December 20, 20168 yr Hahaha, usmialem sie, bardzo fajne :) A z ciekawosci, w czym to renderujecie i skladacie? Pozdr, P.
December 20, 20168 yr mam nadzieje,ze wszystkie eipzody lezą na biurkach inwestorów i trzymam kciuki, by większe plany rozblysly jak drzewko z animacji :)
December 20, 20168 yr Bardzo przyjemnie się to ogląda (jak z resztą wszystkie części), świetna robota!
December 20, 20168 yr super :) no myslalem ze wczesniejszej wersji nie uda sie przeskoczyc, mylilem sie :)
December 21, 20168 yr Rewelacyjne, wszystko tutaj gra, zarówno animacja, historia, jak i poziom czysto techniczny. Krótkie, konkretne, bardzo spójne, ma urok i trochę takiego, nie mam pojęcia, jak to określić... błysku (bardzo zabawna scenka, gdy uruchamia się alarm podczas kradzieży). Gratuluję i życzę powodzenia!
December 21, 20168 yr Trzyma poziom! Dobra robota i super klimat. To mi się chyba najbardziej podoba - główny bohater, programista. Trochę niszowy, dla "geeków" hehe.
December 21, 20168 yr Dzięki za mile komentarze, cieszymy się ze się podoba. Film powstał wraz z pomysłem w 2 tygodnie, wiec było dość ciasno ale udało się i o dziwo jest w miarę czytelny :) Pozdrawiam
January 9, 20178 yr Rownie fajne jak poprzednie. Az czlowiekowi zal ze nie potrafi animowac, bo chcialo by sie byc czescia takiego projektu:). Zrobicie jakiegos making of'a? Please :)