Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

kome--> hehe nie pekaj ja na probnej mialem 20% (czyli tez nie zdalem) a na normalnej juz zdalem :D

u mnie kolo na probnej mial 6% i sie przepisal (czyli zmienil przdmiot) ale nie pekaj zdasz ;P :D

hehe

• Odpowiedzi 298
  • Wyświetleń 24,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mnie tam próbne matury jakośnie zraziły... u nas w szkole nie było osoby któraby np. matmy nie zdała. Podstawowa byłą dosyć prosta ...- żeby nie było ja tam miałem 79% a jestem zagrożony na półrocze...heh, ale po prostu taką szkołę sobie wybrałem :P. Z rozszerzonej juz gorzej, ale jak zobaczyłem zadania to zacząłem moze ze trzy i wyszedłem.

Nam odrazu kobita zapowiedziała, że na prawdziwej powinny być trudniejsze zadania... a jesli nawet nie to - bardziej pracochłonne.

Napisano

to dobre, ze majca prosta.... :) w tym roku ponbijam sobie pkty :P ;)

Napisano

to moze teraz ja..zdawalem maturke w zeszlym roku..nowa oczywiscie...i to w wieszosci jest sciema..przedewszytkim ustne...moze nei z anglika..bo zadaja pytania..ale obrazki sa z pozoru latwe jak np..ktos na zakupach itp...ale polski to sciema:D...babka od polaka nad jechala jak nie wiem i starszyla cos o 20 minutach a tu kiks...jak odpowiadalem to nie wiem czy z 14 bylem...nikt mnei nie sluchal...jedna nauczycielk a wokno patrzyla druga cos czytala...a 3 w paznokciach dlubala:D...a nakoniec bo mialem temat...motyw milosci i smierci na przestrzeni epok...zadalyt mi pytanie...jak postrzegam milosc w dzisiejszych czasach...:p..fakt mialem tylko 14 punktow...ale duza zasluga w tym 2 z polaka na koniec:/...tak czy siak..jak powiecie to juz jest dobrze...:p

Napisano

Siema

Oto co ja zdaję:

Polski -> rozszerzony

Angielski pisemny -> rozszerzony

Angielski ustny -> podstawowy

Matematyka (obowiązkowy) -> rozszerzony

Informatyka -> nie ma opcji

Powodzenia innym życzę!

Napisano

ej to ja tobie raczej zycze powodzenia:D...jak mozna zdawac polaka na rozszerzonym:rolleyes:

Napisano

ej jaka nendza:/ .....

Polski podstawowy - 55%

Angielski podstawowy - 90%

Angielski rozszerzony - 55%

Matma podstawowa 34%

Matma rozszerzona - jeszcze nie wiem

No i gdzie ja sie dostane na studia:/ Ale na głównej i tak lepiej napisze:D

BTW Marduk - niezły rzeźnik :D

Napisano

ej no, matma nie byla trudna ale trzeba sie bylo pouczyc. czego niestety nie zrobilem ;).

wiec finalnie nie mam co narzekac chyba

polski 65

ang. podst 95

ang. rozszrz 85

matma podst. 83

matma rozszrz. 40

Napisano

najgorzej? ja jestem kontent z tego wyniku ;). tak to jest jak sie w zyciu nie czytalo chlopow i pisze na ten temat wypracowanie. ale tak wlasciiwe to bardzo trudno jest dostac ponad 10 z rozwiniecia tematu.

Napisano

15 za rozwinięcie tematu, reszta tragicznie :D tez pisałem chłopów i też ich nie czytałem :]

darkelf - nie przygotowywałes się i otrzymałeś 83% z matmy ? :O To u mnie najlepszy wynik z podstawowej to było 63% i dostał to kumpel który jest naprawde biegły w matematyce (chyba przeszedł do etapu wojewodzkiego na olimpiadzie). Jednym słowem niezły z Ciebie rzeźnik :D

Napisano

czy ja wiem czy rzeznik, u mnie dwoch mialo 90 z podst i 80 z rozszerzenia.

ale z jednej rzeczy jestem dumny - znalazlem pierwiastek z jakiejs pieciocyfrowej delty bez kalkulatora :P.

Napisano

a ja jestem z jednej rzeczy tez dumny - w zadaniu w którym facet na urodzinach przechwala się swoim wiekiem ( podajze trzecie podst.) to wyszło mi ze gośc miał 10 lat i taką dałem odpowiedź - no szczyt kretynizmu :/

Napisano

hah :D ja zda...ć :> chce z polskiego, angielski no problemo :) no i z matmy :> sprobuje :/. no wiec : D z probnej z pl mialem 30% :D fart :), ang 76% pods. II arkusz 20%. a na matme nie poszedlem :) bo nie moglem wstac po snowboardzie :) i spalem : D. hah :D najlepsze jest to ze na polrocze mam banke z matmy :> no i reszta maturzystow... z matmy nikt nie zdal w klasie : D.

Napisano

qrde ja dopiero w 1 lo, myslalem zawsze ze pojde w strone informatyki, ale okazoje sie ze wszystkie moje zainteresowania idą w kierunku humanistycznym, nawet robiąc grafike nie kieroje sie jakimis prostymi, wymierzonymi bryłami, tylko wszystko raczej robie spontanicznie...

POLSKI,HISTORIA[ROZ],WOS,ANGIELSKI[ROZ], nie wiem czy cos tam jeszcze , ale na pewno jeszcze zmienie zdanie...

Napisano

Heh jak tak kazdy wypisal to i ja wypisze ;]

Polski podst. - 53% - opisalem sie jak glupi na temat chlopow, ale mojej polonistce nie podobal sie styl w jakim pisalem, wiec mi uciela punkty ;|

Ang podst. - 96% - ale wstyd ;P

Ang roz. - 72% - tez wstyd ;]

Mat podst. - 42% xDDD

Mat roz. - 10% xDDDDD - ciesze sie z tych 10%, bo duza liczba osob bieglejszych w matmie miala po 6-8% xDDDD

Ale na maturce w maju bedzie lepiej prosze panstwa :). Pozamiatamy, ze az milo ^^

Napisano

na próbnej miałem

Polski podstawowy:51%

Polski rozszerzony: 32%

Matma podstawowa:70%

Matma rozszerzona: 49%

Angielski dwujęzyczny: 82%:)

I właśnie te przedmioty oczywiście będę zdawał.

Napisano

W klasie miałem kumpla, który miał 100 z pdst i 100 z rozszerzonej z matmy! Hehe, matura to pikuś przy sesji :p

Napisano

M@Ti czyż byś miał całki na myśli:>:P Biedactwa w LO nie mają pojęcia z czym to się je i dlaczego wszyscy się modlą o -3.

Napisano

Pozwole sobie odswiezyc ;D

pol - 58%,

mat podst. - 50%

mat roz. - 34%,

ang podst. - 98%

ang roz. - 76%

Z matmy rozwiazalem poprawnie tylko 3 zadania na 10, a tutaj 50% xD

Wroclawie uwazaj, nadchodze ;D! ;]

A Wy jak pozdawaliscie?

Napisano

Knysha: gratsy. teraz masz najdłuższe wakacje w życiu :)

Wroclawie uwazaj, nadchodze ;D! ;]

a to już wiem, czemu tak szybko zamknęli wszystkie ogródki piwne na rynku :]

czekamy, czekamy :)

Napisano

Ha :D a u nas serwis do sprawdzania wynikow dziala, ale... nikomu nie dzialaja hasla ktore przekazalo nam OKE :D ...

To wszystko przez Romana... Roman musi odejsc.

Edit:

Poszlo.

pol - 49% (LOL, probna 70% :|, dobrze ze to najmniej wazne ;])

mat podst - 96%

mat roz - 60%

ang podst - 96%

ang roz - 66%

Napisano

och mada faka to Ty ja taki głąb? :D

polski - 51%

matma pods - 78%

matma rozsz - 16 % (:P)

ang podst - 90%

ang rozsz - 50 %

Teraz tylko sie na arch dostac...w co szczerze wątpię ;)

Napisano

gratuluje zdanych matur..... dziwi mnei tylko ilosc nie zdanych, belfry sie obijaly czy jak? to te madre psory juz w peirwszy rok nei kumali kto sie nei nada? cos tam musi byc nei tak :) skoro wyszlo jak zawsze... zeby po swiecie pisali o zalmaniu systemu polskiej edukacji? i co ciekawsze wcale nikt nie psioczy na Romka, chyba tylko mlodziez ma zludzenia ze od ministra edukacji to zalezy w edukacji cokolwiek, sytuacja w oswiacie zalezy tylko i wylacznie od kuratoriow (gdzie zmian nei ma od 2 pokolen) i pieniedzy, o ile z pieneidzmi wiadomo jak jest, to czasem warto sprawdzic kto pracuje w kuratorium (i dlaczego wyglada to jak poczet dynastyczny);

przy wyborze uczelni zaznaczam, ze matura ktora zdaliscie uprawnia rowneiz do studiow w inych krajach, neiktore z nich zdrowo Was dofinansuja za to ze zechcecie tam studiowac (starczy na normalne zycie a co sprytniejsi jeszcze odloza) i warunki nauki proponuja tez w sensownie wyposazonych, nieprzepelnionych osrodkach :)

no chyba ze jestescie wychowanie patriotycznie (jak ja) to przepraszam ze wspominam :)

Napisano

vv3k70r - podobno uczniowie technikow i szkol policealnych pozanizali wyniki, ale teraz mi to wisi - zdalem, wiec luz ;]

Napisano

to i ja się "pochwalę" moimi wynikami :P

polski - 57%

angielski - 91%

geografia - 66%

w rozszerzone się nie bawiłem bo po co :P :D

Gratuluje wszystkim co zdali !!!

Napisano

Jak to jest z tym systemem sprawdzania wyników? W sumie to dopiero wczoraj dowiedziałem się, że coś takiego w ogole jest....no i musze czekać przynjamniej do 14:00 - oby tylko polski zaliczyć:P

Napisano

gratki dla wszystkich ktorzy zdali :)

mf--> no no kujon ;P

ciekawe czy ktos kto nie zda sie przyzna :)

knysha--> to jak idziesz do tej "szkoly" we wrocku co kiedys pisales ??

javor--> hehe tez nie zdawalem rozsz. bo po co :D

pozdro

Napisano

Gratulacje dla tych co zdali. A to, że najgorzej pozdawali ci z techników itd...no cóz- nie ma się co dziwić.

Napisano

ok ok :/ głupia szkoła już mam wyniki :D

ustny pol: 75%

ustny ang 80%

matematyka podst: 94%

matematyka rozsz: 56%

polski : 67%

angielski podstawowy:90%

angielski rozszerzony: 47%

infa: 45%

Pozdro for aaaaallll

Napisano

matematyka podst: 86%

matematyka rozsz: 76%

polski : 50%

angielski podstawowy:92%

angielski rozszerzony: 86%

Mogło być lepiej :P

Napisano

polski i ang ustny po 100%

polski pisemny 81%

matma podst. 90%, rozsz. 32%

angielski podst. 96%, rozsz. 79%

fizyka podst. 68% i 42% rozsz.

z matmy moglo byc lepiej...

Napisano

wszystkim ktorzy mieli powyzej 85% z matmy gratuluje, reszta sie nie liczy. :D

Napisano

jak wszyscy, to wszyscy;)

polski i ang ustny po 100%

polski pisemny 67%

matma podst. 94%, rozsz. 86%

angielski podst. 100%, rozsz. 86%

fizyka podst. 82% i 74% rozsz.

I pozostaje czekac do 21 lipca, bo PG w tym roku nie chce podać wczesniej punktacji z egzaminu na architekture;/

Napisano

no to tak

Polak 46% (mialo byc zdane i jest:P)

Anglik podst 85% roz 63% (mialo byc ciut lepiej :P)

Matma podst 82% roz 48 %

Napisano

kozioo - wymiatasz :)

Hehe, ja Wam powiem tyle - zgłosiłem się w tym roku na poprawkę z matmy (oba) i fizy (rozszerzony), ale miałem koło dzień wcześniej i niespecjalnie miałem czas się uczyć (: Hehe, najśmieszniejsze jest to, że wynik poprawiłem bez >ŻADNEGO

Dobra, to czas się pochwalić: :P

Z zeszłego roku:

polak: 89% (pdst)

angol: 97% (pdst) i 79% (rozszerzony) - nie ściągałem wypracowania, a praktycznie tylko na nim dużo straciłem :P Więc mogło być lepiej (:

fiza: 90% (pdst) i ..chyba 38% (rozszerzony) - zaskoczyła nas trochę maturka - spodziewałem się bardziej teorii i nie takich zadań

matma: 78% (pdst) i 54% (rozszerzony)

Z tego :)

matma: 98% (pdst) - uwalili mi punkta na zadaniu z rurkami, chociaż nie wiem dlaczego!? :( Zadania ze zmiennymi można było zrobić w kilku linijkach, tutaj wystarczyło tylko MYŚLEĆ. Tak, jak pisałem KOMPLETNIE bez przygotowania da się to napisać. Myślę, ze już zostawię sobie taki wynik (: W sumie satysfakcjonuje mnie, chociaż czuję niedosyt, że urwali mi za jakąś pierdołę 1 punkta - mogło być na okrągło (:

74% (rozszerzony) - no i nie wiem co o tym myśleć (: Nie pamiętałem dowodu indukcją matematyczną, więc sobie odpuściłem to zadanko (: Ponoć było najłatwiejsze :P I nie zrobiłem zadania 17tego.. z reszty max (urwali mi tam gdzieś jeszcze punkta).

fiza: nie podszedłem do egzaminu, bo miałem następne koło w ten sam dzień (:

Panie i panowie - to daje do myślenia :) W polsce system nauczania nie jest zły, ale nie uczy się myślenia, a później wymaga się go na maturze. I teraz mogę napisać z czystym sumieniem - wyniki zawdziczam studiom. Ale studia nie dały mi narzędzi do rozwiązania zadań w postaci wzorów - studia nauczyły mnie korzystać z tablic i myśleć!! Myślenia nie nauczycie się w szkole średniej, więc nie ma co sobie zaprzątać głowy ryciem na maksa. Do zdania egzaminu z matmy wystarczy wam arkusz, czarny długopis, tablice i MYŚLENIE!!

khe, khe, z pozdrowieniami od dziadka M@Tiego dla wszystkich tegorocznych maturzystów :) Gratuluje chłopaki, że wszystko zdane :)

Napisano

Yeah, zdałem:), wyniki z grubsza takie, na jakie liczyłem:

Polski:

ustny 90%

podstawowy 53%

rozszerzony 40%

Angielski:

poziom dla klas dwujęzycznych 85%

ustny 80%

Matematyka

podstawowy 90%

rozszerzony 68%

Napisano

MaGuu nie jestes sam :P

polski:

ustny: 80%

pisemny: 46%

angielski:

usny: 85%

pisemny 96%

matematyka:

podstawowa: 68%

rozszerzona: 14%

ps. a może Ci co zdawali egzamin zawodowy też napiszą jak im poszedł :P

Napisano
a może Ci co zdawali egzamin zawodowy też napiszą jak im poszedł :P

a Ty pisałeś? z czego elektronika, mechanika, ekonomia? bo jestem ciekawy jak to poszło, ale nie zapowiadało się dobrze...

Napisano

ja pisalem z elektroniki :)

praktyczny to chyba średnio mi poszedl, ale z teoretycznego powinienem miec 40 na 50 pkt. z czescie elektronicznej i 20 na 20 z ekonomicznej :P

Napisano

ja za rok pisze też z elektroniki, wczoraj widziałem pyatnia, sie zdziwiłem troche :/ tam są takie rzeczy o których nam nawet nie wspominali, zwłaszcza o RTV i bezpieczeństwie:/ może w czwartej klasie nas tego będą uczyć, ale dużo tego. A z praktycznego naprawde trzeba mieć 75%?

Napisano

czy nikt tu naprawde nie zdawał niemieckiego?! wszyscy tylko angielski i angielski :/

Napisano

A Historię? Wszyscy z matmy...ktoś historii nie zdawał? Nie lubicie Historii? Wszyscy promują nauki ścisłe? A mówią, że nasz kraj humanistów wychowuje.