ArTooRo Napisano 15 Październik 2017 Share Napisano 15 Październik 2017 (edytowane) Czołem, zamieszczam swojego pierwszego reela podsumowującego mój aktualny modelerski dorobek :) Użyty soft to Maya, 3ds Max, Zbrush, Marvellous Designer i Photoshop. https://vimeo.com/238270414/artooro Vimeo: Youtube: Pozdrawiam Artur Edytowane 19 Październik 2017 przez ArTooRo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 15 Październik 2017 Share Napisano 15 Październik 2017 miazga, gratulacje projektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 19 Październik 2017 Autor Share Napisano 19 Październik 2017 Dzięki serdeczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Październik 2017 Share Napisano 19 Październik 2017 genialne. nie skomentowałem, bo sie zajalem czyms innym po obejrzeniu, ale wszystko koks, powodzenia w robocie i lepszego stanowiska zycze (wyzszego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
natas Napisano 19 Październik 2017 Share Napisano 19 Październik 2017 szczena opada pozazdrościć projektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Październik 2017 Share Napisano 19 Październik 2017 widzę tylko miniaturkę w poście. zniknął link, czy mam błędy przeglądarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 19 Październik 2017 Autor Share Napisano 19 Październik 2017 olaf, natas - Dzięki wielkie :) polka dot - sprawdziłem i na różnych sprzętach różnie to widzi, dodałem link do vimeo i youtube w poście na wszelki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 19 Październik 2017 Share Napisano 19 Październik 2017 .. taki potencjał żeby sprzedawać chrupki dla kotów... i odmózdżacz... dla nastolatków... gdzie ja żyję...???...!!...:)))... no tu właśnie...!! Zawsze mam ten sam problem.... co tu jest demoreelawicza, a co nie jego... też tego nie przeskoczę reklama w reklamie reklamy....:))) Kaj w tym wszystkim człowiek nawet ten co nie brzmi.... dumnie...:)))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 19 Październik 2017 Share Napisano 19 Październik 2017 Noooo, kawal dobrej roboty! Wszystko swietne ale szczegolnie przypadl mi do gustu Scorpion i Lance Henriksen. Komercyjne rzeczy tez spoko, ale te rzucily mi sie w oczy jakos. Gratulacje swietnego reela! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 19 Październik 2017 Share Napisano 19 Październik 2017 Fantastyczne! Gratuluję wiedzy i umiejętności i życzę wicej ciekawszych projektów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piopiowawa Napisano 19 Październik 2017 Share Napisano 19 Październik 2017 .. taki potencjał żeby sprzedawać chrupki dla kotów... i odmózdżacz... dla nastolatków... gdzie ja żyję...???...!!...:)))... no tu właśnie...!! Zawsze mam ten sam problem.... co tu jest demoreelawicza, a co nie jego... też tego nie przeskoczę reklama w reklamie reklamy....:))) Kaj w tym wszystkim człowiek nawet ten co nie brzmi.... dumnie...:)))))))))) bredzisz pan jak potłuczony, reklama jest dla takich durniów którzy biorą ją na poważnie. Pracując i ucząc się przy tym, człowiek ćwiczy umiejętności i jeśli potrafi być wolnym ma o wiele większe możliwości i wolność twórczą niż ty produkując krzesła i nieruchome obrazy z powodu braku umiejętności chociażby animacji. Oczywiście znajdziesz Pan tysiąc argumentów i wymówek, ale oka pan nie oszukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 20 Październik 2017 Share Napisano 20 Październik 2017 Normalnie mam te brednie zablokowane ale jak ktos zacytuje mistrza odczlowieczonego humanizmu, to niestety to widze. Podpowiem wiec, ze wielkie jak byk napisy mowia o tym czym konkretnie zajmowal sie ArTooRo przy kazdym ujeciu. Tylko trzeba ogladac a nie tylko myslec o wrzuceniu swoich "mundrosci". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piopiowawa Napisano 20 Październik 2017 Share Napisano 20 Październik 2017 (edytowane) pan Gandalf sam gra w reklamach, ale to na pewno musi mieć o wiele bardziej ludzki wymiar :))) Edytowane 20 Październik 2017 przez piopiowawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 20 Październik 2017 Share Napisano 20 Październik 2017 (edytowane) ...ale jaja... mam sobowtóra... poproszę o kontakt... zrobię film o bliźniakach...:))) Emigrantom z Ursusa i Meksyku... dziękuję...!!! Autora wątku przepraszam... no takie grzybki...:))) Edytowane 20 Październik 2017 przez agdybybyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 21 Październik 2017 Share Napisano 21 Październik 2017 Modele z pierwszej półki :) Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 22 Październik 2017 Autor Share Napisano 22 Październik 2017 Dzięki serdeczne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 22 Październik 2017 Share Napisano 22 Październik 2017 Ziomuś, miazga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroopson Napisano 23 Październik 2017 Share Napisano 23 Październik 2017 Doskonała robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi