knysha: gratsy. teraz masz najdłuższe wakacje w życiu :) Wroclawie uwazaj, nadchodze ;D! ;] a to już wiem, czemu tak szybko zamknęli wszystkie ogródki piwne na rynku :] czekamy, czekamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Ha :D a u nas serwis do sprawdzania wynikow dziala, ale... nikomu nie dzialaja hasla ktore przekazalo nam OKE :D ... To wszystko przez Romana... Roman musi odejsc. Edit: Poszlo. pol - 49% (LOL, probna 70% :|, dobrze ze to najmniej wazne ;]) mat podst - 96% mat roz - 60% ang podst - 96% ang roz - 66% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 och mada faka to Ty ja taki głąb? :D polski - 51% matma pods - 78% matma rozsz - 16 % (:P) ang podst - 90% ang rozsz - 50 % Teraz tylko sie na arch dostac...w co szczerze wątpię ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 gratuluje zdanych matur..... dziwi mnei tylko ilosc nie zdanych, belfry sie obijaly czy jak? to te madre psory juz w peirwszy rok nei kumali kto sie nei nada? cos tam musi byc nei tak :) skoro wyszlo jak zawsze... zeby po swiecie pisali o zalmaniu systemu polskiej edukacji? i co ciekawsze wcale nikt nie psioczy na Romka, chyba tylko mlodziez ma zludzenia ze od ministra edukacji to zalezy w edukacji cokolwiek, sytuacja w oswiacie zalezy tylko i wylacznie od kuratoriow (gdzie zmian nei ma od 2 pokolen) i pieniedzy, o ile z pieneidzmi wiadomo jak jest, to czasem warto sprawdzic kto pracuje w kuratorium (i dlaczego wyglada to jak poczet dynastyczny); przy wyborze uczelni zaznaczam, ze matura ktora zdaliscie uprawnia rowneiz do studiow w inych krajach, neiktore z nich zdrowo Was dofinansuja za to ze zechcecie tam studiowac (starczy na normalne zycie a co sprytniejsi jeszcze odloza) i warunki nauki proponuja tez w sensownie wyposazonych, nieprzepelnionych osrodkach :) no chyba ze jestescie wychowanie patriotycznie (jak ja) to przepraszam ze wspominam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 vv3k70r - podobno uczniowie technikow i szkol policealnych pozanizali wyniki, ale teraz mi to wisi - zdalem, wiec luz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 to i ja się "pochwalę" moimi wynikami :P polski - 57% angielski - 91% geografia - 66% w rozszerzone się nie bawiłem bo po co :P :D Gratuluje wszystkim co zdali !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Jak to jest z tym systemem sprawdzania wyników? W sumie to dopiero wczoraj dowiedziałem się, że coś takiego w ogole jest....no i musze czekać przynjamniej do 14:00 - oby tylko polski zaliczyć:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 A w mojej szkole dopiero jutro będą :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 http://www.oke.waw.pl/assets/matura/2006/statystyki/zdawalnosc.pdf lica uzupełniające miały 27% zdawalności :D. ogólniaki okolo 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 gratki dla wszystkich ktorzy zdali :) mf--> no no kujon ;P ciekawe czy ktos kto nie zda sie przyzna :) knysha--> to jak idziesz do tej "szkoly" we wrocku co kiedys pisales ?? javor--> hehe tez nie zdawalem rozsz. bo po co :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Gratulacje dla tych co zdali. A to, że najgorzej pozdawali ci z techników itd...no cóz- nie ma się co dziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 ok ok :/ głupia szkoła już mam wyniki :D ustny pol: 75% ustny ang 80% matematyka podst: 94% matematyka rozsz: 56% polski : 67% angielski podstawowy:90% angielski rozszerzony: 47% infa: 45% Pozdro for aaaaallll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziamka Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 matematyka podst: 86% matematyka rozsz: 76% polski : 50% angielski podstawowy:92% angielski rozszerzony: 86% Mogło być lepiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 nielot - yeap, wlasnie wypelniam podanie na ich stronie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 albo w tym roku matura byla latwiejsza albo kujony z was;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.funky Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 polski i ang ustny po 100% polski pisemny 81% matma podst. 90%, rozsz. 32% angielski podst. 96%, rozsz. 79% fizyka podst. 68% i 42% rozsz. z matmy moglo byc lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Dziamka: Już jest dobrze dostaniemy sie (:P) Knysha: co tampotrzeba we Wro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kengi Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 wszystkim ktorzy mieli powyzej 85% z matmy gratuluje, reszta sie nie liczy. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 jak wszyscy, to wszyscy;) polski i ang ustny po 100% polski pisemny 67% matma podst. 94%, rozsz. 86% angielski podst. 100%, rozsz. 86% fizyka podst. 82% i 74% rozsz. I pozostaje czekac do 21 lipca, bo PG w tym roku nie chce podać wczesniej punktacji z egzaminu na architekture;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 no to tak Polak 46% (mialo byc zdane i jest:P) Anglik podst 85% roz 63% (mialo byc ciut lepiej :P) Matma podst 82% roz 48 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Czuje się taaaaki mały :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 kozioo - wymiatasz :) Hehe, ja Wam powiem tyle - zgłosiłem się w tym roku na poprawkę z matmy (oba) i fizy (rozszerzony), ale miałem koło dzień wcześniej i niespecjalnie miałem czas się uczyć (: Hehe, najśmieszniejsze jest to, że wynik poprawiłem bez >ŻADNEGO Dobra, to czas się pochwalić: :P Z zeszłego roku: polak: 89% (pdst) angol: 97% (pdst) i 79% (rozszerzony) - nie ściągałem wypracowania, a praktycznie tylko na nim dużo straciłem :P Więc mogło być lepiej (: fiza: 90% (pdst) i ..chyba 38% (rozszerzony) - zaskoczyła nas trochę maturka - spodziewałem się bardziej teorii i nie takich zadań matma: 78% (pdst) i 54% (rozszerzony) Z tego :) matma: 98% (pdst) - uwalili mi punkta na zadaniu z rurkami, chociaż nie wiem dlaczego!? :( Zadania ze zmiennymi można było zrobić w kilku linijkach, tutaj wystarczyło tylko MYŚLEĆ. Tak, jak pisałem KOMPLETNIE bez przygotowania da się to napisać. Myślę, ze już zostawię sobie taki wynik (: W sumie satysfakcjonuje mnie, chociaż czuję niedosyt, że urwali mi za jakąś pierdołę 1 punkta - mogło być na okrągło (: 74% (rozszerzony) - no i nie wiem co o tym myśleć (: Nie pamiętałem dowodu indukcją matematyczną, więc sobie odpuściłem to zadanko (: Ponoć było najłatwiejsze :P I nie zrobiłem zadania 17tego.. z reszty max (urwali mi tam gdzieś jeszcze punkta). fiza: nie podszedłem do egzaminu, bo miałem następne koło w ten sam dzień (: Panie i panowie - to daje do myślenia :) W polsce system nauczania nie jest zły, ale nie uczy się myślenia, a później wymaga się go na maturze. I teraz mogę napisać z czystym sumieniem - wyniki zawdziczam studiom. Ale studia nie dały mi narzędzi do rozwiązania zadań w postaci wzorów - studia nauczyły mnie korzystać z tablic i myśleć!! Myślenia nie nauczycie się w szkole średniej, więc nie ma co sobie zaprzątać głowy ryciem na maksa. Do zdania egzaminu z matmy wystarczy wam arkusz, czarny długopis, tablice i MYŚLENIE!! khe, khe, z pozdrowieniami od dziadka M@Tiego dla wszystkich tegorocznych maturzystów :) Gratuluje chłopaki, że wszystko zdane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Yeah, zdałem:), wyniki z grubsza takie, na jakie liczyłem: Polski: ustny 90% podstawowy 53% rozszerzony 40% Angielski: poziom dla klas dwujęzycznych 85% ustny 80% Matematyka podstawowy 90% rozszerzony 68% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 MaGuu nie jestes sam :P polski: ustny: 80% pisemny: 46% angielski: usny: 85% pisemny 96% matematyka: podstawowa: 68% rozszerzona: 14% ps. a może Ci co zdawali egzamin zawodowy też napiszą jak im poszedł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 a może Ci co zdawali egzamin zawodowy też napiszą jak im poszedł :P a Ty pisałeś? z czego elektronika, mechanika, ekonomia? bo jestem ciekawy jak to poszło, ale nie zapowiadało się dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 ja pisalem z elektroniki :) praktyczny to chyba średnio mi poszedl, ale z teoretycznego powinienem miec 40 na 50 pkt. z czescie elektronicznej i 20 na 20 z ekonomicznej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 ja za rok pisze też z elektroniki, wczoraj widziałem pyatnia, sie zdziwiłem troche :/ tam są takie rzeczy o których nam nawet nie wspominali, zwłaszcza o RTV i bezpieczeństwie:/ może w czwartej klasie nas tego będą uczyć, ale dużo tego. A z praktycznego naprawde trzeba mieć 75%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 czy nikt tu naprawde nie zdawał niemieckiego?! wszyscy tylko angielski i angielski :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 A Historię? Wszyscy z matmy...ktoś historii nie zdawał? Nie lubicie Historii? Wszyscy promują nauki ścisłe? A mówią, że nasz kraj humanistów wychowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi