Napisano 9 Czerwiec 20177 l Witam, przedstawiam Wam mój najnowszy projekt do portfolio - Cyberpunk City Alley nad którym pracowałem od marca. Całość złożona i wyrenderowana w Unreal Engine 4. Uwielbiam motywy cyberpunk i chciałem uzyskać ten specyficzny klimat, mam nadzieje że mi się udało, dajcie znać co o tym sądzicie. link do projektu na Artstation - https://www.artstation.com/artwork/lnqZG Modelowanie w 3DS Max i Zbrush -> wypalanie normal map, materiały w Substance Painter 2 oraz Substance Designer -> render w Unreal Engine 4 Tutaj krótki cinematic na YouTube: Edytowane 9 Czerwiec 20177 l przez Vladimir
Napisano 9 Czerwiec 20177 l Widac ogom wlozonej pracy i serca. Bardzo dobre to, spokojnie mozna by wykorzystac w nie jednej grze AAA. Moze cos od Rocksteady Studios? Bardzo szybko pracujesz skoro tylko od Marca nad tym siedziales. Ile godzin dziennie?
Napisano 9 Czerwiec 20177 l Autor Dzięki, przeważnie siedziałem od popołudnia do 1:00-3:00 nad ranem :D ale nie zawsze
Napisano 9 Czerwiec 20177 l Swietne to! Rowniez optuje za frontem. BTW wszystkie assety sam wyksrobales?
Napisano 9 Czerwiec 20177 l Autor Swietne to! Rowniez optuje za frontem. BTW wszystkie assety sam wyksrobales? Dzięki, Tak wszystkie assety moje
Napisano 11 Czerwiec 20177 l jestem pod duzym wrazeniem, to ile w sumie assetow natrzaskales? tak na oko chociaz
Napisano 12 Czerwiec 20177 l Autor jestem pod duzym wrazeniem, to ile w sumie assetow natrzaskales? tak na oko chociaz Ciężko powiedzieć, nie liczyłem ale trochę tego będzie edit: na dniach będzie artykuł na 80lv, i tam opowiedziałem trochę o produkcji więc będziesz mógł rzucić okiem. Edytowane 12 Czerwiec 20177 l przez Vladimir
Napisano 12 Czerwiec 20177 l ogólnie bardzo spoko, ale jeśli mogę coś zasugerować to w tej kawiarence na początku mógłbyś dodać kilka nierówno położonych płytek (lekki gradient zamiast solid coloru w designerze) i zrobił bym zwykłego boxa o rozmiarach takiej białej płytki który korzystał by z tej samej tekstury i powrzucał gdzieniegdzie żeby całkowicie usunąć wrażenie tilingu w 4 sekundzie filmu widać trochę że to się tiluje, a tak to mógłbyś "tanio" się go pozbyć. Ogólnie praca zajebista, tak trzymaj :)
Napisano 12 Czerwiec 20177 l Kurcze szacun, ze zrobilem to calkowicie sam(wszystkie assety) i tempo tez masz dobre. Niezle to sobie wykminiles, teraz pewnie zgarnie Cie CD Projekt do roboty przy Cyberpunku ;)
Napisano 12 Czerwiec 20177 l Rewelacja! Świetna pracka, super klimat, mega szacun. Pomarudziłabym troszkę przy materiałach, ale to przy całości nie ma znaczenia.
Napisano 13 Czerwiec 20177 l Może cię wezmą do robienia assetów do łowcy androidów 3;) Jest swietnie.
Napisano 13 Czerwiec 20177 l Praca robi na mnie ogromne wrażenie nie tylko pod względem technicznym i estetycznym. A dużo sci-fi widziałem. Zasłużony front.
Napisano 13 Czerwiec 20177 l Również bardzo lubię cyberpunkowy klimat i tu jest on oddany świetnie. Super robota.