Napisano 16 Styczeń 200619 l kome--> hehe nie pekaj ja na probnej mialem 20% (czyli tez nie zdalem) a na normalnej juz zdalem :D u mnie kolo na probnej mial 6% i sie przepisal (czyli zmienil przdmiot) ale nie pekaj zdasz ;P :D hehe
Napisano 16 Styczeń 200619 l Mnie tam próbne matury jakośnie zraziły... u nas w szkole nie było osoby któraby np. matmy nie zdała. Podstawowa byłą dosyć prosta ...- żeby nie było ja tam miałem 79% a jestem zagrożony na półrocze...heh, ale po prostu taką szkołę sobie wybrałem :P. Z rozszerzonej juz gorzej, ale jak zobaczyłem zadania to zacząłem moze ze trzy i wyszedłem. Nam odrazu kobita zapowiedziała, że na prawdziwej powinny być trudniejsze zadania... a jesli nawet nie to - bardziej pracochłonne.
Napisano 16 Styczeń 200619 l to moze teraz ja..zdawalem maturke w zeszlym roku..nowa oczywiscie...i to w wieszosci jest sciema..przedewszytkim ustne...moze nei z anglika..bo zadaja pytania..ale obrazki sa z pozoru latwe jak np..ktos na zakupach itp...ale polski to sciema:D...babka od polaka nad jechala jak nie wiem i starszyla cos o 20 minutach a tu kiks...jak odpowiadalem to nie wiem czy z 14 bylem...nikt mnei nie sluchal...jedna nauczycielk a wokno patrzyla druga cos czytala...a 3 w paznokciach dlubala:D...a nakoniec bo mialem temat...motyw milosci i smierci na przestrzeni epok...zadalyt mi pytanie...jak postrzegam milosc w dzisiejszych czasach...:p..fakt mialem tylko 14 punktow...ale duza zasluga w tym 2 z polaka na koniec:/...tak czy siak..jak powiecie to juz jest dobrze...:p
Napisano 19 Styczeń 200619 l Siema Oto co ja zdaję: Polski -> rozszerzony Angielski pisemny -> rozszerzony Angielski ustny -> podstawowy Matematyka (obowiązkowy) -> rozszerzony Informatyka -> nie ma opcji Powodzenia innym życzę!
Napisano 21 Styczeń 200619 l ej to ja tobie raczej zycze powodzenia:D...jak mozna zdawac polaka na rozszerzonym:rolleyes:
Napisano 21 Styczeń 200619 l ej jaka nendza:/ ..... Polski podstawowy - 55% Angielski podstawowy - 90% Angielski rozszerzony - 55% Matma podstawowa 34% Matma rozszerzona - jeszcze nie wiem No i gdzie ja sie dostane na studia:/ Ale na głównej i tak lepiej napisze:D BTW Marduk - niezły rzeźnik :D
Napisano 21 Styczeń 200619 l ej no, matma nie byla trudna ale trzeba sie bylo pouczyc. czego niestety nie zrobilem ;). wiec finalnie nie mam co narzekac chyba polski 65 ang. podst 95 ang. rozszrz 85 matma podst. 83 matma rozszrz. 40
Napisano 22 Styczeń 200619 l najgorzej? ja jestem kontent z tego wyniku ;). tak to jest jak sie w zyciu nie czytalo chlopow i pisze na ten temat wypracowanie. ale tak wlasciiwe to bardzo trudno jest dostac ponad 10 z rozwiniecia tematu.
Napisano 22 Styczeń 200619 l 15 za rozwinięcie tematu, reszta tragicznie :D tez pisałem chłopów i też ich nie czytałem :] darkelf - nie przygotowywałes się i otrzymałeś 83% z matmy ? :O To u mnie najlepszy wynik z podstawowej to było 63% i dostał to kumpel który jest naprawde biegły w matematyce (chyba przeszedł do etapu wojewodzkiego na olimpiadzie). Jednym słowem niezły z Ciebie rzeźnik :D
Napisano 22 Styczeń 200619 l czy ja wiem czy rzeznik, u mnie dwoch mialo 90 z podst i 80 z rozszerzenia. ale z jednej rzeczy jestem dumny - znalazlem pierwiastek z jakiejs pieciocyfrowej delty bez kalkulatora :P.
Napisano 22 Styczeń 200619 l a ja jestem z jednej rzeczy tez dumny - w zadaniu w którym facet na urodzinach przechwala się swoim wiekiem ( podajze trzecie podst.) to wyszło mi ze gośc miał 10 lat i taką dałem odpowiedź - no szczyt kretynizmu :/
Napisano 10 Luty 200619 l hah :D ja zda...ć :> chce z polskiego, angielski no problemo :) no i z matmy :> sprobuje :/. no wiec : D z probnej z pl mialem 30% :D fart :), ang 76% pods. II arkusz 20%. a na matme nie poszedlem :) bo nie moglem wstac po snowboardzie :) i spalem : D. hah :D najlepsze jest to ze na polrocze mam banke z matmy :> no i reszta maturzystow... z matmy nikt nie zdal w klasie : D.
Napisano 10 Luty 200619 l qrde ja dopiero w 1 lo, myslalem zawsze ze pojde w strone informatyki, ale okazoje sie ze wszystkie moje zainteresowania idą w kierunku humanistycznym, nawet robiąc grafike nie kieroje sie jakimis prostymi, wymierzonymi bryłami, tylko wszystko raczej robie spontanicznie... POLSKI,HISTORIA[ROZ],WOS,ANGIELSKI[ROZ], nie wiem czy cos tam jeszcze , ale na pewno jeszcze zmienie zdanie...
Napisano 11 Luty 200619 l Heh jak tak kazdy wypisal to i ja wypisze ;] Polski podst. - 53% - opisalem sie jak glupi na temat chlopow, ale mojej polonistce nie podobal sie styl w jakim pisalem, wiec mi uciela punkty ;| Ang podst. - 96% - ale wstyd ;P Ang roz. - 72% - tez wstyd ;] Mat podst. - 42% xDDD Mat roz. - 10% xDDDDD - ciesze sie z tych 10%, bo duza liczba osob bieglejszych w matmie miala po 6-8% xDDDD Ale na maturce w maju bedzie lepiej prosze panstwa :). Pozamiatamy, ze az milo ^^
Napisano 11 Luty 200619 l na próbnej miałem Polski podstawowy:51% Polski rozszerzony: 32% Matma podstawowa:70% Matma rozszerzona: 49% Angielski dwujęzyczny: 82%:) I właśnie te przedmioty oczywiście będę zdawał.
Napisano 11 Luty 200619 l W klasie miałem kumpla, który miał 100 z pdst i 100 z rozszerzonej z matmy! Hehe, matura to pikuś przy sesji :p
Napisano 17 Luty 200619 l M@Ti czyż byś miał całki na myśli:>:P Biedactwa w LO nie mają pojęcia z czym to się je i dlaczego wszyscy się modlą o -3.
Napisano 11 Lipiec 200618 l Pozwole sobie odswiezyc ;D pol - 58%, mat podst. - 50% mat roz. - 34%, ang podst. - 98% ang roz. - 76% Z matmy rozwiazalem poprawnie tylko 3 zadania na 10, a tutaj 50% xD Wroclawie uwazaj, nadchodze ;D! ;] A Wy jak pozdawaliscie?
Napisano 11 Lipiec 200618 l Knysha: gratsy. teraz masz najdłuższe wakacje w życiu :) Wroclawie uwazaj, nadchodze ;D! ;] a to już wiem, czemu tak szybko zamknęli wszystkie ogródki piwne na rynku :] czekamy, czekamy :)
Napisano 11 Lipiec 200618 l Ha :D a u nas serwis do sprawdzania wynikow dziala, ale... nikomu nie dzialaja hasla ktore przekazalo nam OKE :D ... To wszystko przez Romana... Roman musi odejsc. Edit: Poszlo. pol - 49% (LOL, probna 70% :|, dobrze ze to najmniej wazne ;]) mat podst - 96% mat roz - 60% ang podst - 96% ang roz - 66%
Napisano 11 Lipiec 200618 l och mada faka to Ty ja taki głąb? :D polski - 51% matma pods - 78% matma rozsz - 16 % (:P) ang podst - 90% ang rozsz - 50 % Teraz tylko sie na arch dostac...w co szczerze wątpię ;)
Napisano 11 Lipiec 200618 l gratuluje zdanych matur..... dziwi mnei tylko ilosc nie zdanych, belfry sie obijaly czy jak? to te madre psory juz w peirwszy rok nei kumali kto sie nei nada? cos tam musi byc nei tak :) skoro wyszlo jak zawsze... zeby po swiecie pisali o zalmaniu systemu polskiej edukacji? i co ciekawsze wcale nikt nie psioczy na Romka, chyba tylko mlodziez ma zludzenia ze od ministra edukacji to zalezy w edukacji cokolwiek, sytuacja w oswiacie zalezy tylko i wylacznie od kuratoriow (gdzie zmian nei ma od 2 pokolen) i pieniedzy, o ile z pieneidzmi wiadomo jak jest, to czasem warto sprawdzic kto pracuje w kuratorium (i dlaczego wyglada to jak poczet dynastyczny); przy wyborze uczelni zaznaczam, ze matura ktora zdaliscie uprawnia rowneiz do studiow w inych krajach, neiktore z nich zdrowo Was dofinansuja za to ze zechcecie tam studiowac (starczy na normalne zycie a co sprytniejsi jeszcze odloza) i warunki nauki proponuja tez w sensownie wyposazonych, nieprzepelnionych osrodkach :) no chyba ze jestescie wychowanie patriotycznie (jak ja) to przepraszam ze wspominam :)
Napisano 11 Lipiec 200618 l vv3k70r - podobno uczniowie technikow i szkol policealnych pozanizali wyniki, ale teraz mi to wisi - zdalem, wiec luz ;]
Napisano 11 Lipiec 200618 l to i ja się "pochwalę" moimi wynikami :P polski - 57% angielski - 91% geografia - 66% w rozszerzone się nie bawiłem bo po co :P :D Gratuluje wszystkim co zdali !!!
Napisano 11 Lipiec 200618 l Jak to jest z tym systemem sprawdzania wyników? W sumie to dopiero wczoraj dowiedziałem się, że coś takiego w ogole jest....no i musze czekać przynjamniej do 14:00 - oby tylko polski zaliczyć:P
Napisano 11 Lipiec 200618 l http://www.oke.waw.pl/assets/matura/2006/statystyki/zdawalnosc.pdf lica uzupełniające miały 27% zdawalności :D. ogólniaki okolo 90%
Napisano 11 Lipiec 200618 l gratki dla wszystkich ktorzy zdali :) mf--> no no kujon ;P ciekawe czy ktos kto nie zda sie przyzna :) knysha--> to jak idziesz do tej "szkoly" we wrocku co kiedys pisales ?? javor--> hehe tez nie zdawalem rozsz. bo po co :D pozdro
Napisano 11 Lipiec 200618 l Gratulacje dla tych co zdali. A to, że najgorzej pozdawali ci z techników itd...no cóz- nie ma się co dziwić.
Napisano 11 Lipiec 200618 l ok ok :/ głupia szkoła już mam wyniki :D ustny pol: 75% ustny ang 80% matematyka podst: 94% matematyka rozsz: 56% polski : 67% angielski podstawowy:90% angielski rozszerzony: 47% infa: 45% Pozdro for aaaaallll
Napisano 11 Lipiec 200618 l matematyka podst: 86% matematyka rozsz: 76% polski : 50% angielski podstawowy:92% angielski rozszerzony: 86% Mogło być lepiej :P
Napisano 11 Lipiec 200618 l polski i ang ustny po 100% polski pisemny 81% matma podst. 90%, rozsz. 32% angielski podst. 96%, rozsz. 79% fizyka podst. 68% i 42% rozsz. z matmy moglo byc lepiej...
Napisano 11 Lipiec 200618 l Dziamka: Już jest dobrze dostaniemy sie (:P) Knysha: co tampotrzeba we Wro ?
Napisano 11 Lipiec 200618 l wszystkim ktorzy mieli powyzej 85% z matmy gratuluje, reszta sie nie liczy. :D
Napisano 11 Lipiec 200618 l jak wszyscy, to wszyscy;) polski i ang ustny po 100% polski pisemny 67% matma podst. 94%, rozsz. 86% angielski podst. 100%, rozsz. 86% fizyka podst. 82% i 74% rozsz. I pozostaje czekac do 21 lipca, bo PG w tym roku nie chce podać wczesniej punktacji z egzaminu na architekture;/
Napisano 11 Lipiec 200618 l no to tak Polak 46% (mialo byc zdane i jest:P) Anglik podst 85% roz 63% (mialo byc ciut lepiej :P) Matma podst 82% roz 48 %
Napisano 11 Lipiec 200618 l kozioo - wymiatasz :) Hehe, ja Wam powiem tyle - zgłosiłem się w tym roku na poprawkę z matmy (oba) i fizy (rozszerzony), ale miałem koło dzień wcześniej i niespecjalnie miałem czas się uczyć (: Hehe, najśmieszniejsze jest to, że wynik poprawiłem bez >ŻADNEGO Dobra, to czas się pochwalić: :P Z zeszłego roku: polak: 89% (pdst) angol: 97% (pdst) i 79% (rozszerzony) - nie ściągałem wypracowania, a praktycznie tylko na nim dużo straciłem :P Więc mogło być lepiej (: fiza: 90% (pdst) i ..chyba 38% (rozszerzony) - zaskoczyła nas trochę maturka - spodziewałem się bardziej teorii i nie takich zadań matma: 78% (pdst) i 54% (rozszerzony) Z tego :) matma: 98% (pdst) - uwalili mi punkta na zadaniu z rurkami, chociaż nie wiem dlaczego!? :( Zadania ze zmiennymi można było zrobić w kilku linijkach, tutaj wystarczyło tylko MYŚLEĆ. Tak, jak pisałem KOMPLETNIE bez przygotowania da się to napisać. Myślę, ze już zostawię sobie taki wynik (: W sumie satysfakcjonuje mnie, chociaż czuję niedosyt, że urwali mi za jakąś pierdołę 1 punkta - mogło być na okrągło (: 74% (rozszerzony) - no i nie wiem co o tym myśleć (: Nie pamiętałem dowodu indukcją matematyczną, więc sobie odpuściłem to zadanko (: Ponoć było najłatwiejsze :P I nie zrobiłem zadania 17tego.. z reszty max (urwali mi tam gdzieś jeszcze punkta). fiza: nie podszedłem do egzaminu, bo miałem następne koło w ten sam dzień (: Panie i panowie - to daje do myślenia :) W polsce system nauczania nie jest zły, ale nie uczy się myślenia, a później wymaga się go na maturze. I teraz mogę napisać z czystym sumieniem - wyniki zawdziczam studiom. Ale studia nie dały mi narzędzi do rozwiązania zadań w postaci wzorów - studia nauczyły mnie korzystać z tablic i myśleć!! Myślenia nie nauczycie się w szkole średniej, więc nie ma co sobie zaprzątać głowy ryciem na maksa. Do zdania egzaminu z matmy wystarczy wam arkusz, czarny długopis, tablice i MYŚLENIE!! khe, khe, z pozdrowieniami od dziadka M@Tiego dla wszystkich tegorocznych maturzystów :) Gratuluje chłopaki, że wszystko zdane :)
Napisano 11 Lipiec 200618 l Yeah, zdałem:), wyniki z grubsza takie, na jakie liczyłem: Polski: ustny 90% podstawowy 53% rozszerzony 40% Angielski: poziom dla klas dwujęzycznych 85% ustny 80% Matematyka podstawowy 90% rozszerzony 68%
Napisano 11 Lipiec 200618 l MaGuu nie jestes sam :P polski: ustny: 80% pisemny: 46% angielski: usny: 85% pisemny 96% matematyka: podstawowa: 68% rozszerzona: 14% ps. a może Ci co zdawali egzamin zawodowy też napiszą jak im poszedł :P
Napisano 11 Lipiec 200618 l a może Ci co zdawali egzamin zawodowy też napiszą jak im poszedł :P a Ty pisałeś? z czego elektronika, mechanika, ekonomia? bo jestem ciekawy jak to poszło, ale nie zapowiadało się dobrze...
Napisano 12 Lipiec 200618 l ja pisalem z elektroniki :) praktyczny to chyba średnio mi poszedl, ale z teoretycznego powinienem miec 40 na 50 pkt. z czescie elektronicznej i 20 na 20 z ekonomicznej :P
Napisano 12 Lipiec 200618 l ja za rok pisze też z elektroniki, wczoraj widziałem pyatnia, sie zdziwiłem troche :/ tam są takie rzeczy o których nam nawet nie wspominali, zwłaszcza o RTV i bezpieczeństwie:/ może w czwartej klasie nas tego będą uczyć, ale dużo tego. A z praktycznego naprawde trzeba mieć 75%?
Napisano 12 Lipiec 200618 l czy nikt tu naprawde nie zdawał niemieckiego?! wszyscy tylko angielski i angielski :/
Napisano 12 Lipiec 200618 l A Historię? Wszyscy z matmy...ktoś historii nie zdawał? Nie lubicie Historii? Wszyscy promują nauki ścisłe? A mówią, że nasz kraj humanistów wychowuje.