Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Czołem, zamieszczam swojego pierwszego reela podsumowującego mój aktualny modelerski dorobek :) Użyty soft to Maya, 3ds Max, Zbrush, Marvellous Designer i Photoshop.

https://vimeo.com/238270414/artooro

Vimeo:

Youtube:

Pozdrawiam

Artur

Edytowane przez ArTooRo

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 6,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

genialne. nie skomentowałem, bo sie zajalem czyms innym po obejrzeniu, ale wszystko koks, powodzenia w robocie i lepszego stanowiska zycze (wyzszego).

Napisano
  • Autor

olaf, natas - Dzięki wielkie :)

polka dot - sprawdziłem i na różnych sprzętach różnie to widzi, dodałem link do vimeo i youtube w poście na wszelki wypadek

Napisano

.. taki potencjał żeby sprzedawać chrupki dla kotów... i odmózdżacz... dla nastolatków... gdzie ja żyję...???...!!...:)))... no tu właśnie...!!

Zawsze mam ten sam problem.... co tu jest demoreelawicza, a co nie jego... też tego nie przeskoczę reklama w reklamie reklamy....:)))

Kaj w tym wszystkim człowiek nawet ten co nie brzmi.... dumnie...:))))))))))

Napisano

Noooo, kawal dobrej roboty! Wszystko swietne ale szczegolnie przypadl mi do gustu Scorpion i Lance Henriksen. Komercyjne rzeczy tez spoko, ale te rzucily mi sie w oczy jakos. Gratulacje swietnego reela!

Napisano

Fantastyczne! Gratuluję wiedzy i umiejętności i życzę wicej ciekawszych projektów!

Napisano
.. taki potencjał żeby sprzedawać chrupki dla kotów... i odmózdżacz... dla nastolatków... gdzie ja żyję...???...!!...:)))... no tu właśnie...!!

Zawsze mam ten sam problem.... co tu jest demoreelawicza, a co nie jego... też tego nie przeskoczę reklama w reklamie reklamy....:)))

Kaj w tym wszystkim człowiek nawet ten co nie brzmi.... dumnie...:))))))))))

bredzisz pan jak potłuczony, reklama jest dla takich durniów którzy biorą ją na poważnie.

Pracując i ucząc się przy tym, człowiek ćwiczy umiejętności i jeśli potrafi być wolnym ma o wiele większe możliwości i wolność twórczą niż ty produkując krzesła i nieruchome obrazy z powodu braku umiejętności chociażby animacji. Oczywiście znajdziesz Pan tysiąc argumentów i wymówek, ale oka pan nie oszukasz.

Napisano

Normalnie mam te brednie zablokowane ale jak ktos zacytuje mistrza odczlowieczonego humanizmu, to niestety to widze. Podpowiem wiec, ze wielkie jak byk napisy mowia o tym czym konkretnie zajmowal sie ArTooRo przy kazdym ujeciu. Tylko trzeba ogladac a nie tylko myslec o wrzuceniu swoich "mundrosci".

Napisano

pan Gandalf sam gra w reklamach, ale to na pewno musi mieć o wiele bardziej ludzki wymiar :)))

Edytowane przez piopiowawa

Napisano

...ale jaja... mam sobowtóra... poproszę o kontakt... zrobię film o bliźniakach...:)))

Emigrantom z Ursusa i Meksyku... dziękuję...!!!

Autora wątku przepraszam... no takie grzybki...:)))

Edytowane przez agdybybyl